Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Lembergs: ignorēt sabiedrības viedokli būtu ļoti diktatoriski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pārcēlājs
P
Lai īsti Lembergs pierādītu ko spēj viņu jāvirza starptautiskajai rotācijai,es domāju,ka viņu Putins pieņemtu par Abrenes apgabala gubernātoru un ja jau viņš tur sevi parādītu darbos,tad mēs viņu par saviem zelta stieniem no Krievijas atpirktu atpakaļ un labā amatā ieliktu.
borcinsh
b
"Kāpēc uz ministru amatiem nerīko konkursus?" ----tapec ka nav "uz vietas, Latvijaa" - ALTERNATIVAS ! varetu no Kanadas..., nu bet Abrenes vairs nav !
Anna
A
Augstākā pilotāža – kur tē Dombrovskim konkurēt ar Lembergu, pat ja viņš nabūs premjers? Vienotība pārspēja ZZS, bet Lembergs – viņus visus. Kurš tagad uzņemsies politisko atbildību par deklarāciju un kā tā, vispar, var tikt pieņemta bez sabiedriskas diskusijas. Bet visādas „bjakas” ZZS tagad Dombrovskim taisīs pastāvīgi. Bet pati Vienotība nodzīvos vēl pāris mēnešiem – amerikaņu budžetu pieņems - un viss, beigas. Un mulķim skaidrs, ka valdība tiek veidota tikai tam. Bet, vispār, par mūsu varu runajot. Izvēlējas uz 4 gadiem muļķus un idiotus - un viss! Nevienu viņi vairāk neklausīs, bet darīs to, ko viņiem norādis, vai kaut ko muļķībo (ja nebūs norādes, paši izdomās). Un zagt, zagt, zagt. Atnāca jaunas izsalkušas mutes. Ar saviem bērniem un radiniekiem. Pa 4 gadiem ir jānozog kārtīgi, lai pēc tam dzīvot bez bedam. Un nekāda tauta tos nerūp! Cik jau var dziedāt par demokrātiju un likumību! Likumi it tikai, priekš tam, lai sevi piesegt un darīt visu ko vēlas (vai drīzāk - ko pavēl). Sēdēt siltā vietā un grābt, grābt, grābt. Tā arī ir visa mūsu varas jēga. Kauns.
VIEDOKLIS
V
Kad jādod gudri padomi, Lembergs cep kotletes
vinnijs puks
v
Neesmu Lemberga fans,bet šā rīta intervija bija saturīga,jo viņš to var atļauties!
borcinsh
b
...tapec ka vinam nav "atlauts" iznicinat savu kriiminal.lietu ! ...tapec vinsh rupejas par sav.atbalstitaju vairakumu valdiibaa !
Džibs
D
Lembergs normāls pacans, kapēc viņš nav ministru prezidents??
U2
U
..ja ''noliekam malā'' viņa personību..tad godīgi sakot ..diemžēl...VIŅAM IR 100% TAISNĪBA!!!..un te kā arguments neder ..''tu idiots''..''tu vēl lielāks idiots''!!..Vienotība neuzsākot vēl ne darbu Saeimā..ne valdība ..ir sev jau paspējusi ''sašaut abas kājas''!!!
Bezdievis
B
Intam Dālderim ir viens ļoti būtisks mīnuss, kas izvērtās skandālā. Proti, nespēja izmantot Eiropas Struktūrfondus. Cik tur tie miljoni bija paredzēti kultūrai un ne santīms netika izmantots, tā vietā - samazināts kultūras budžets. Šī ir reāla nemākulība vai neizdarība, kā dēļ cieš visa kultūras nozare.
cony
c
Ja ņemtu tik nopietni sabiedrības viedokļi,tad Lembergam jau sen vajadzētu sēdēt,bet viņš darbojās un aizstāv savas intereses.
Viedoklis, atbildēt
V
Sabiedrības viedoklis ir tāds, ka ZZS, it sevišķi Lembergam, vajadzētu atbildēt par valsts izlaupīšanu un novešanu līdz bankrotam, jo ZSS gadiem ilgi bija pie varas valdībā un Saeimā.
Mumo
M
Vai kāds zina pasaulē vēl kādu valsti, kur valdību veido valsts izlaupīšanā apsūdzētais? --- Vai tad Dombrovskim jau izvirzīta apsūdzība? Savukārt, ja domā par Lembergu, tad kopš kura laika viņam izvirzīta apsūdzība valsts izlaupīšanā? Viņš ir apsūdzēts par akciju izspiešanu no miljonāriem Kokaļa, Krūmiņa, Gulbja un Krastiņa. Varbūt vari padalīties ar info, ja tev kaut kas ir zināms par Lemberga apsūdzēšanu valsts izlaupīšanā?
hmmm
h
kā ta nerīko. Vēlēšanas, principā, arī ir tas konkurss.
borcinsh
b
"Lembergs: ignorēt sabiedrības viedokli būtu ļoti diktatoriski" ---- un atkal - komunista "viedoklis" ! ...laikam, vairs par savu kriminalu lietu vinsh neuztraucas !? ... kad aivars sedes cietumaa (kadus 15 gadus) , ari tad valdiibai bus "vajadziigs" ieslodzita-aivara viedoklis ? PS. "Dienai" ari nav ko darit - publicet to "viedokli" !!!!
durnis
d
Vai kāds zina pasaulē vēl kādu valsti, kur valdību veido valsts izlaupīšanā apsūdzētais?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas