Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lembergs aicina Kristovski atkāpties; Brigmanis sola balsot pret demisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... SIS IDINS, VAI POLITISKAIS PAKALPINS KADAM 'SVESAM' INTERESEM, L., PAT NESPEJ ATSKIRT RASI NO KULTURAS/VALODAS ATRIBUTA !!! ... NAV VAIRAK VAJADZIBA KO TEIKT ! ... INTERNACIONALI, IZNEMOT AUSTRUMU KAIMINU, NEKADA S PROBLEMAS K. NESAGAIDA !
pamela
p
Brigmaņa kungs,jūs mani un ne tikai ,pārsteidzat,neejot Pundura pavadā. Tas/ punduris/ jau nojūdzies ĢVK piešujot - "nedemokrātisks,"rasists ""rusofobs"utt.Aivariņš naida uzplūdā nejēdz ko muld,nesaprotot vārdu jēgu.Ar to krimiķi riebj sasieties,BET ,ja tas būtu ar mani,es iesniegtu tiesā,jo tie viņa murgi ,ir smagi apvainojumi. Iesaku tam politkrimiķim ATŅEMT to caurlaidi Saeimā un patriekt no fraksiju saietiem.Otrs variants -- Štokijam fiksāk IESĒDINĀT,pietiek Pundurim gaisu maitāt.Viņš jau neļaus valdībai strādāt kopā ar SC,PLL.
Dr.xy
D
Apmelosanas kampana nav organizeta pret Kristovska kungu,ka personu,bet gan pret valdibu, kuru ir ievelejusi latviesu tauta.Si provokacija ir meginajums no Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidniekiem parnemt varu Latvija. Ja kadam vel ieprieks nebija skaidrs,kadas personas,partijas vai apvienibas ir pret Latvijas Valsti un tautu,tad pasreiz tas skaidri redzams.
dusma
d
Nesaprotu par ko Slucis bija jāizslēdz no PS, būtu tikai normāli, ja viņa ieteiktais tiktu ieviests.. Ja Slucis tāpēc izslēgts no PS, rodas jautājums, kāpēc Kristovskis vēl ir ārliertu ministrs. Sluci nevajadzēja izslēgt, Kristovskim DĒĻ šīs "provokācijas" nebūtu vajadzējis atkāpties, latvietim nevajag pamanīties dabūt pērienu pat baznīcā. Tagad Kristovskis tiešām ir ārpus pieņemtām ētikas normām. Viņam jāaiziet.
:)))
:
Latvietis 08.11.2010 18:24 Tu par šito ??? :)))))))) Apēd Tu to savu kepku :)))))))))))))))))))) Visi kristovskieši tak PUBLISKI to pašu Slucki ar mēsliem sajaukuši un izmetuši :))))))) Šito āpāāta liekulību, un IZGAISMOJUŠIES NUPAT VISĀ SAVĀ KRĀŠŅUMĀ :)))
:)))
:
"Vienotiiba » zvirbulēns 08.11.2010 18:13 Ģ. Kristovskis ir ļoti drosmīgs un radikāls latviešu interešu aizstāvis - un tādi cilvēki beidzot var atnest pārmaiņas pēc kurām ilgojamies 20 gadus............................" Un tāpēc paņēma no Slucka naudu un PĒCĀK - kad pašam pēcpuse sāka svilt - IZMETA SLUCKI ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Znai naših ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))
mikipeles
m
nebeidzamā uzvara! Kurš uzvarēs?
vientulais vilks
v
Es JUSU prieksa nonemu cepuri.Tiesi tadas ir ari musu domas ,kuri dazadu apstaklu del neatrodas LATVIJA. Iesaku JUMS VEIDOT domu biedru grupu uz kuras bazes varetu izveidot partiju. Lai JUMS veicas dzive.
ruksis
r
Aivar, esi vīrs un iemaksā pusi no savas bagātības Latvijas kasē -- tā radot priekšzīmi visiem pārējiem, kuri ir uz Latvijas rēķina aptaukojišies.
a ko ta nu?
a
Ja cilvēki būs tik stulbi, varbūt arī. Tad varēs pats par sevi pieņemt lēmumu par apžēlošanu :-) Taču, nopietni runājot, tur viņš nelīdīs. Nav tur ko zagt.
Juhans
J
Krrristovskim jāpievieno vēl viens "r" un jādod 3*Ordenis.
onkulis
o
Sitas viņam ir tikai sākums, zvaigžņu stunda būs prezidenta vēlēšanas.
a ko ta nu?
a
Lembergs, kā zināms, ir izcils demagogs, taču šī ir viņa demagoģijas un atriebības zvaigžņu stunda!
latgaļs
l
Nesatraucies, Zigi. Pie urlām tas saucas "пойдёом подразнить латышей" un priekš viņiem tas neskaitās nekāds nacionālais naids. Neliels naids krievu izpratnē ir nosist kādu tadžiku vai kādam dagestānim nogriezt galvu.
foxa
f
uz kurieni skatās Dombrovskis un Zatlers? Ja ārlietu ministram mājās nav stingra atbalsta, tad ārvalstīm būs vēl vieglāk ar viņu manipulēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas