Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lejiņš uzskata, ka Latvijā karogu izkar pārāk bieži

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Baiba
B
Debīliķiem nav ar ko lepoties, tad lepojas ar karoga izkāršanas biežumu.
Vēsais
V
Neticami, cik tādi lejiņi var būt aprobežoti!
Tā gan
T
Viens prātīgs vīrs Lejiņa kungs,vairāk tādu būtu Saeimā!
vizarts
v
vizmaz diunamo varēja šīs krāsas navalkāt
arnis
a
Piekrītu. Sākumā , kad sāka izkārt karogus ar melnām lentēm, es sabijos un sāku domāt, ka notikusi kāda liela nelaime- toreiz ļoti populāra bija prezidente, iedomājos, vai ar viņu kaut kas nav noticis. Tagad vairs nepievēršu uzmanību.
Senais>KLM un tūristei
S
KLM< Jūs teicāt, ka noteikti neziniet, tāpēc adresēju Jums, bet tūristei tik mvien kā teikt, ka esmu bijis Šveicē un redzējis, ka tur daudz karogu(ASV arī , pie kam Filadelfijā ir aleja ar daudzu valstu karogiem . Stars & Stripes ir visur kur, pat uz bērnu apakšbiksēm), taču šeit runa par obligātu patriotisma demonstrēšanu, kas ir smieklīgi.
krauklis
k
mazpilsētās pašvaldības policija to vien dara kā svētku dienās raksta soda kvītis tiem kas nav karogu izkāruši...vēl varētu ielūrēt pa logiem vai kāds valsts svētkos nav sadomājis vešu mazgāt!
nacionāliste
n
Lejiņam taisnība. Mani vienkārši tracina šīs nebeidzamās sēru lentes. Ja būtu mana teikšana, es tās likvidētu. Kā te kāds teica, ka tas viss sāk izskatīties pēc Brežņeva ordeņotām krūtīm.
andris
a
Tieši obligātums jau šo lepnumu noliedz. Jo karogs pie manas mājas tagad parāda tikai to ka esmu paklausīgs likumam. Ja tas būtu brīvprātīgi, es izkarot karogu parādītu ka cienu valsti un lepojos. Kāpēc vecie komunisti saeimā man to neļauj?
pižolis
p
Karogus uzvelk mastos, karogus izliek pie mājām. Kur karogus kar? Varbūt arī izžauj?
andris
a
Tāpēc ka Lejiņš ir audzis brīvā pasaulē. Normālam cilvēkam jebkāds piespiedu patriotisms šķiet pretdabisks. Tikai verga dvēseles spēj iedomāties ka piespiežot izkārt karogu var vairot cieņu pret valsti.
andris
a
Žēl Lejiņa. Sakarīgs vīrs. Tikai nav vēl sapartis ka bijušie komunisiti un jaunie urrāpatrioti nedz spēj nedz arī grib ko dzirdēt. Tik vien prot kā skaļi atkārtot ieklatas frāzes kā pieraduši to darīt pionieru pulciņos un komjauniešu sapulcēs.
corp
c
Ne jau par biežumu ir runa, bet obligātumu. Patriots izkārs valsts karogu arī savā dzimšanas dienā. Bet piespiedu kārtā karinot karogu neviens par petriotu nekļūs.
Jānis J.Dimants,Jr.,M.D.
J
Mums nav jāskatās un jāseko ko citi dara vai nedara. Mums jābūt lepniem par savu karogu. Aizbildinājumus nekārt karogu mēs vienmer atradīsim. Kādu priekšzīmi mēs rādam mūsu jaunātnei?
jelgavnieks
j
Es no rīta aizgulējos un nokavēju karoga izkāršanu, par ko saņēmu sodu! Vai tā manī pacels nacionālās jūtas? Drīzāk nokaus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas