Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lembergs: Nekādu sagrāvi Anglijas tiesā es neesmu cietis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
w5
w
AIVAR NENEM GALVA TOS AFERISTUS!!!! ES TICU KA JUS UZVARESIET!!
nu nedomāju, ka var būt lielāks
n
AFERISTS par Lembergu - tik LIELI aferisti cilvēces vēsturē vispār tikai daži ir un, no mums zināmiem, Lembergs ir viskošākais
  • 0
  • 0
Nu
N
kā tad nē? Izgāšanās par 200% ! URĀ ! Beidzot zagli nosauks par zagli, citādi tā un tā, un tā un tā...( Saucas liela nauda!).
Apriebies
A
lasīt šos melus, lavierēšanu, pozīciju, ka visi, ieskaitot angļus ir stulbi, tikai viens pats Lembergs ir gudrītis...Vai tiešām vēl būs idioti, kas tam ticēs?
KLM
K
Tas, ka biedrs Lembergs tikai viens pats gudrītis, tas šim biedram no laikiem, kad okupanti šo iecēla par LKP CK locekli - viņš no katras tribīnes gvelza dižā Ļeņina murgus, uzskatīdams sevi par dižu gudrīti...Diemžēl, šī kaite nepadodas ārstēšanai...
  • 2
  • 0
Ventspils Muļļ
V
kaapc šitaadus suudus neliek pie kriminaalveestiim???
K-K
K
... Nebutu tadi Kalnameisteri pie valsts tieslietu instituciju vadibas, Latvijas valsts tiktu parstaveta sai Augstaka Anglijas Karalienes tiesa ar saviem legalizetiem parstavjiem un par savam valstiskam interesem - tas ir atlauts internacionalas tiesas !!!!
jumors
j
Sis zēniņš var jebkuru normālo novest līdz pelītēm ar savu "mērdocismu" bez iemesla.
zvirbulēns
z
Latvijas varai, kas kalpo pilsoņiem, būtu laiks iejaukties, pieprasīt Anglijas tiesu varai paskaidrojumus, kas te notiek par patvaļu?
piekrītu
p
Kāpēc vēl klusē ZZS, kas kalpo pilsonim Lembergam? Ak jā, Lembergs nedrīkst tērēt vairāk par 5000 eiro nedēļā, stipendijām vairs nepietiek.
  • 2
  • 0
KLM
K
Zvirbulēn, Jūsu izmisums saprotams, bet tomēr - nu nepiesauciet to Latvijas varu - tā vara var nodot angļu tiesai visus 165 apsūdzības sējumus, kurus pilnīgi netīšam sakrājis biedrs Lembergs, tā angļu tiesa tiks galā ar šo apsūdzību kalnu nedēļas laikā.....
  • 4
  • 0
Vārds
V
mjāāā ... nāk rudentiņš... būs barga ziema :D
  • 3
  • 0
Jānis
J
Bija labs iespaids par Lembergu, bet TV uzstāšanās visu to pilnīgi sagrāva. Laikam ir iestājies kaut kāds histērisks posms, kas rada neloģisku un nesaprotamu argumentu lietošanu.
xxx
x
...mēģina naivajām latvju pensionārēm ieskaidrot, ka viņš ir godīgs, jo godīgs... tikai nez kāpēc citu valstu tiesām jāņemas gar šo, it kā pašiem nebūtu ko darīt!
vips
v
vinam neviens neaizliedz domat, ka vins ir uzvarejis! tas tikai liecina kadus makaronus vins liek seit tantinam latvija un tas vinam vel tic. acimredzot tas anglija un citas valstis neiet cauri.
Lelle
L
Nu grūti cilvēkam pieņemt, ka kāds ir varenāks par vinu...bagātie arī raud....
???
?
Ko jūs, biedri? Viņš nav vienkāršs Lembergs, - kamēr ZZS nav noņēmusi šo kandidatūru (laikam, tajā partijā neviens pēkšņi angliski nesaprot), viņš pretendē uz to, ka ar Lemberga vārdu tiks "greznots" Latvijas valdības vadītāja krēsls.
boze
b
Ko han mēs no Lemberga citu varam sagaidīt: visi melo, zog un muld aplamības!
Lembergs, kad viņam būs piespriests
L
un galva būs nocirsta, joprojām apgalvos,ka NEKAS NAV NOTICIS! Šis ļaunais punduris nekad nav zinājis,ko nozīmē vārds PATIESĪBA, un, kas tas ir -NEMELOT! Vienkārši - melu tēvs sātans ir arī Lemberga tēvs. Paldies Dievam, patiesība pastāv neatkarīgi no ķēmīgā troļļa fantāzijas un iegribām!
Fans
F
aivars lembergs ir godigs zaglis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas