Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Ledu var izkustināt atbalsts Tautas partijas Satversmes grozījumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zini, ko?
Z
Bilde laba, bet tā uzskatāmi raksturo, cik prasta uzvedība ir provinciālās LV premjerministram Godmanim.
Greizā Kompasa gaitās
G
Bilde laba, uzskatāmi raksturo Godmani.
daarta
d
Raita Puriņa bilde man vairāk asociējas tekstu: S: "Zini, Ivar, ir traki. Lidostā Šlesers ir taisījis smagas mahinācijas" G: "Beidz.. Tu tajā lauciņā nedrīksti līst. Viss. Es pateicu."
pigeon
p
Oranzīe galīgi grib sačakarēt Satversmi. Un vēl nav bijis tā visas Latvijas pastāvēšanas laikā, ka kāds pieņem nopietnus grozījumus Satversmē ar Saeimas darbu un attiecina to uz to pašu Saeimu, kas nobalsojusi par ;siem grozījumiem
Dre
D
TP sagatavotie grozījumi ir galēji neprofesionāli un dod labumu tikai pašai TP.
Mūža meža maldi
M
Inguna Sudraba patiesībā nav laba valsts kontroliere. Viņa mēģina grāmatvedību jaukt ar menedžmentu un kontroli ar politiku.
Dīkdienis
D
Sanākam visi dīkdieņi un citi plānā galdīņa urbēji un metamies pa visiem lamāt Tautas partiju un valdību!
Populis
P
Tautpartijas piedāvājums ir ideāls risinājums - tā bez 2 miljonu tērēšanas bezjēdazīgam referendumam tauta visai ātri tiks pie jauna parlamenta un pārliecināsies, ka ekonomikā brīnumi nenotiek.
spd
s
Kas tur bija gadījumos, ja prezidents Saeimai atmet vairākas (divas?) reizes atpakaļ kādu likumprojektu? Nebija jāizsludina pirmstermiņa vēlēšanas? Ja tā, tad šis ir normāls TP "biznesa plāns", jo rezultāts tiks panākts jebkurā gadījumā un "lokomotīvju" princips netiks piemērots. Žanra klasika...
Sēlis
S
Kamēr nav izdarīti grozījumi satversmē par vēlēšanu sarakstiem un reklāmām,nav jēgas rīkot vēlēšanas,jo TP ir tā piezīdusies valsts naudas pupam,ka to pat buldogs neatraus.Tāpat jāpaliek spēkā prezidenta ierosinājumam gan par satversmi gan korupcijas biroja vadītāja vēlēšanām.
Parastais Pingvīns
P
man tāda nelaba priekšnojauta, ka SC un SCP piesaistīšana pašreizējai valdībai nav aktuāla tāpēc, ka viņi ir iecerēti kā esošās koalīcijas galvenais balsts pēc nākamajām Saeimas vēlēšanām... un nākamajā Saeimā uz balta zirga viņeim SC un SCP būs drošāka iejāšana tad, ja viņi sevi pasniegs kā zvērināta opozīcija.
dzeris
d
Lai tur kādu iemeslu dēļ TP to dara, bet tas būtu jāatbalsta visām saeimas frakcijām, nevis jāslēpj savas bailes no ārkārtas vēl. aiz dažādiem ieganstiem. Nu kam nav skaidrs, ka šī saeima strādāt vairs nespēj, un, lai ko tur TP grib panākt, saeimas pašatlaišanās un ārkārtas vēl. būtu valsts interesēs, bet opozīcijas kuslā pretestība un bailīgums šoreiz iet pretī valsts interesēm un tikai pierāda opozīcijas bailīgumu un divkosību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas