Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Lembergs: Ja mēģinās aiztikt pensijas, būs jauna valdība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I
Lai Lembergs piemaksā no saviem miljoniem visiem strādājošiem pie algas, jo mēs vairs nespējam sevi uzturēt un atražot maksājot tādus nodokļus pensijām!
Zirka
Z
Paldies, mans dārgais pensionāru aizstāvi, bet ja Tu un Tev līdzīgo nebūtu tik traki piebāzis savas kabatas, varbūt vispār nevajadzētu risināt sarunas par pensijām un pabalstiem? A, ko?
Pelēkais Vilks
P
Voice 18.04.2011 11:27 . tā, lemberga un savicka viedokļi nopublicēti, atķeksējam pie padarītajiem darbiem tagad vēl pāris pseidoziņas ar andra un aināra pērlēm un dienas norma būs izpildīta ========= Būs vien jāpiekrīt un jāpārtrauc Dienas abonēšana. Neatkarīgā izskaidro Dienas "redakcijas viedokli" izsmeļošāk un kolorītāk. Transfūzija beigusies! Laiks atklāt īpašniekus!
OME
O
Pensionāru Latvijā ir ļoti daudz ,daudzi arī tic tam ko Hūte runā.Reāli viņam pensionāri ir pie vienas vietas.Varētu būt ka viņam būtu funktieris ar citām partijām tikt pie SVF naudas saviem mērķiem.
Lembvija
L
Šī patiesi ir muļķu lielvalsts, ja visam toni nosaka zaglis, blēdis un noziedznieks, kurš piedraud tiem, kas šīs noziedzīgās metodes nepielieto.
visu kasi pensionāriem
v
Kaut vai valsts bankrotē! Pensionāru rīkles ir nepiepildāmas. Lembergs saprot kā sev piesaistīt viņu atbalstu. Viltīgais vecais zaglis! Kā pats tik ātri "sataisīja" savus miljonus?
Ventspils Muļļ
V
riit gaidiišu ziņu cikos Lembe smago nolicis!!!
sase
s
milie cilveki , paskaidrojiet saviem vecvecakiem, kas tik loti mil Lembergu par vina aizstavja cienigu garu. neaiztikt pensijas.!!! Ka nav vins tik labs un pukains, jo esosa situacija vinam ir tik laba, jo vins telo. Vins jau kluse, ka kada starpiba no kurienes Pensionars cies. Sobrid vins cies no palielinatiem maksajumiem par gazi, elektribu, edienu, pvn un tt. Par to Lembergs nebrec. Vins medi sev stabilu elektoratu. Slepjot savu isto seju.....
stratēģis
s
Vai tad Dienai nekas interensantāks par Hūtes pļāpām nav ko rakstīt? Nu zinām taču ko viņš domā un dara! Nepiesārņojiet ēteri ar samazgām!
alberts
a
Tu aizmirsi!Kur tad Ģiļmņis,Ciļeičs,Pļīņeris,Ļiņģermanis un citi taml.tipi?Jā un galvenais kur tad Ždanoka!!!
Be-e-e-e-e-e
B
Aivar! Ar nepacietību gaidām jaunu valdību ar Lembergu, Urbanoviču un Šleseru priekšgalā! Nu ko jūs draugi vēl gaidiet? Uz priekšu, za roģinu! Varbūt 9. maijā ierausiet šnabi un beidzot sadūšosieties? Latvija auni un aitas to sen jau pelnījuši!
Dundukovs
D
Kā Aicis teiks, tā arī būs!
Auroras zalve
A
Kā, kas notiks? Būs revolūcija un valsts iekārtas maiņa! Revolūcijā piedalīsies arī Ventspils novada sievu koris ar puķu groziem. Pēc revolūcijas viņām piešķirs Ļeņina, ai nē, Lemberga ordeni un visiem revolūcijas veterāniem personālās pensijas.
ljoha
l
Ir tomēr taisnība - pensijas līdz pēdējam nedrīkst aiztikt. Nav svarīgi, vai to saka Lembis vai puškins. Tas ir tāpat - man mājās ir vecs tēvs, naudas maz. Pats eju klubīties un brīdī, kad drinkiem naudas vairs nav, saku vecajam - zini, konsolidējam un tu mums tikai uz makaroniem paliec. Salīdzinājums ir piemērots, jo ir vēl kur meklēt to naudu lietās, kas nav saistībā ar piemēru dēla ceļa izdevumi uz darbu. Pensijas nevar aiztikt, citādi - tā vienkārši ir KAUNA lieta. Ja valdība to tā neuztver, tad, lai kā to man negribētos, jo balsoju par vienotību, lai arī tinās.
protams
p
un kas notiks ja mēģinās aiztikt lembergu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas