Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

LDz neizpauž summu, par kādu sponsorējis Rīgas Dinamo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs M
A
Man prieks,ka Dombrovskis ,jeb viņa cilvēki sadzirdēja manis raxtīto!!!:D
Gatis
G
Idiotisms un zemiskuma paraugs! Skolotājiem rudenī būs jāpārtiek no ēdienu atliekām..., bet neizglītotā "atslēdznieka" grupējums tagad izšķērdē valstij tik ļoti nepieciešamos finanšu līdzekļus, lai atbalstītu nevienam nevajadzīgus slidotājus!
pamela
p
Es ļooti atvainojos,BET pat mauku mājās ir izcenojumi un ar ko tad atšķiras "dotā brīdī"/Šlesers/Lesčinskis / LDz,ka sponsorejot Gazprom padauzas ,liedz tautai zināt šīs izpriecas cenu.Ne jau Magone un Ko to maksā no sava maka un VALSTĪ VISI klusē. Vai Dombrovskis ar jau būtu iezombēts no Ļedjajeva?TP pieprasa ,Dombrovskis -- būs izdarīts!?
Zuss
Z
Vai kāds vispār var pateik, ko Latvijai ir devusi šī "vārda nešana"? Uz kurieni tas vārds ir aiznests? Tā nav LDz privāta, bet valsts nauda, kas kārtējo reizi saies sporta biznesmeņu kabatās. Profesionālais sports ir tāds pats biznesa veids, kā jebkurš cits bizness. Tam pašam sevi ir jāuztur - par privātiem līdzekļiem. Nav par valsts naudu tas jāfinansē, un pēdējā muļķība ir pasaciņa par kaut kādu "vārda nešanu".
aaa
a
...un ko tas Dinamo ir devis Latvijas atpazīstamībai pasaulē? Vai man te sākt uzskaitīt visus Latvijas māksalas un kultūras jomas kolektīvus un personālijas, kas nes Latvijas vārdu pasaulē? Runa jau ir par principu! Laikā, kad valstī tik grūti ar naudu, visiem gribētos šādu atbalstu, bet jautājums jau ir par to, kurš un kādā veidā šo naudiņu (no mūsu kopēja maka) sadala un piešķir atbalstam, un galvenais- KAM un ar kādu mērķi!
Ronalds
R
Izklausās, ka anglosaxis un OPis te ir daudzmaz sakarīgi cilvēki, pārējie izklausās kā tipiski ar žulti aizrijušies un paranoju sirgstoši mietpilsoņi!
anglosaxis
a
Vai Jūs zināt, ko Latvijas koris pēdējā laikā ir dziedājis? Man ļoti dārgs lir Latvijas radio koris, bet nevajag bļaut bļaušanas pēc...
jautrais
j
' ....līguma slēdzējam atmaksāt no savas kabatas izdoto valsts naudu....
aaa
a
Es neesmu par hokeja atbalstīšanu, man, piemēram, liekas, ka vajadzētu Latvijas Radio kori atbalstīt, tam pasaules kontekstā daudz lielāki nopelni un sasniegumi! Vai man kāds pajautāja?Kurš izlemj- kam piešķirt VAS naudu? Ar kādām tiesībām?
Ļeņins
Ļ
Čeka un tās projekti Latvijā dzīvo un uzvar.
urbis
u
Kas šī ir par noslēpumaino valsti? Ja Latvijas dzelzceļš ir valsts uzņēmums, tad šī summa ir jānosauc! Liekas, ka zēni parkāpj Satversmi- katram pilsonim ir tiesības uz informāciju, ne tā? Kurš ir tas, kas devis akceptu šai summai, es domāju- valsts atbildīgā amatpersona? G. Ulmanim kā bij. prezidentam jau nu vajadzēja būt tik daudz sajēgas, kas ir slēpjams, kas nē! Tad jau sanāk, ka puiši dara ar valsts- tautas naudu kā sagribās!
Maza meitenīte
M
Bet es gribu lai atbalsta mūzikas skolas un Dziesmu svētkus!
ha ha
h
Nemaz jau nebūtu slikti,ka arī basīti varētu stabilāk atbalstīt.Vai ne ZIGI.Basītis tak tev tīkams ,vai ne ?
ha ha
h
muļķa latviešu tauta.Kad beigsiet gaudot un sāksiet strādāt? Jūsu stulbais jaunais laiks prot tikai atņemt.Kad sāksiet kaut ko arī dot?
Esīte
E
Ceru, ka nauda tiešām aizies sportistu vajadzībām! Esmu tiešām liela hokeja fane :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas