Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Lemberga stipendiātu ir vairāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ojars Sparitis
O
'Temīdai vajadzētu būt objektīvai un izmantot savu abpusīgi aso zobenu: ja prokuratūrai izdosies pierādīt stipendiju došanas faktu, tad likumsakarīgi ar to pašu brīdi tiek pierādīts arī saņemšanas fakts. Pēc "vienas taisnības un viena likuma visiem" - vienāds soda mērs būtu piemērojams visiem riņķadanča dalībniekiem ar obligātām sekām - izrotēt no Latvijas politiskās aprites uz visiem laikiem. Bet - šādam solim nav gatava ne prokuratūra, nedz valsts kumosā iekodušies tautiskie vadoņi. Vismaz sabiedrībā nav ticības šādai pašattīrīšanās iespējamībai. To nespēj panākt nedz atsevišķu politiķu aicinājumi beidzot strādāt, saņemties un sēdēs nesnauduļot, nedz arī politiskais ķīlnieks - valsts pirmā persona.
Ņurka
Ņ
K-K,rudenī prātīgāk būtu,ja tu raktu kartupeļus kopā ar Repsi Sorosu un Āboltiņu.,vimaz kāda jēga.Ziemā būs pilns vēders.
bumbieris
b
Āboltiņa,cienījamāk būtu ja tu paklusētu.Nu jau runā kā prieka meita-par to pakalpojumu tu man samaksāji,bet par šo vēl naudiņa nav saņemta..........Mīļā ,tu esi Saeimas deputāte,domā ko tu runā.
lno
l
Uzskatīju, ka esi augstas klases demagogs, bet...Vai tad Tu nesaskata atšķirību starp Rīgas domes lēmumu un Brīvostas likumu? Tā nav ne Ventspils osta, ne Domes lēmums ir kaitējums, vismaz to vaajag pierādīt:)
chump change
c
Te runa par santimiem. Istas summas daudz iespaidigakas
degvīns
d
Varbūt patiesi esmu plānprātīgs it sevišķi uz vakarpusi. S. Aboltiņa tāda ir pat pusnakts murgos. Žēl cilvēka, lai gan tie apdalītākie ir tie nekaunīgākie...
GM
G
Par kaadu Lembergu sheit ir runa? Vai vareetu uzrakstiit vinja personas kodu? Savadaak nav iespeejams saprast vai tas ir tas pats pilseetas meers, kursh nespeeju atshkjirt cilveeku bez personas koda? Latvijas iedziivotaajiem jaabuut gataviem, ka shis jokdaris ir radiijis tiesas precedentu, kas ljaus atsaukt desmitiem valstisku dokumentu, jo tajos nav minteeti personas kodi. Tas naaks atpakalj arii uz pashu Lembergu un tiesneshiem, kas pienjeema attieciigos leemumus. Ir vairaaki desmiti dokumenti, kur vinjiem pashiem nav noraadiiti personas kodi. Nu sho dokumentu legimitaate tiks apshaubiita.
a
a
JL ir saņēmis finansējumu no Ventspils uzņēmējiem, kas parādījies arī partijas ziedotāju sarakstā, taču viņi nav zinājuši, no kādiem avotiem nauda nākusi. Bijušais līderis Einars Repše un viņa padomnieks Dans Titavs arī esot snieguši liecības prokuratūrā. "Te mēs redzam, ka ne viss šajā pasaulē ir par naudu nopērkams, jo tagad mēs esam Lembergam lielākie ienaidnieki," teica S.Āboltiņa. . Tātad paņēma un uzmeta.
K-K
K
... Neskatoties uz politisko pasutijumu, ko izpilda sajas slejas etiski un morali degeneratie, JL tomer pastaves ka vieniga partija, kas sanems lielako dalu no 40% atmoduso tautiesu balsim, ja Aboltina turpinas savu atklatibas gajienu, un, nostiprinas partijas programmu,un, meginas piesaistit nacionali domajoso partiju skembas !!!! ... Laiks darbam, aunat kajas Krastmalas demonstracijam rudeni !!!
krauklis
k
klausies , lai kas tu arī nebūtu , beidz turēt tautu par lielākiem muļķiem nekā ir patiesībā. Vari fanot par Puzes gūstekni , cik gribi , tika mums vairs neiestāstīsi , cik viņš balts un tīrs. zaglis paliek zaglis un Lembergs ar visu ģimeni tāds ir. Pie tam vēl izcils valsts nozadzējs un korumpants.
šitas komunista
š
mūlis neprasa komentārus.DDD
Ērglis
Ē
Ziedojums politiskajai partijai neuzliek tai partijai veikt kādas speciālas darbības, ko grib ziedotājs :)
Duriks
D
.............Solvita Āboltiņa atzina, ka JL ir saņēmis finansējumu no Ventspils uzņēmējiem,.................. t. i. pionieri metodikai "paņēma un uzmeta? " :)
FFF
F
Un ko pats dari? Pat niku nevari sev izvēlēties, lai izvairītos no atbildes.
Tumsonis
T
JL Rīgas Domes deputāti 2006.gada 6.jūnijā balsoja par zemju Rīgas centrā izņemšanu no Rīgas Brīvostas teritorijas. Ar šo balsojumu JL Rīgas Domes deputāti faktiski uzdāvināja vairākus desmitus miljonus latu daudziem uzņēmējiem, arī saistītiem ar LPP, TP un Ventspili. Lūk, Jums, Brīvosta par 20 štukām. Vēl ir ļoti daudz piemēri ar dažādiem ziedojumiem, pateicībām utml., kad ziedojums nāk pirms vai pēc labvēlīga konkursa iznākuma, lēmuma utml. Papētiet pats.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas