Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lemberga atbilde Ēlertei par viņas izteikumiem publikācijā Dienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Adatiņa
A
Protams Elerti iecelt par kultūras ministri,tas vienkārši ir nožēlojami! Interesanti,kurš viņu izvirzīja? Domāju,ka ne uz ilgu laiku! Pieņemsim,ka līdz pavasarim un cauri būs.......!Ar divkosību tālu netiksiet Elertes kundze,tauta jūs atkodīs viens,divi !
laucinieks
l
ēlerte bija, ir un būs kaza kāpostu laukā, neciešami augstprātīga politiskā padibene, nekulturālības paraugs. Un , kā vienmēr, Aivaram Lembergam bija, ir un būs taisnība. Viņa teiktais un darītais agrāk vai vēlāk piepildās. Lai Tev veicas, Aivar, kuces rej, bet Lembergs iet tālāk
Andris
A
Ej d...., A....! Ej d...., S......! Un izkaujieties vietā, kur jums abiem jābūt :)
baiba
b
žīds....
Jocīgi
J
šis ir vnk nožēlojami. No-žē-lo-ja-mi.
Kentis
K
Šausmīgi nepatīg Lembergam un lembozoīdiem Sarmīte Ēlerte. Un kā nu ne - gudra, izskatīga, izlēmīga, spējīga. Saka, ka arī bagāta - bet atšķirībā no Lemberga ir godīga. Un tagad - ministre. Par to priecājos un apsveicu mūs visus. Bet Lembergs kā bijis savtīgs politikānis un zaglīgs pašvaldību mahinātors, tā arī tāds palicis. Bet ambīcijas lielas.
Trūtes ministriene
T
Bet kā ir ar Lemberga ēzeļa ausīm, vai tās tik pat lielu sajūsmu izraisa?
..
.
kur pāris latviešu, tur kašķis par varu!
divaini
d
kas par stulbumu- salidzinat pasvaldibu velesanas vienas pilsetas rezultatus ar visu valsti. bernudarzs. tas butu kaa salidzinat- par mani manaa universitatee nobalsoja 80% bet par tevi Vislatvijas (piemeram) studentu apvienibaa tikai 30%.
vienkārša aritmetika
v
Jūsu augstība,A. Lemberg, vai jūs varētu noziedot Denisa dzīvības glābšanai Ls 25 000 vai vairāk
hmm
h
Tikai Latvijā var būt tā, ka cilvēks, kuram pēc likuma un godīgas tiesas būtu jau jāsāk atsēdēt savu termiņu cietumā, kļūst par lielāko valdības acuraugu un kritizētāju, un tikai Latvijas sabiedrībai rūp šāda cilvēka komentāri un izteikumi.
Nāni
N
Ministres Ēertes cienīgs darbs -savu ministrēšanu sākt ar publisku ķengāšanos. Ministres-žurnaļuga! Gods kalpot Latvijai!
oo7
o
Ēlerte nekad nav ķengajusi Vienotibu. Sorosa fonds nupat ziedojis Latvijas trukumcietejieem 50000Ls., 2008 g. ziedoja 50000 Ls. lauku skolu datorklašu izveidošanai. Un tie jau nav vienīgie ziedojumi.Cik ziedojis labdaribai Lemberga kungs? 2008 g. Latvijā bija 1000 miljonaru. bet Igaunijā nepilni 300.jo tur privatizacija notika daudz godīgāk.Tur dzīves līmenis daudz augstāks.no 1.janvara ievieš eiro. Ja Lemberga kungs visu darijis godīgi, tad tā prokuroru un izmeklētāju grupa.kura sarakstījusi 140 sējumu ar apsūdzībām,no darba jātlaiž. Lemberga kungs jau apsūdzibas noliedz.Pagaidisim taisnīgas tiesas spriedumu. ja sagaidīsim un visām darbībām nebūs iestājies noilgums.Cik llgi jau???
K-K
K
... Piekritu - sie abi 'izbijusie komjauniesi' taisa klasisku nosega troksni, ta: ' liela breka maza vilna' !!! Kaut ka tacu japlivinas tautas prieksa, lai noverstu uzmanibu no vinu 'istenibas atributiem' !!!
no savas alas
n
Netiek Lembergs talak par Ventspili un tur tas suns aprakts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas