Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Lembergs: Bērziņš būtu nopietns Valsts prezidenta amata kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
Nu nebūs Bēziņš cīņā saucējs. Labā maizē nodzīvojies, naudas pa pilnam, nu vajag varu Vai tāds sapratīs nabagus. Un vecs ar pārlieku. Zatleram vismaz izskats un augums, šitas tāds sīkulis.
SS
S
TU ,ZAGLI DOMAA PAR SAVIEM SUUDIEM,SODIEN IZSKIRSIES TAVS LIKTENIS,VISU LAIKU TAUTAI ESI VISAADUS SUUDUS PUUTIS,ANGLIJA NAV LATVIJA ,TEVI IZGEERBS RIKTIIGI.KUR LATVIJAA RODAS SAADDI PARAZIITI.LAIKAM JAU TOMEER IESPAIDO PILNMEENESS.
Jānis
J
Bijušais LPSR sadzīves pakalpojumu ministra vietnieks - par Latvijas Valsts prezidentu - skan ļoti šķērmi, turklāt tiks šai amatā ar visiem latviešiem zināma blēža atbalstu....
Dr.xy
D
Es vakar satikos ar Pavlika Morozova mazmazdelu, Biskekas Ivanu,vins ari Ivans Urbis,vins man teica,ka varetu but Prezidenta kandidats. Es teicu,ka vina daudzas kvalitates ir gana labas,lai sanemtu Saeimas atbalstu.(Citets no ciganzena teikta,mainijusies tikai kandidata persona).
pizģ*c
p
Lembe nav muļķis , Lembe lasiit aviizes , Lembe skatiities televizoru , Lembe zināt ka prezidents amnesteet... re cik vienkaaši , bija vajadziigi tikai nieka 7 000 000 Ls 2 gadu laikaa samaksaat peerkamajiem deputaateļiem , lai buutu noteiceejs par un pār visiem šajaa mazajaa valstelee , dažiem kuri te izteica domu par Lembi ka tas beidzot vareetu domaat par tautu , ne nekad par tautu nedoomaas , vienmeer ir jaadomaa kaa glaabt savu aadu un savu no valsts izkraapto miljardu , jo šajaa procesaa ir investeeti apjomiigi liidzekļi , tautas apjaašanai ( zombeešanai) tai skaitaa , neba par velti iegaadaajaas masu informaacijas ( zombeešanas ) liidzekļus , savulaik Ciiņa bija vieniigais centraalais laikraksts , rezultataa 80% nozombeeto Lembes miileetaaju , jaunieveeleetais prezidets , gan buus tikai valsts izkaartne , bet tomeer kaa Anglijas karaliene , nominees valdiibas vadiitaaju un veel buus viņa rokaas cietumnieku amnesteešanas instituuts , kas muusu oligarhiem lasiit partiju iipašniekiem nav mazsvariigi , Es vienmeer esmu deklareejis , kaa Lembe teiks taa buus , ne velti seed blakus premjeram , faktiski visu šo laiku vadiijis valdiibu , ko dariijis ļoti pareizi , kaa nekaa liela daļa vienotiibas veeleetaaji noveersušies no saveejiem , vieniigaa ceriiba , ka beidzot apmuļķotie naaks pie apgaismiibas , veel ceriiba , ka paliigaa naaks sorosiiti un ķeizaram ( lembem) galva ripos , tas buutu beidzot tas Damokļa zobens , kuru Lembe ir pamatiigi nostiprinaajis , ne tikai ar 7 000 000 Ls
Bloom
B
Neesmu fans Lemberga liksanai cietuma bet tas virins iet par talu savas adas glabsana, vins ir gatavs sadarboties pat ar Maskavas sulainiem Saskanas centru tas jau smird pec nodevibas, nodevejiem gan butu jasez cietuma.
x
x
Lemberga cilveki jau ir visur, tiesas utt, tagad vajag vel prezidentu kadu Lemberga marioneti. un krievi tikai priecajas , jo sliktak jo labak, Maskava berze rokas un jau doma ka varetu ar Lembergiesiem un Saskanas centru valdibu uzrikot un Latviju atpakal krievija ievilkt. Vai tiesam Latvija nav kadi patrioti kas to trako var apstadinat?
Tauta
T
Andrim Bērziņam nebija īsti laba reputācija darbinieku vidū jau Unibankas līmenī. Ne tas, ka viņš būtu kādam nepaticis. Bet vienkāršu respektu viņš izpelnījies nebija. Un tādu par Prezidentu? Būs mums vēl viens lēni domājošs veļas mazgātavas direktors prezidenta amatā.
ha!
h
Patiesībā tas ir TIK pretīgi... Un man jau patīk, kā Zatlers aplauzās, izrunājoties par "Mozaīkas" priekšlikumiem - cerībā, ka tad tomēr tiks pārvēlēts. Mans padoms: Valdi, vajag domāt ar galvu, pirms kaut ko dari. Citādi vari ļoti ātri iemantot nedraugus...
skotlendjards
s
Hūte kā papagailis atkārto visu, ko brigman dzērumā izmuld
Vilna Goan
V
Aizvāciet šo neģēļu bandu- lembergus, brigmaņus, seskus un visus pārējos zzs mērkaķus.
pirdiens
p
es teicu. tā būs.
Fiksais
F
Vai kārtējais latviešu Pavļiks Marozovs, kurš par attiecīgu piķi miesīgu māti pārdos? Labā pieredze svensonu rokas bučošanā būs privilēģija valsts prezidenta amatā? Kura ir tā pieredze un kompetence kas ir šim vīram? Milzīgā pieredze ekonomiskā burbuļa pūšānā? Vai oranžo un zaļo kleptomānu labā roka?
ūdris
ū
...lembergs ar Andri Bērziņu bija domājis aktieri Andri Bērziņu no Dailītes...līdzīgi ,kā ar Grīnbergiem, un Brigmaņonkulis piekrita...tā man stāstīja Ainārs,kuram to teicis Andris...
c. desa
c
Ejiet cirst ar savām prezidentu spēlītēm !! Nožēlojami !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas