Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lembergs: Kas maksā Dienas „stipendiātiem“?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu gan>>borcinsh
N
Un kāpēc viņam būtu jāklusē ?? Visi ēlertisti piemurgojuši pilnu pasauli, ka nav kur apskatīties.. un līidz šim visi domāja ka tā ir vienīgā patiesība... bet ,kad Ēlerte sagribējaatklāti iziet politikā, neslēpjoties aiz laikraksts nosaukuma, tad bijušie sadarbības partneri sāka vilkt par pašu ārā tik daudz sabiedrībai slēptu vienošanos, ka neviens vairs nevar apgalvot, cik % no tolaik Dienā rakstītā ir objektīvi...
borcinsh
b
laikam shis "premjera kandidats" kluses tikai parashas iekshaa
Aivis
A
Pareizi, šis ir tas laiks, kad Vienotiba pekšņi sākusi kaut ko baigi runā apkart un kas pasiem notiek, nekoneviens nezina - sasukusi te katut kadas bijusas taisnibas mekletajas - visas elertes, ciganes - riebjas. Pareizi Lembergs saka, lai pasi uz sevi pakatas, par vinju jau ruat mak un melot ari pasiem kaut kadi skeleti pilns!
sirdī latgalīte
s
Ja myvseji vinnes bolsošonā,tod Lemberģis varē tīsot tūs poridarētojus jam nu AŠdivi,jo vysus uzbraucīņus jam taisēja tei našpetno Tovtas parteja ,to valna Ķilas vadeibā
Lelle
L
Beidz te saukļus izgliegt! Ko uzmeti lūpu kā veca meita uz Parasto? Atvēsini prātu un nāc atpakaļ! Pamurmulēsimies....
sirdī latgalīte
s
Nu lūdzu neesi tāds pesimists,nezinu ko Merķele teica,bet Urbanovičs,tas Loskutova sāncensis teica,ka viss būs labi,kad krievi pārnems Latvijas vadību,tad būs līmeni vienādi Pleskavas un Rīgas valstī.Tādēļ broļ latgalīt.Juri. balso par mūsu koalīcijas apvienošanos ap politisko apvienību Vienotība un Loskutovs neļaus zagt,neļaus likumus jeb 10 Dīva baušļus porkopt.Lyvdzit Dīvu,lai Loskutova 2.sarakstam byvtu daudz atbaļstētoju.
Lembergu par premjeru!
L
Man reālo besī tie, kas rej uz citiem, bet paši ir tādi nelieši, visas sitās dienas, ēlertes, jenotības, lai aizverās un paskatas, ko paši nopirkuši un melojuši, pirms metas citus apmelot un tiesat! lembergs sakartoja Ventspili, ko izdarija tie - neko - tikai melo par citiem, viniem tada :atvija bijusi nebijusi! Un diena ar savu elerti vispar var pakluset!!!
Skatos>>jurim
S
Pilnīga tainība, lai kā mums tas nepatiktu, tas norādījums bija nepārprotams...
juris
j
Vai tiešām te kāds domā, ka aizies iemetīs lapeli kastē un tad viss notiks? Tak paskatieties, kas notiek pasaulē... Tam vai čurka, krievs vai čangalis tiks ievēlēts ar Latvijas nākotni nav nekāda sakara. vai ta vācietes Merkeles nupat teikto tiešām ir tik grūti saprast?
Skatos>>gudrajam
S
Es nezinu "kas Lembergui attīstīja līdz tam, ka bija jāatklāj kriminālprocess" :) Šajā politiski ietekmētajā izmeklēšanas sistēmā, dažreiz par nevajag neko.., kā Maizītis pats teica - šis formulējums "apsūdzētais" mūsu valstī tiek izmantots un tiražēts politiskiem mērķiem, jo "apsūdzētais" vēl nenozīmē "vainīgais" !! Bet uzmanības vērts ir fakts, ka Maizītis šo patieso atšķirību atļāvās paust tikai tad, kad vairs nebija ģenertālprokurora amatā - tātad nebija ko zaudēt... Vai tad tas ir normāli, ģenerāl prokuroram datrossavu darbu ir jābaidās norādīt - "apsūdzētais" vēl nenozīmē "vainīgais" !!
juris
j
Vai Lembergs būtu tas labākais ministru važonis?
gudris
g
tad pasaki,kas Lembergi attīstīja līdz tam,kad bija jāatklāj kriminālprocess un vajadzīga daudzu noziegumu epizožu izmeklēšana un pierādīšana.Kuri krustēvi viņu noveda it kā uz apsūdzības ceļa,kāda ir jūsu versija.
Skatos>>100latniekam
S
Nav jau ko pūst fakti, paliek fakti... Ja pats spēj redzēt tikai vieā virzienā - man ļoti žēl.. Nevajag ieciklēties :) Ja nāk klajā jauni fakti - gudrāk ir atzīt, ka iepriekš maldījāmies faktu trūkuma dēļ, nevis ietipīgi izmantot pirmās klases matemātiku, ja esi sapratis 7. klases matemātikas formulas :)
100 latnieks
1
gribēji jau izpūst ziloni no oda,bet tāds nenozīmīgs,neskaidrs savarstījums vien iznāca,tad skaties labāk uz pareizo pusi,lasi grāmatas,mācies,varbūt varēsi kaut ko logisku arī pateikt.
Skatos
S
Supper ! - Ja jau Maizītis, kas nav Lemberga draugs, pasvītro, aka nav tādas "stipendiātu lietas" , jaunais prokurors arī, tad sanāk, ka Ēlerte no privāti tendētiem, nevis objektīvoem apsvērumiem, ievazājusi medijos šo apzīmējumu lai tikai kādu degradētu - un sanāk, ka tā laika Jaunalksnes komanda vienkārši ēda no ĒLERTES ROKAS, paši faktus nepārbaudot. Savukārt, ja vadošie mediji valstī tā saka - tad jau tā ir :), bet tie kas netic - paši atbalsta noziedziniekus !! Beidzot nāk gaismā Ēlertes patiesā morāle, bet cik ilgs laiks bija vajadzīgs, lai tauta sadzirdētu to, ko saka pašas Ēlertes atbalst'tais Maizītis !!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

 

Madaras Fridrihsones komentāru varat lasīt šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas