Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Lembergs EK pārstāvjiem skaidros, kāpēc jāpagarina aizdevuma termiņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mr frances
m
Vajag naudu ātri, bet jums nav kur griezties? Mēs palīdzēsim jums tālāk. Mēs jūs aizdot naudu bez whining. Ikvienam ir pelnījusi 2 iespēja tikt pie labas dzīves un ir tiesīgs saņemt aizdevumu. Nav grūts jautājumiem, nav kredīta pārbaude, bet nauda jums. Lūdzu, sazinieties ar mums drīz, un jūs dzirdēsiet no mums. Ļaujiet šī iespēja jaunu sākumu nevar šaut. Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: [email protected]
Adatiņa
A
Izbeidziet vienreiz par visām reizēm ķengāt Lembergu!Vai Dombrovskis vienu reizi ie kaut televīzijā parādījis shēmas kā kāpj mūsu izdevumi? Nekā! Viņš pat skaidri nevar atbildēt uz jatājumiem,izņemot par to neesmu informēts! Vis notiek aizklāti,budžeta pieņemšanas sēdē pat neielaida presi! Kāpēc? Kas bija slēpjams no tautas? Budžets pilnīgi necaurspīdīgs,galvenais,lai neviens neko nezinātu! Vai tā ir godīga valdība? Tāpat Kampars,Vilks,varēja atcelt elektroenerģijas palielināšanu,bet nē! Vai viņi domā par cilvēkiem,kuri samazinot darba vietas iestiguši parādos,kā lai izdzīvo? Nē,viņi domā ja valstī nebūs nauda,lai viņiem tā saglabātos un vēl palielina! Kauns,visus viņus vajag atlaist! Viņi domā tikai par saviem makiem un tautai smejas acīs skatoties! Lembergs saprot šis politiskās spēlītes,un būtu profesionāls analītiķis,viņu nepieciešams ievēlēt premjera amatā!
Nav svarigi
N
Un principa Latvija si situacija tacu ir panakta - nauda tiek aizdota jau brivaja tirgu, reitingu agenturas pacel reitingus, tacu cilveki tikai turpina emigret. Problema Latvijas gadijuma ir tada, ka cilveki laizas prom, ja nelaistos, tad ta ideja ir, ka rastos kritiska masa, kas nonestu. Tagad ir vienkarsi jautriba. Un galu gala - ja jau Latvijas pilsoni ir ievelejusi ZZS, skaidri zinot, ka Lembergs tas vadonis, tad par ko isti kauneties vai sumeties - to sauc par demokratiju.
Nav svarigi
N
Come'on - paskatities kadas valstis si institucija darbojas - tur tacu tie kleptokrati un diktatori paliek, neskatoties uz neko. Vinu galvenais uzdevums ir sargat globalo valutas sistemu - piespiest valstij but tadai, pat ja absoluti koruptivai, lai kads butu gatavs aizdot, piemeram, padarit korupciju sistematisku (jo sistematiska korupcija, kuras mehanismus visi saprot, esot labaka par uzplaiksnijuma veida - bija rakstits viena no vinu petniecibas dokumentiem).
zanis
z
VETSPILS SPRIIDIITI,SVF TU BLEFOT NEVAREESI,KAA TU TAUTAI BLEFO.TAUTAI STAASTI KA TU PIE MILJONIEM TIKIBRIEZUS SAUJOT UN PAARDODO VAACIJAA.PAR TO ARII TEV BUUTU JAASEEZ,BET SINII BARDAKAA,KUR JUUS OLIGARHI ESAT UZTAISIIJUSI,NEKAS NENOTIEK.TEV SPRIIDIIT 25.G.BEZ TIESAS SPRIEDUMA.TAAPEEC JAU TU LOKIES KAAA ZUTIS UZ PANNAS,BET DRIIZ JAU SANEMSI,KO ESI PELNIIJIS.
to josis
t
A kas slikts jenota pau tiem? ir zināms, ka beigta jenota pau tu izvilkums aktivizē smadzeņu podu.
josis
j
Tautas cerības ir tikai uz Lemberga gaišo prātu, stingro mugurkaulu un drosmi runāt ar SVF Diemžēl ,tautas mīlulim konsolibrovskim nekā no hūtes īpašībām nav i ne tuvumā nu, riktīgs grāmatvedis memļaks ,saimnieku pakalpiņš un sausiņš ,kurš ,tiešām, ir pelnījis beigta jenota pau tus.
nn
n
pensionari ir savas pensijas patiesam godpratigi nopelnijusi, bet lembers sis pensijas PRIVATIZEJA caur savu ofshoru astonkaaji.. tagad aizdeveju prieksa teelo pensionaru aizstaavi, --- cik tas ir amoraali !!
vells
v
Nu ko, laba ziņa. Būsim paskatīties, uz ko Lembergs ir spējīgs. Runāja viņš pareizas lietas, tagad būs iespēja darbiem. "vienotības" idioti ir iemelojušies totālā strupceļā, globālie augļotāji paši to saprot, tāpēc laikam arī meklē kādu adekvātāku sarunu partneri.
Nav svarigi
N
Tadel, ka ar savu darbu tur Latvijas iedzivotaji vienlaikus uztur gan turienes infrastrukturu, gan pensionarus, jo brauc tur stradat, nevis dzivot uz pabalstiem, jeb - citiem vardiem sakot - cel citas valsts labklajibu un speju maksat labus socialos transfertus - ari pensijas - sis valsts iedzivotajiem. Tas tacu ir tik logiski, ka tur pat paskaidrojumus nevajag.
bubulis- nav svarigi
b
Tavs ieteikums ir maigi izsakoties stulbs. Kādēļ valstīm , kurā latvijas pilsoņi strādā būtu jāmaksā par cilvēkiem, kuri izmanto viņu infrastruktūru sūta bērnus viņu skolās un vēl bauda viņu sociālos labumus?
Zirka
Z
Nav jau arī otras tādas pilsētas Latvijā, kurai būtu tik daudz naudas. Un glītā bruģīša ražošana arī pašu ģimenes bizness, turklāt visi oponenti Ventspilī ir pamatīgi apklusināti. Nu, nav jau tas Lembis tik pūkains un balts. Cilvēku jūsmas pilnās elsas es skaidroju ar latviešu alkām pēc saimnieka stingrās rokas. Un nobeigumā - man ir ļoti grūti ticēt cilvēkiem, kas vispirms piebāza savas kabatas, rēķinus atvēra ārzonās, un tagad metas par tautas aizstāvi. Bet Ventspils naftas mazajiem akcionāriem 20 gados tikai vienu reizi atmeta kaut kādus nabaga grašus.
Zirka
Z
Brīnišķīgi! Cerams, ka beidzot no politiķu savstarpējiem kašķiem kāds labums atleks arī tautai, ja Lembergs spēs kaut ko aizdevēju onkuļiem ieskaidrot. Kaut gan tas šķiet neticami, tomēr lai mēģina.
Nav svarigi
N
Mans ieteikums, lai sedz tas valstis, kuras Latvijas jauniesi strada, nevis celi aizdod pec tam neatdodamus kreditus.
Nav svarigi
N
Ne - jo liekas pensijas, jo vieglak noturet vel vismaz kaut kadu paterinu, censoties nepielaut, ka vel vairak cilveku aizbrauc. Latvijas gadijuma investorus daudz vairak uztrauc darbaspeka pietiekamiba - ari arvalstu avizes pilnas ar apraksties par Latvijas emigraciju - ipasu jauniesu. Otrs variants - devalvacija, jo deflacija nestrada - cilveki vienkarsi aizbrauc, un invesiticijas si iemesla, ka ari korupcijas del neienak. Interesanti, kadam butu jabut investiciju ienesigumam, lai kads naktu, ja atziti ekonomikas zurnali Latvijas sakara raksta tikai par emigraciju un par korupcijas pieaugumu (un ari tos zurnaluus potencialie investori lasa). Videjais briva darbaspeka parstavis, savukart, ir starp mazi un videji kvalificetu, tatad nevar sanakt augsts ienesigums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas