Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lemberga "stipendiātu" virzienā, iespējams, aizplūduši septiņi miljoni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pilsonis
p
JL rokas sasietas no šito idiotu (valsts nozadzeeju) pakalpiņiem , vara jau tikuntaa partiju iipašnieku rokaas , jo visus leemumus kurus pieņemtu JL sekmiigi nobloķee .... tikum=ntaa balsošu par JL , lai zagļu partijas netiek iek;šaa aicinu to dariit arii paareejos , kuriem interesee valsts neatkriibas atguušana no korumpeetajiem un zagliigajiem partiju iipašniekiem....
fakti
f
a. Maizītim, GP, izlaida šito info, un tagad tirgosies par savu parvelēšanu uz vel 5 gadiem. b. noželojami, ka viņš nemāk darīt savu darbu un atļaus oligarhiem tik cauri sveikā ka noilgums iestāsies. c. Maizīti ir jaliek cietumā par nolaidību un par latvijas valsts iztirgošanu, jo viņš ir lidzvainīgs par to kas notiek latvijā.
JURIS
J
Tiešām tris AAA nevar laist pie varas! Redz kā tagad,kad pie varas ir Jaunais laiks valsts atplaukst visā savā krāšņumā!
pilsonis
p
ak tu vecais maita , Junkeru nobendeeji , briesmiigs kaa Al Kapone , mazais huutaini , tev Ventspili un valsti nozagt paliidzeeja premjers Gailis , jo prihvaķil ta visu jau tad kad privatizaacijas šefs Naglijs veel amataa nebija staajies, kas tie septiņi limoni , utaina vieniiba , galvenais ka savu panaaci Emsi nodzirdiiji kaa teļu , pataisiiji par kretiinu , ... briesmiigs cilveeks , no taada jaamuuk pa gabali ... idioti brigmaneeni , jo grib lai šis meerglis buutu premjers , iisti komoonista cieniigs... atņemt medaaļus un mest čohaa bez žeelastiibas , kameer šitie AAA ( AIVARS ANDRIS AINARS ) nebuus ieseedinaati , valsts neuzplauks.....
KLM
K
Cik es saprotu, tad Saprotu, iespējams, ir vai nu Brigmanis, vai Bresis, kuri, cik saprotu, nekad nav laizījuši pakaļas okupantiem, gluži kā Lembergs....ļoti labi saprotu!
Saprotu
S
Saprotu tavas, kā taukmūļu TP, LPP/LC ...pakaļu laizītāju dusmas uz lembergu! Ļoti labi saprotu!
Johaidī,
J
un šitas murmulis vēl te sprēgās! lai arī pierādītos kaut neliela daļa no šiem melnajiem darījumiem, arī tad-ārā no latvijas, jo citādi miera nebūs no šādiem lembergveidīgajiem!
KLM
K
Ko pats esi izdarījis labu savai sādžai ? .......................................................... ............................................................ .... Ko,ko? Studēju ateistu programmu, kuru reiz izmantoja Lembergs - ja varēšu tik pat komunistu pievērst ticībai, kā to izdarīja Lembergs, kas zin, varbūt Rīga vairs nebūs sādža, būs vismaz kā Puze....
rO-rO
r
Skaisti.........MAFIJA......La Vendeta.
KLM
K
Tomēr, onkul, viņš bija arī ventiņu rajona KPSS sekretārs - atbildēja vai nu par lauksaimniecību vai propogandu , man pie kājas, par ko atbildēja ! Un vēl viņš bija ateistu biedrības šefs..un atbildēja par visu komunistu pievēršanai ticībai... vai ne, onkul ?
Tomēr
T
Onkul, nu gan aizmīzi garām podam! Lembergs no 1988.gada (no 35 gadu vecuma!) ir Ventspils izpildkomitejas priekšsēdētājs un pēc neatkarības atgūšanas šo amatu sauc par Ventspils domes priekšsēdētājs
KLM
K
Bet kā lembergs tika pie miļjoniem? Lai izmaksātu šīs stipendijas ? .......................................................... ............................................................ ................. Kā tika ? Kā lielu noslēpumu izpaudīšu to tikai Jums - iespējams, viņš, reiz būdams augsta ranga poļitruks, turpināja ievākt biedru naudu no bijušajiem KPSS biedriem...un še tev, godīgi nopelnīti miļjoni kabatā ....
Aiks
A
Kā šķēle kļuva par Latvijas 1.miljonāru it kā ir skaidrs- būdams zemkopības ministra vietnieks atdeva prihvatizēšanai 90-tajos gados Latvijas pārtikas rūpniecību un 25 miljonu vekselis rokā! Un naudīne noglabāta Gērnzijas bankā... Bet kā lembergs tika pie miljoniem? Lai izmaksātu šīs stipendijas?
lno
l
Vai tad tas nebija pareizi? Ja TP nebūtu atkārtoti nonākusi pie varas, šodien krīze nebūtu tik dziļa. Bet varbūt tomēr vainojams jaunais laiks, koa?:)
Vientiesība
V
JL fani aizmirst, par ko maksāja Repšem. Ne jau lai izstrādātu labus likumus. Par Šķēles nostumšanu 2002.gadā no skatuves. Tātad JL sāka savu darbību ar intrigām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas