Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lembergs: Latvijas attīstības plāns bija jāizstrādā jau pērn

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viesulis
V
Vai Hūte ir painteresējies, cik daudz visādu attīstības plānu un plāneļu jau ir sadrukāts? Un kā patiesībā notiek to ieviešana? Var jau protams tautai atkal pasviest vienu frāzi par to, kas atkal nav izdarīts un ko vajadzētu darīt, bet Hūte ļoti labi zina, ka priekš tādiem kā viņš visādi plāni neko nenozīmē - viņi priekšroku dod individuālam darbam ar naudas devējiem.
KLM
K
Latvijas attīstības plāns bija jāizstrādā jau pērn ...................................................... ................................................ Kā pamatu plāna izstrādē ņemot to plānu, kuru izstrādāja biedrs Lembergs, būdams KLP CK loceklis....Jau tad rūpējoties par tautu, pielikdams visas pūles - lai tauta laimīga un pārtikusi dzīvotu saulainajā komunismā. Slava biedram Lembergam - Saulvedim !
R(8)
R
Lembi kur tu biji 91 gada ar to attistibas planu , 20 gadu garuma valsts ir labi isaimniekota un tagad visadi caurkritusi politiki , kam nau ne mazakas nojausmas ko vins dara , te baigi blaustas par kautkadu attistibas planu , pirmais , sakartojiet valsts likumdosanu , tada kada ir jabut nornala un demokratiska valsti un tikai tad gvelziet visadus brinumus par attistibas planiem
...
.
Kampars pietiekami sastrādājis, lai Eiropa uzmanītos, vai un kādā veidā dot naudu tādām valstīm kā Latvija, anonīmie investori tur saistās tikai ar vienu - korupciju.
standzinieks
s
Un zagļus vajadzēja iesēdināt jau aizpērn.
e.
e
Un kas ZZS to ir traucējis darīt visus šos gadus? Ir bijuši ievēlēti visās saeimās, pārstāvēti teju katrā valdībā. Kas liedza izstrādāt un virzīt to plānu jau pirms 5 un 10 gadiem? Bet paši jau pasaka, par ko ir īstais "cepiens" - ļaunais Kampars gāzes termināli grib Rīgā, nevis Ventspilī. Tādēļ jāmēģina kaut kā tikt no viņa vaļā, un ielikt kādu paklausīgāku.
...
.
Vācijai ir piegriezies, iespējams, tā fondu tērēšana izskatīsies pavisam citāda nākamajā "periodā" (jo visas galvenās fondu saņēmējvalstis - Īrija, Spānija utt. ir aizgājušas par burbuli), un pavisam notiekti jau Latvijas gadījumā, tā kā nevajag satraukties par pāris plāniem, ko vēl vajadzētu sataisīt.
No malas
N
Pamēģini nodot komandu Brigmanim. Nevajag primitivizēt un izlikties par dumjāku nekā esi. Katrs cilvēks ir autonoma vienība, lai kā tev gribētos iztēloties, ka Lembergs ir kāds Dievs, kurš bīda mehānismus. Tad, kad Lembergs būs premjers, un ceru, ka tas būs drīz, tad arī viss notiks. Tieši tāpat kā jau gadu desmitiem notiek Ventspilī un iedzīvotāji to ir novērtējuši.
pfui
p
kapēc pērn? Kapēc ne 2000. vai 1994.gadā? Varbūt būtu vieglāk pārvarēta krīze un nebūtu jāglābj Parex?
Buba
B
Lembergs "saka,uzsver,prātuļo" ... Kad viņš KAUT KO KONKRĒTI DARĪJIS Latvijas labā?
dzeris
d
Un kas traucēja ZZS to darīt un aktualizērt šo jautājumu Saeimā, ZZS mums kas, ir opozīcijā? Un termonāli, saprotams, jābūvē Ventspilī, savādāk Lembergam ies garām trkns kumoss. Bet, par to, ka valdībai nav stratēģisks valsts attīstības redzējums, un katra ministrija mums strādā pilnīgi autonomi un ir kā feodāla valstņa, tur viņam taisnība, tikai, atkal - kāpēc viņqa ZZS par to nerunā Saeimā, bet, tikai kādās intervijās? nu nodod, Lemberg, komandu Brigmanim, un viņš par to runās no rīta līdz vakaram, kāpēc nedarāt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas