Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +19 °C
Apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Lembergs pārliecināts, ka valdībai pensijas neizdosies samazināt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
ZZs ir kā čaka vecenes, kas sevi tirgo ! .......................................................... ................... toties saprast proties - ZZS sevi uz Čaka ielas tirgos sēdēdami Lemberga stipendiju zirgos
Kārkliņa
K
Lrmbergs , Šlesers un Šķēle ir Dienu nopirkuši , un ne jau saimnieks ir Lielbritānijā , bet mūsu bāliņi ir saimnieki , Dienu vada Koziols. Tā ka pats par sevi saprotams , ka slavas dziesmas dziedās par šiem valsts izadzējiem . Tāpēc Dienu neaboneju , jo tautai jāzin kadi cilvēki un raksti lobēs , muļķos tos.
Kārkliņa
K
Soross ir atkal vajnīgs .! Sorosieši vajnīgi ! To ka nedzimst bērni , sorosieši vajnīgi ! Nojūdzies ir hūte . ZZS ir noziedzīgs grupējums , kas izspilda Hūtes iegribas . ZZs ir kā čaka vecenes , kas sevi tirgo !
KLM
K
Diena izdzēsa komentāru, atkārtoju - Ja gribat lai jūsu spriedelējumi jeb kurā jautājumā Dienā tiktu publicēti vai ik dienu - sarūpējiet sev 140 apsūdzības sējumus - un būsiet gaidīts Dienā..
dunduks
d
Diena varētu sākt pastāvīgo rubriku "Lembergs un Čavess runāja". Vai varbūt jau ir sākusi
Valdis
V
Kāds sakars izbijušam noziedzīgās padomju kompartijais sekretāram un padomju netīro urlu pakalpiņam ar |Latvijas pensijām?
KLM
K
tas izdosies Lembergam .................................................. ........... kur vien šis dosies tur viss izdosies - kā LKP CK loceklim gan sarkanu pļūtīt gan nu kā ''patriotam'' visus uz poda sūtīt
ezis
e
Kas neizdosies valdībai, tas izdosies Lembergam.
555
5
TU ,LILIPUT NEJAUC GAISU,NEVIENS NOKO NEGRASAAS SAMAZINAAT.JA TEV NAV KO RUNAAT NERUNAA,BET NEMAISI GAISU.BAILES,KA DABUUSI SEEDEET.
viks
v
Asinssūcējs lembergs apzogot Latvijas valsti ir izsūcis' katram pensionāram krietnu devu asiņu .Tas ir neapstrīdams fakts kas nav jāpierāda tiesā . Vai taču neaizrīsies vienreiz !!!!!!!!
Fakts
F
lembergs ir krievijas aģents.
arii gribeetaajs
a
Vinsh nav slims, vinsh simulee. Un drosi vien jau gatavo suudziibu ECT par to, ka vinju laiciigi nenotiesaa.
arii gribeetaajs
a
Taa neko, 500 vinjam jau ir pabalsts. Bet no cik tu pats, frukt, nodokljus maksaa?
Laikam Lembergam un Dienai švaki ar atmiņu, ja atkal jāraksta gandrīz tas pats - "Lembergs noraida pārmetumus par ZZS vainu nodokļu paaugstināšanā Piektdiena, 11. marts (2011) 18:47"
Gerings luteranim
G
Valsts pārvaldē atalgojums tika nenormāli palielināts pirms 4-6 gadiem. Tas bija tad, kad algās maksāja, cik nu kuram galvā vai dir.ā doma ienāk. Ar to jau viss bardaks sākās. Algas saņem, šturmē veikalus, par piegādātajiem vai sniegtajiem pakalpojumiem tūlīt maksā tik, cik atkal piegādātājam vai sniedzējam prātā ienācis paprasīt, veikalnieki tik ceļ cenu, ja reiz šturmē veikalus. Aizietu tik tālu, ka nespētu latus sadrukāt. Kur nu vēl stulbie līzingi, ka katrs ņerga, kura tēvam un tēvu tēvam vairāk par velosipēdu nav bijis, sagrāba automašīnas un brauca, tādus purnus uzmetuši, it kā autiņš par savu naudu nopirkts. Nu vot, tāds šodien ir iznākums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas