Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lembergs: esmu gatavs arestam jebkurā brīdī; Zatlers ir izkāris pirātu karogu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kristaps
k
Runa ir vienmēr par naudu, un tikai par naudu! Neviens lettiņš nekad nepieļaus, ka kādam ir vairāk nekā viņam! Nekad! Ies ar dakšām uz priekšu un dedzinās muižas, uzviks sarkanos karogus etc. Tā ir latviešu daba, tāpēc jau tik viegli bija komunistiem pārņemt LV, jo paši tādi commies vienmēr ir bijuši. Alkst pēc asinīm, dedzināšans un ,,buržuju'' iznīcināšanas. Paši strādāt negrib un neprot, bet kaut un dedzināt- katrā laikā!
kristaps
k
Oh, cik ,,asprātīgs'' liliputs!!! NOT! Kā visi pārējie LV plebeju komunisti/ kanibāli.
VVETSPILS LILIPUTS
V
LILIPUT,ES TEV SODIEN AIZGAADAASU VAAGU SMEERI,MAN PALIKUSI PAARI NO KOHOZU LAIKIEM.TEV JAU MATIISA IELAA NODEREES.VAREESI AR SLESERU PADALIITIES,MAN IR VESELS SPAINIS,VAREESI VEEL IEDOD ARII PARAZIITAM SKEELEM.
Ziņkārība
Z
Interesanti, ko viņš glabā zem hūtes oderes - seifa kodu?
who cares
w
Ne jau par šā naudu ir runa, bet par varas uzurpēšanu.
kristaps
k
Lemberga kungs- par visu vairāk latviešu ienīst bagātību un veiksmi, tas jāņem vērā, jebko darot Latvijā. Latvieši ir īsti kanibāli, kas pietēlo, ka būtu civilizēti. 99% no LV iedzīvotājiem ir eiro- sociālisti/ marxisti, kas ienīst kapitālismu, tāpēc Lemberga kungs, > jums Latvijā nav vietas. Tas 1% cilvēku, kas saprot notiekošo, tie nespēs jums palīdzēt. Un, patiesībā- arī nevajag, jo šī tauta ir pelnījusi vēl ļaunāku likteni, nekā to, kas tai jau ir bijis.
divi ceļi
d
Kungs, Jums atvainojos! Jūs rakstat labi un saturīgi, taču nelaimīgā kārtā arī es uz tā nelieša makšķeres uzķēros. Lai Dievs Jums palīdz, bet to nelieti, un visu viņa ģimeni, lai ķer taisnīgs Dieva sods un lāsts, jo nav lielāka NOZIEGUMA, kā kad krietnus cilvēkus par neliešiem pataisa. Bet TIEŠI TĀDAS jau ir arī paša nelabā vietnieka Lemberga metodes - nekad nav redzēts otrs tāds, kas ar sirdi un dvēseli ir sātanam atdevies un pārdevies.
TDI
T
Protams lieta ka saskaņota. Lembe atšķirībā no AŠ visilgāk spēja noturēt jeņķus pie saruna galda par kārtību LV, pirms nodeva pozīcijas moskovītu labā ( tu visu lieliski saprati tikai otru ģeopolitisko spēlētāju aizmirsi pieminēt). Problēma ir visi trīs brālīši, jo izveidojuši-krugovaja poruka un pulkā šiem Maskava piekomandēja savu JeģRos filiāli, bet tie vismaz saprotami un prognozējami, visi zin ko gaidīt no Maskavas, šitie trīs Rietumus 20 gadus dirsināja(jeņķie ta pie kājas ,kas LV valda demokrātija,partokrātija,ōligarhija,pučisti vai armija, viņiem galvenais lai spēlē pēc viņu noteikumiem nesadirš ekonomiku, tāpēc jau tās sarunas 20 gadus vilkās, provēja ex-komuņagas piejaucēt Rietumu sistēmai, neizdevās), atšķirībā no EE, kur to lietu ātri sakārtoja. Ja Bauri ir nespējīgi tikt galā ar savām problēmām, bet naudu ir sagrābušies no lielajiem onkuļiem(pēdējais aizdevums tāds sīkums uz 32mljrd$ +ESfondi fona vien ir) , un lielajiem rodas pamatotas aizdomas ,ka grasās mest un pamukt zem cita liela onkuļa( varbūt ne tik liela , cik nikna, agresīva un rupja) bet tas vismaz vārdos saka ka līdzēs tiem pirmajiem onkuļiem pateikt :ejiet bekot", tad loģiski , ka metējus neitralizē lieli onkuļi, jo bauri tač neierubī vispār ,kas notiek.
a
a
SPECIĀLISTS 30.05.2011 00:43 Ziņot! Jā,nav šaubu,ka Lembergs tiks arestēts,PAR TO NEVIENAM NEVAJADZĒTU ŠAUBĪTIES,lēmums ir saskaņots viss augstākā līmenī gan Vašingtonā,gan Briselē,bet ja būtu pilnīgi ģeogrāfiski precīzam,tad pēdējie saskaņojumi un ,,laba vēlējumi,, tika doti Varšavā.Tas,kas šobrīd notiek,tiek pilnībā koordinēts ar CIP,ASV un citām ieinteresētām pusēm,LĒMUMS IR PIEŅEMTS un diemžēl tas ir politisks lēmums un tātad Lemberga liktenis ir izšķirts,protams,ka pie reizes paraus līdzi Šķēli,Šleseru un dažus viņu cilvēkus,bet gala rezultātā viņi varbūt tiks cauri ar vieglu izbīli,jo priekš ASV viņi nav tik bīstami,bet ar Lembergu būs citādi,viņš patiešām ir priekš ASV problēma,pārāk populārs,pārāk gudrs,spītīgs un nepakļāvīgs.Pārāk ilgi ASV noskatījās,ka tādā banānu valstī,kā Latvija,kāds var iedomāties,ka ir patiešām neatkarīgs un vēl brūķēt muti.BAURIEM IR JĀZINA SAVA VIETA. No vidējā patērētāja,visa šī operācija izskatīsies,kā cīņa pret oligarhiem(kaut Latvijā diemžēl tādu vispār nav,arī Baltijā tādu nav),neaizdomājoties par to,kāpēc tas notiek tikai 4 dienas pirms prezidenta vēlēšanām,kurās Zatlers visticamāk zaudētu.ASV ir vitāli svarīgi kontrolēt prezidenta institūciju,vēlams ar paplašinātām funkcijām:ar tiesībām iecelt prokuroru,AT priekšsēdētāju,nominēt premjeru,nominēt KNAB,Tas ir instrumentārijs,kas ir vajadzīgs,lai kontrolētu šo mazo,bet nepakļāvīgo valstiņu,kura nav sapretusi,ka pasaulē kau sen ir JAUNĀ KĀRTĪBA.
genu inzhenieris
g
Vai huti perk vadoties no galvaskausa izmera? Vai parazitus pazist klausoties vinu dziesma?
Ieteikums
I
Lembis parbijies ne pa jokam.
A
A
Хуже всего вести бизнес в Лондоне. В случае чего и свалить некуда...
kristaps
k
Kā šeit ārdās Latvijas satracinātie sociālisti, kurus tā uzkurinājusi zociķu propoganda!! īsts sarkano suņu bars, kas zaudējis jebkādu jēgu par realitāti!
vcxzwqp
v
Lemberga nekaunībai nav robežu.Tiešām šo nekauņu ,kurš vazā aiz deguna Latvijas tiesu un zemiski ņirgājas,ir jāiesēdina pēc pilnas programmas.
vidzemnieks
v
Ja Lembergs navar beigt ņirgāties, tad laikam viņam ar to kapu kalniņu taisnība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas