Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Lembergs pieļauj, ka varētu kandidēt 11.Saeimas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris A.
J
Nu esam pakaļā....amen.
Anna Līze
A
Varbūt labāk par nāvi vai cietumu varētu derēt Nacionālais izlīgums - samaksāt valsts kasē nolaupīto, nepīties vairs politīkā (jo nebūs vajadzības), un tauta ļaus dzīvot mierā, kazi, vēl bez naida pieminēs.
pupīgā fane
p
Mēs, Aivariņa fanes vakar visas savas stipendijas likām uz balsošanu!
Ainārs
A
Nevajadzētu te saukties par zemnieku,tik stulbi nemaz zemnieki nav.Saprotams ka korumpētie ierēdņi labprātīgi neatkāpsies no siles un komentēs .Ko gan Lembergs apsprieda ar Antonovu, Krājbankas īpašnieku ja ne privatizācijas jautājumus un starpnieknaudas.Atrodoties faktiski pie varas viņš parādīja savu īsto seju ir jābūt stulbam lai uzķertos uz šī āķa.
hei, vecīt..
h
...vakar tu pieļāvi, ka iesi cietumā, šodien tu pielauj, ka - deputātos - opreģeļis , pareņ, ...citādi tādi nestabili tie tavi lēmumi ....
atkarīgā atkāršanās
a
Protams! 100 zvanu tas ir tikai 10 latu, bet tādu vienību kā 10 ls lembērģija vispār nepazīst, jo sīkākā monēta ir vismaz kāds 1000 ls.Grūti ir iedomāties, ka Latvijā ir kāds NEIEINTERESĒTS idiots, kas pie pilna saprāta par oligarhiem balsotu.Savulaik, par šķēli un šleseru telefonbalsojumos daudzi tūkstoši balsoja, bet, kad bija jāvēl - čiks vien iznāca.
atkarīgā atkāršanās
a
tu labi pateici, patiesi, tā Daukšķe nekad neko citu, kā vien laisku kaķi ir atgādinājusi, kas savu pašapziņu vienmēr Ventspils pundura asinsnaudā smeļas...un kā neatkarīgi atkarīgai viņai tā lūpa arī mēdz atkārties..
beta
b
Vakar 100. panta balsojumā nebija zvanu limita, kas bija citām reizēm, un kas ir Domburšovā. Ar to netieši parādīta LTV1 attieksme... Un Brigmanis šoreiz nesēdēja vis zem galda, kur kā parasti atsxxxja Lembergam, bet ar telefonu rokās uz līnijas :)
krokodila asaras
k
Starp citu, nobeidzot raidījumu (to izdarīt nemaz nebija tik vienkārši) tās klaigas vēl aiz kadra bija nedaudz dzirdamas - tā ka, avoti patiešām droši!
prezīc
p
LETA ir kļuvusi par lētu oligarhu piedzīvojumu atspoguļojošu propogandas ziņu aģentūru. Nožēlojami.
vilis
v
Nu galīgi aptumšojies viņa izcilais prāts.
krokodila asaras
k
Lemberga pieredzē nekad primārais nav bijis valsts, bet gan privātā ekonomika un tās celšana. Gaidīt, ka šī dziļi degradētā persona pēkšņi sāks valsts līmenī domāt (runāt - tas ir kas cits), ir naivi un nereāli, jo nekad nekas nav LIECINĀJIS, ka šāda pārmaiņa ir iespējama. Tieši otrādi, katra publiskā atrādīšanās reize parāda, ka šī būtne arvien vairāk laupītājam,noziedzniekam un iznirelim līdzinās.Neaizmirstiet,Staļins slepkavoja miljonus un neaizmirstiet tās gaudas tad, kad viņš nosprāga.
lembergu spļāvumi
l
lembergs pārspļauj ne tikai Zatleru, bet arī visus citus, vairi ieskaitot
mēs
m
mēs runājam par lembergu, nevis delnu, cha cha
Smilla
S
Ja Lembis izlems kandidēt, tad nopirktās korumpētās kora vecenes pie Saeimas būs jau no rīta ar plakātiem. Lembis varēs teikt - redziet, mani tauta atbalsta. Nesaprotu, ka liedz Delnai u.c. doties ar plakātiem piketēt pret Lembergu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas