Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

LDz šefam miljons dolāru no britu pastkastītes firmas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzelsceļš - Esīte
d
Kāds Magones miljoniem sakars ar valsti?
Esīte
E
Pričom te Šlesers? Ha, bez Šleserēna darbadevējiem arī Magonīte tur negozētos un miljonus nesmeltu :)
audits - Lelle, Grads
a
No kura laika valstij nozagtu naudu zagļi deklarē Vidā?
Grads
G
Man domāt, kāds cits te ir šmigā, vai tēlo muļķi. Šādā veidā tiek finansētas partijas un to šefi, tie ir procenti par izdevīgiem valsts pasūtījumiem, kurus pārskaita uzticamiem kadriem.
Lelle
L
Vai tiešām nekad nebeigsies šitās valsts izzagšana?
Uģis - koment.
U
KĀDA JUMS PAJOLIŅI DAĻA GAR SVEŠU CILVĒKU NAUDU?
maikls - zemietis
m
Pričom te Šlesers? Neesi totālā šmigā?
Namdaris
N
Nevaru dot atbildi, nepārzinu situāciju. Man ir cits, pieticīgāks bizness. Ar labu nakti!
zemietis
z
Te kāda ziņa-atgādinājums. visiem sļesarja faniem. Un tā būs arī Rīgā , ja jaunisceptais ""Armisteds"" kļūs par mēru.Skat. lejā. Valsts a/s Latvijas dzelzceļš (LDz) šefa Uģa Magoņa deklarācijā tas ir tikai sīks ieraksts — Petrofin Investmen Limited maksa par daļu pārdošanu 1 100 000 dolāru (ap 549 tūkstošiem latu). Darījums U.Magonim bijis izdevīgs. Par miljonu dolāru LDz šefs pārdevis desmit loģistiskas firmas Pro Logistic daļas, kuru ieguldījuma vērtība bijusi 1000 latu. Uzmanību darījumam pievērš miljonu dolāru U.Magoņa kontā pārskaitījušais pircējs firma Petrofin Investment. Tā, pēc Dienas rīcībā esošajiem Anglijas uzņēmuma reģistra Companies House datiem, ir visai tipiska britu pastkastītes firma. Proti, Petrofin Investment pamatkapitāls ir divas angļu mārciņas, tā reģistrēta biroju ēkā Londonā, bet tās īpašnieks ir Kiprā reģistrētā Lambert Investment Ltd. Companies House nav pieejami dati par Petrofin finanšu stāvokli, darbības vērienu un samaksātajiem nodokļiem. Ir tikai 2007.gada bilance ar pāris ierakstiem. Viens no tiem rāda, ka kompānijas nauda bankā un kasē 2007.gada beigās veidojusi divas mārciņas. ++++++++++++++++++++= Nu pīāristi ! Mēģiniet nu sļesarju taisīt baltu un pūkainu!
baņķieris - Namdaris
b
Kargins jau labprāt būtu gribējis palikt uz kuģa, neviss rīkotie nevīrišķīgi, kā tu pats saki.... Ko tu darītu ja būtu Godmaņa vietā ar PAREX?
Namdaris
N
Es nudien nezinu, ko Kargins ar Godmani sarunāja, bet salīdzinu situāciju ar kuģi, kuram uzklūp pirāti. Kapteinis izsauc palīgus, tie ar helikopteru atlido, noceļ kapteini ar kuģa kasi un aizved to uz kūrortu. Komanda paliek cīnīties, bet kapteinis malko vīnu, gozējas saulītē un gudro kārtējo kuģojumu. Kaut kā tā nevīrišķīgi, bet šajos laikos jau laikam nauda pāri visam...
baņķieris - Namdaris
b
Karginam vienīgais nopietnais biznesa partneris ir Krasovickism, kuru vel citus tu domā?. Kā Godmanim vajadzēja rīkoties kad pie viņa atnāca Kargins un pateic kāda ir situācija bankā?
Namdaris
N
Vai tad Parexā arī neiestājās krīze, kuras dēļ valstij nācās daudz daudz naudas aizņemties? Ko tad tie starptautiskie biznesa partneri nenāca K&K talkā? Tagad šie mājos tālāk savās Jurmaļinas villās, braukās ar Bentlijiem, bet nodokļu maksātāji gadiem ilgi maksās, lai atdotu aizņēmumu, no kura nekas netiek sabiedrībai! Vai arī esmu ko palaidis garām, un Parex pēkšņi ir kļuvis par pelnošu un valsts kasei rentablu uzņēmumu?
I.B.
I
Pasaki, kas ir tavs draugs un es pateikšu, kas esi tu! Te viss skaidrs.
Ho-ho
H
Ho-ho... smalki!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas