Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lembergs prasa atbalstu gāzes vada atzaram uz Ventspili

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dihlofos
d
Noklausījos pa TV to pundur-Minhauzenu,atceras visu KPSS šefu un to vietnieku uzvārdus dažādu gadu gājumos.Tiešām,kad beidzot to punduri kropli iesēdinās???,labāk nošaut citādi vēl cietuma priekšniekam sačakarēs smadzenes,bērniņi paši no bailēm aizlaidīsies no Latvijas.Vai tiešām tas kuces bērns nelasa ko par viņu domā Latvijas pilsoņi un kā nīst?Cits viņa vietā sen jau būtu pazudis kaut kur Brazīlijā,bet laikam jau gaida savu galu tepat.
Dr.xy
D
Vel jau sis salasna varetu izdomat izrakt kanalu no Nevas lidz savai majai,lai kreiseris Aurora varetu piebraukt lidz vina gulamistabai.
prognoze
p
lembergs nekad neies pie Vitālija Lejiņa kapa,jo paša lemberga kaps būs apgānīts un no tautas nolādēts, un viņš to jūt, bet nekad velns tik ļoti neārdās, kā pirms bojā ejas
AICINāJUMS
A
AIVAR LEMBERG! Lūdzu, brauc projām no šīs valsts! Pavisam. Tālu, tālu. Lai mēs tevi te vairs neredzētu un nedzirdētu. Vai nav gana jau "sastrādāts"? "Pēdējo kreklu" tautai vēl gribi novilkt? Tavs lielākais sods, iztiesājot tavus noziegumus, būtu izsūtījums. Jo citā valstī tu neesi NEKAS. Tādēļ labāk brauc pats, labprātīgi. Citādi mēs tev allaž atgādināsim par taviem melnajiem darbiem. Vai tad tev darāmā trūkst, ka tu tik bieži bāzies, kur tevi neaicina? Braukā uz Rīgu gandrīz uz katru valdības sēdi. Vai tie skaitās komandējumi? Ventspilī darāmā trūkst? Ja pavisam nav ko darīt, aizej ar sieviņu uz kino, teātri. Pabaro kādu noklīdušu dzīvnieciņu. Bet vispirms, aizej pie Vitāla Lejiņa kapa grēkus nožēlot.
pamela
p
Ja esi pie veselā saprāta ,tad pacel papīrus un redzēsi,ka tas Karļiks ir APZADZIS Latviju,tai skaitā Latgali un visu savācis sev no VALSTS budžeta,pat jua no ES naudām,bet ar VALSTS atbalstu.Netiražē melus,bet uzzini no cilvēkiem Ventspilī,kuri NAV Pundura nopirkti,KAS ĪSTI NOTIEK tā morālā kropļa paspārnē.Jau šogad cik viņš ir izspiedis no Dombrovska un Vienotības TIKAI !!!!tamdēļ,ka ZZS draud uzmest Vienotību lai kopotos ar SC.Tu varētu nevis stulbi aizstāvēt to noziedznieku,bet saprast,ka viņš IR !!! valsts naidnieks Nr.1 ! Ja Dombrovskis un Co ATKAL pakļausies '[sim nelietim,tad ir jāsāk protesta akcijas pret VALSTS IZTIGROŠANU krimiķim.Lembis izdrāz'is/ atvainojos!/ Vienotību,visu savāks sev ,ko neviena cita partija šim NEĻAUTU un tik vai tā UZMETĪS,atradīs ieganstu lai aizietu,kā TP,no valdības,BET PIRMS Vienotības iegāzīsies gultā pie SC,jo Karļiks pirms un pēc vēlēšanām JAU kā suņu laikos aplecināja SC. Piekrītu "Tenim",ka vajag kaut ko būvēt,veidot arī Latgalē ,kur ir milzīgs bezdarbs un Toričelli tukšums saimnieciskajā darbībā. Pundurs jāatstāj murgojot vēl arvien PSRS laiku piecgades plānos. Vecais aizmurgojies,nojūdzies pilnībā.Vecim jāatgādina,ka PSRS itkā sabrukusi un gosplāna nav.
Jūlis
J
Nebūs tās Eirosavienības naudas, nav ko sapņot.
Realitāte
R
Ziniet man ZZS bij pieņemama partija, bet pēc vēlēšanām tā kļuvusi gluži sarkana ar viļņotu strīpu sirpi un āmuru ar visu savu Lembergu magnātu, kas daudz muld no stūra, gluži Šķēles kopija, ziniet tie bļauj nedrīkst mazināt tur un tur, bet paši bij pie Kalvīša varas un taisīja sūdus, Lembergs arī tagad grābj no sabiedrības naudas saviem uzņēmumiem it kā tie būtu pasaules nabas un primārāki par citiem, balsojiet, balsojiet Lemberga sindroma slimnieki latvieši par Lembergu un jums tiks doti Jansoni tiesībsargos, spekulatīvi imigrācijas likumi, pataisot par kapiem un veicinot turpmāku Latvijas vērtību iztigošanu, ZZS Lembergs SC jābūt valdībā, kādi tur ierobežojumi atzīt tiem Latvijas okupāciju un Krievijas jūgu, jums EDSO tiks doti Klementjevi un atpakļ Viļņotais karogs ar Sirpi un āmuri. Vienotība tai skats plešas uz rietumiem un tā pat gatava zināmā mērā laizīt tupeli, lai izdabātu rietumiem tai skaitā židiem, rakstu žīdiem, jo latviski pareizi ir žīds, jo mūsu senči ebrejus sauca par žīdiem, bet krievu ietekmē okupācijas laikā tie tapa par ebrejiem, latviešu vārds žīds nu tagad skaitās lamu vārds, kura izrunāšnai pat draud ar sodu, lūk tā latviešu bāleliņi, tiešām bāleliņi un kalpi, ne saimnieki savā zemē ar devīzi kādu ZZS gāja uz vēlēšanām, bet tai vairāk piestāvētu devīze bāleliņi un kalpi savā zemē. Nu beidzot es sapratu, ka šīs vecās partijas ir suņa nagla pakaļā latviskumam un nu beidzot droši varu pateikt, ka latviešiem ir jaizvēlas vai tie turpmāk vēlas palikt par latviešiem vai Nē, piemēram es vēlos palikt par latvieti un turpmāk atbalstīšu vienīgo spēku saeimā, kurš cīnās par latviskumu un manuprāt tas ir Visu Latvijai. Tā nav reklāma ticiet man tie ir patiesi vārdi uz tikšanos leģionāru piemiņas gājienā 16.martā, kurā piedalīšos šogad pirmo reizi.
sd
s
Šis afērists atkal ko izshēmojis, piekrītu, ka šis vads jāvirza uz Latgali, lai tur cilvēkiem rodas darba vietas!!!
Mīcīte
M
Vai viņam vēl nepietiek? Lai paskatās uz Liepājas pusi - tur Seskam priekš pilsētas neko nevajag.
Troll
T
Ja valdības vīriņi tā rūpētos par Latviju kā Lembis par Ventspili, tad mēs nebūtu Eiropas priekšpēdējie nabagi.
Tenis
T
Ne uz Kurzemi, bet Latgali vajag virzīt vadus un būvēt terminalus un attīstīt saimniecisku darbošnos visās tautsaimniecības jomas.
avarslember
a
.mainu hute pret parashu
KLM
K
Protams, tā diena, kad lembergu apcietinās, būs visas Latvijas svētku diena... ................................................... ........................................... tā diena viena kad tauta līksmos pie katras mājas karogi plīvos tā diena viena kad lembergs bez hūtes cietumā dzīvos tā diena viena bet līdz dienai tai nepārvarama naudas siena
borcinsh
b
atkal tu tee pirzh, ka aivara "delinsh" ! citaa rezhimaa sen jau zaglis -"papucit" butu pakarts ...kopa ar "bernishiem"...
Jā!
J
Vislabākā doma, kuru pēdējā laikā ir nācies dzirdēt. Vai tiešām Latvijā nav neviena, kas to spētu izdarīt!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas