Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Leiškalns: Latvija ļoti tuvu prezidentālai republikai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
agrīota
a
Leiškalns ir viens no Latvijas spējīgākiem un godīgākiem politiķiem.Latvija mudž no naudaskāriem politikāņiem ,kuri no valsts lietām saprot tikai to ,ka valsts ir apzogama.Leiškalns nav no tās zortes.Paldies viņam par to.
Māris
M
Kazi,neņem galvā.Diemžēl,uz katriem 20000 muļķu ir tikai kādi 32 gudrie.Palasi komentārus.Nu,redzi,ka faktiem ir pilnīga taisnība.
pēcis
p
jēcim.Runā ,ka ēbrejs Lešinskis-Šlesers savākšot arī Parex Banku.Kas viņam tādu Radio māju ko nesavākt ?Kamēr centīsies savējo Leiškalnu aptaisīt,Šlesers jau būs kārtējo valsts miljardu iebāzis savā pekelē.
Lelle
L
Piedod,Kārli,atkal mani uzvarēja nolādētā skaudība.Saproti,grūti ir saprast,ka Dievs vienam dod tik daudz:izskatu,prātu,veiksmi,godīgumu.Nesaprotu ,kāpēc es tik ļoti esmu apdalīta,ka par lelli sevi varu saukt tikai anonīmi.Kārlīt ,turies.
mirla
m
Jēcim.Leiškalns jau ir tik gudrs,ka viņš mierīgi varētu būt prezidents.Trīs augstākās izglītības.Latvijas Universitātes aulā ,kad Leiškalnam izdeva maģistra diplomu,tad visi piecēlās kājās un skaļi aplaudēja.Pareizi jau Lembergs teica,ka Latvijā tiek mākslīgi sēts naids pret godīgiem un spējīgiem latviešu politiķiem.
Vīle
V
Vilim.Tu tik pārlieku neizbīsties,ja pie tava loga klauvē kāds.Visi valstvīri ir cēlušies no govju ganiem,bet tu kā idiots biji,tā ar muļķis paliksi.Jā tev,nodrāstais sētas miet,ir iemesls turēt aizdomās Leiškalnkungu par kādu noziegumu,tad steidzīgi traucies uz prokuratūru ar ziņojumu.Tik pa ieradumam neaizskrien uz čeku.
Tālavas taurētājs
T
Ja pats Leiškalns kļūtu par Latvijas prezidentu,tad varētu padomāt.Bet ja tāds kā Zatlers-tad neredzu jēgu.Jo tas puisis bija ļoti simpātisks kā cilvēks,bet,diemžēl,no politikas Zatleram ir maza sajēga.Laikam arī padomdevēji ir švaki un tāpēc ,uz prezidenta izgājieniem skatoties ,ir jānolaiž acis kaunā.Būtu tikai priecīga ,ja mūsu prezidents atcerētos veco labo sakāmvārdu:Septiņreiz nomēri,vienreiz nogriez.
xxx3
x
AMERIKA IR VARENA VALSTS, varbut tapec ka prezidentu ievel tauta? un nevis cupina lauzu zoodarza?
Aizliegt TP!
A
Vēl viens politiskais līķis ierukšķējās...
Šampēteris
Š
Leiškalns viens asprātīgs velns ! Šitā paķēris publiku... Būtu labāk pārvarējuši pārprasto aizvainojumu un sākuši strādāt.
poohstick
p
Latvija varētu būt tuva jebkam, bet kamēr bārmeņi ar pareizajiem sakariem būs parlamantā, tikmēr būs pilnīgii vienalga, kāda šeit ir republika.
Econ
E
Manuprāt, Leiškalna kungs te pauž bezcerīgo situāciju, kādā ir nokļuvis TP galvenais biedrs, kurš kaut kādu iemeslu dēļ ir iedomājies, ka no tās varēs izkļūt kļūstot par šo prezidentu, bet laikam nav sapratis, ka vara šajā valstī pieder pilsoņiem, nevis viņam. Tas nenotiks, jo Latvijas pilsoņu izglītības līmenis ir augstāks par nabadzīgo Āfrikas valstu ciemu.
jecis
j
Ko var gribet no barmena? Mums tacu valsti vada neizglitotas personas., kuras izkombine, ka vairak dabut sev. Slesers vai- ar vidusskolas izglitibu , bet jau sapno ka pievakt Radio namu. Un viss notiks. Vai tad tiesam no musu valsts visi gudrie jau aizbraukusi?
Asterix
A
Leishkalns ir loti tuvu marasmam.
Vientulais vilks
V
KARLI' neuztraucies mes ar AIVARU pienemsim par galma akstu atjaunotaja KURZEMES hercogiste.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas