Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lembergs: NATO ir pasaulē lielākā biznesa struktūra

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karo
K
Lūdzu nebarojiet mūs ar Lemberga murgojumiem.,mums tie neiteresē!!!!!!!
Lasu
L
Būtu jau labi Latvijā izvietot NATO militāros objektus. bet realitāte ir tāda, ka ASV to neuzdrošinās darīt. Jo tad Krievija patiesi izvietos Kaļiningradā papildus atomraķetes un neviens NATO to negrib.
Fro
F
Jā, no A.L. ir lielas bailes.
domātājs
d
.... nu man jau likas, ka lielākā biznesa struktūra ir baznīca
KLM
K
Kas apliecina tikai vienu - dziļo izpratni ne tikai ticībā, bet arī biznesā, jo gandrīz visās valstīs pasaulē baznīca atdalīta no valsts - un nauda jāpelna pašiem .Tas var patikt kādam vai nepatikt - bet tā tas ir..
Maigonis
M
cik ilgi prasīs viedokli šim zaglīgajam kooperātoram, kāds viņam sakaras ar Nato, lai kaltē sausiņus cietumam
paps
p
Romas bazniica ir lielaaka biznesa struktuura pasaulee.
KLM
K
tehniska kļūda, atvainojiet, sākšu otreiz NABAGMAJA....kam mes esam vajadzīgi...??? ........................................... ..................................................... Iespē jams, būtu pagrūti Jums to pierādīt - kam esam vajadzīgi - toties, iespējams, vienā teikumā var pateikt - ''mēs'' neesam vajadzīgi Jums....
KLM
K
NABAGMAJA....kam mes esam vajadzīgi.....??? ......................................... ........................................................ Ies pējams,
homo
h
apbrinojami, bet Lembergam ir TAISNIBA... VAI jus zinat, ka LV aizsardzibas budzets ir 350 MLVL gadaa.......?? t.i. 1 MLVL dienaa........... ble, butu labaak investeejusi razhotnees un pec tam domajusi, kaa sarazhoto bagatibu nosargaat, nevis otradi.... NABAGMAJA...... kam mes esam vajadziigi.....??? un ARMIJAA tacu tapatas notiekas nenormala nodzershanaas... VAI TAD NAV TAAA????????????? KAPEC TAD SAVUS DELUS NESUTAT UZ LV ARMIJU???
Aigars Bruvelis
A
Karš ir viens no ienesīgākajiem biznesiem. Latvijas ekonomiskā krīze var tikt atrisināta ar vienu Latvijas iebrukumu kādā mazākā valstī citā pasaules malā. Līdzīgi, kā to dara ASV un Krievija. Ja Latvija pati nevar uzsākt karu, tad ir jāpievienojas stiprākajiem un jākaro tādā veidā, cerot, ka kaut kas atleks.
patriots
p
Kad tiks tiesati un soditi Latvijas valsts izlaupitaji, iedzivotaju aplaupitaji Godmanis, Gailis, Naglis, Skele, Birkavs, Krasts, Kalvitis, Riekstins, Berzini, Sleseris, Lembergs........vini ir pelnijusi godam naves sodu, kurs butu jaizpilda, pec tiesas sprieduma, publiski un tas butu javeic Getlinu meza, pirms Latvijas neatkaribas atjaunosanas svetku svinibam.
Toms
T
Latvija ir jaizvieto ASV, NATO militaras kara baze, ka sauszemes ta ari juras militaras kara bazes un ari visas trijas Latvijas juras ostas ta ari pretrakesu vairogi, kuri ir versti pret Krievijas draudiem, kas ir iespejami tuvakaja un talakaja nakotne, ipsai jau pec krievu pazinojuma, ka Krievija ir ieplanojusi izvietot Baltijas valstu tuvuma krievu raketes, kuras ir uzbruksanas ierocis.
vecis
v
Lembergam pareizs redzējums - ja jau kopīga idejiskā mīlestībā, tad vajag arī seksu un partneru rūpes, par demokrātiskajām mantiņām ...
Higgins
H
..svilinaas..svilinaas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas