Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Lembergi tiesu turpina bombardēt ar lūgumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paltraku Vilis
P
Lembergu tiesā par to, ka viņš nav tāds kā citi miljonāri. Par to ka viņš uztaisīja no Ventspils konfekti, par modernu slimnīcu, par palīdzību skolām. Viņš ir cits un tāpēc viņam jāatkāpjās, jo par žogu rapo cits.
zvirbulēns
z
turpmāk komentēšu arī es parakstoties kā dažādi komiķi
andris
a
Nu pareizi, tas ir prokuratūras kukulis apsūdzības lieciniekam. No malas skatoties tiešām grūti saprast kā kaut kas tāds tiek pieļauts.
Oskars
O
Kad Viņš SABOMBARDĒS tās PARTIJAS , kurām ar čemodāniem ZIEDOJA naudu,kura īstenībā bija TAUTAI PAREDZĒTA . Kad TIESNEŠI kļūs PILNGADĪGI un izbeigs CIRKU , bet tiesās GODĪGI un STINGRI.
aka
a
visus lembergus uz sibiiriju! sasodiitie merglji!
x
x
atdot lembja mantu meroni - to var tikai prokuratuura. taa pat nav njirgaashanaas, taa ir kaitnieciiba.
anakonda
a
pat ja būtu gauži izsalkusi-neņemtu tevi savās skavās, jo neko vairāk par tukšu muldēšanu, dzeltenoranžīgu žulti un (cik esmu ielāgojis no iepriekšējiem komentāriem) dziļu aizvainotību pret savu iepriekšējo darba vietu-prokuratūru tu nespēj izdvest! Gan jau viss tiks nokārtots taisnas tiesas ceļā un tavi elki pēc laiciņa debesis skatīs caur restotu stiklu, tāpēc nomierinies un ja komentē, tad pa djēlu!
peksis
p
Sēdināt tik aiz restēm un konfiscēt visu, kas konfiscējams. Šitādi kretīni arī sačakarē visu ekonomiku un normāliem cilvēkiem dzīvi...
Econ
E
Viss iet savu ceļu, un Lembergi tiks notiesāti (agrāk vai vēlāk), neatkarīgi no tā, vai tiks gānīti prokurori, vai nē, bez tam ekonomikas krīzes ietekmē, kuras pamatizraisītājs Latvijā ir tieši korupcija, publisko līdzekļu piesavināšanās un vēlme tos pieturēt, šis process tikai pasteidzināsies.
Mr. Dust
M
Nezinu par citiem lūgumiem, bet šis izklausās gana loģisks. Varbūt apsūdzība strādā Lemberga interesēs - apzināti sataisa, šitādus "gļukus", lai vairāk iemeslu rakstīt lūgumus.
zvirbulēns
z
Viss notiek saskaņā ar Kriminālprocesa likumā noteikto, biedri! P.S. Jo muļķīgākas apsūdzības, jo vairāk lūgumu - tā ir aksioma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas