Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lembergs pieteicis noraidījumu prokuroram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Aiviš, kā neviens, rūpējas par kārtību prokuratūrā ... Tiesiskuma karognesējs! Īsts saimnieks!
drindron
d
nedaudz priecē tas, ka arī 'oligarhi' reizēm izjūt uz savas ādas 'tiesas taisnīgumu' pēc pilnas programmas! rosina uz pārdomām.. par labo un ļauno .. un vērtībām :) bļe-mbergam nepielec, ka par maz piķots, stulbais skopulis, jo ilgāk žņaugsies, jo ilgāk kacinās, atskaiti summu, desmito tiesu :) un staigā vesels.. zodz tālāk! jadalās! tāds ir zagļu pirmais bauslis Latvijā!
puaro
p
Nu spēlēs to teātri tikmēr, kamēr būs ''iestājies noilgums''. Un visi atkal dzīvos mierā un saticībā. Protams, pirms tam vēl caur eiropas cilvēktiesu būs izsistas arī kādas naudiņas par ''cilvēkcieņas aizskārumu ''no valsts. Maksāsim visi
elija
e
"Kad tu redzi, ká apspiezj nabagu un cik bédigá stávoklí valstí ir tiesa un taisníba, tad neuztraucies par to, jo ir vél viens augstáks par augsto, kas visu novéro.Bet viens Visaugstákais ir nomodá pár vinjiem visiem". (Sal.mác.5,7). Tá, lúk, ar to korekto darbu - agri vai vélu, neviens no algas neizbégs!
elija
e
Visskarbákie várdi Bíbelé ir tiesi par tiesnesiem.Lúk, viens piemérs:"Vél es esmu novérojis zem saules tiesas vietu,- tur valdíja netaisníba, un taisníbas vietu,- tur valdíja bezlikumíba". Acímredzot tás ir vietas, kur taisníbu visgrúták realizét un Lembergs to lieliski zin.Tá tas ir noticis no seniem laikiem un Latvija nav iznémums.
*
*
Vienīgais cilvēks Latvijā ,kuru prokuratūra apsūdz un apsūdzības tiek nepārtraukti uzskaitītas. No tā taču ātrāk netiks pieņemts lēmums!?(Vai ārsts drīkst publiskot diagnozi?) Kamēr nav notiesāts,lai ir premjers.
grieta
g
aivaram lai veicas, bet Lembergam lai neveicas!
kuro
k
...viņš atzīst bausli ,,netiesājiet un netiksiet tiesāti" (Turpiniet zagt!)
baca
b
Tā ir ņirgāšanās un viss. Diemžēl mūsu tiesām pietrūkst pašapziņas, lai tam pieliktu punktu. Nedomāju, ka mums tiesai trūktu "instrumentu" ar ko šo noziedzinieku notiesātu. Taču tiesa visu grib izdarīt skaisti, lēnprātīgi, lai izskatītos perfekti. Paši vainīgi, untikmēr šis sabiedrības parazīts turpinās ņirgāties, un viņam vecās tantiņas tikai nesīs puķes kā moceklim!
Arcix 10
A
Nu nesauc tiesu savā amatā
Terorists
T
Nabaga zaptes burciņu čiepēji,tiem šādas iespējas nav.Jāsēž pēc pilnas programmas.
KLM
K
Mūsu tiesas pērkamas kā vecas prostitūtas. .............................................. ................................................. Vecam poļitrukam patīk vecas prostitūtas
Lelle
L
Turpinās māžošanās pēc pilnas programmas. To noziedzinieki var atļautie tikai tādā muļķu zemē kā Latvija. Mūsu tiesas pērkamas kā vecas prostītūtas.
Aija
A
Un taads cilveeks taisaas klut par valsts premjerministru.
peace
p
nu ko vinsh tur njemas,aatraak apseediisies,aatraak piecelsies:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas