Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lembergs: Sadarbība starp ZZS un Vienotību nav gluda kā sālsezera virsma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
cik labi gan, ka nabadzīgam tēvam ir bagāti bērni. .................................................... ............................................. oranžo nopelns - katrā ģimenē vecāki var uzturēt, izaudzināt un izglītot 3 bērnus ! Tā kā Lemberga ģimenē tikai divi bērni, tad, lūdzu, pāri palikušā nauda arī rada bagātību...Tas tak tik vienkārši un saprotami !
palicējs KLM
p
cik labi gan , ka nabadzīgam tēvam ir bagāti bērni.
KLM
K
bet nezin gan kāpēc Lembergs viņu (L.Lapsu) nesūdz tiesā par apmelošanu.... ............................................ ............................................................ ........... iespējams, pie visa vainīgs naudas trūkums, jau tā no bērniem aizņēmies miljonus, paaugsies mazbērni - aizņemsies no tiem 10-15 miljonus un sūdzēs Lapsu tiesā....
palicējs
p
piekrītu, ka Lembergs daudz ko darījis Latvijā, gan padomju varas gados, gan kapitālisma gados, Lato Lapsa pat apgalvo, ka Latvijas valstij un tautai nozadzis miljardu, bet nezin gan kāpēc Lembergs viņu nesūdz tiesā par apmelošanu, kā var tā apvainot ZZS premjera kandidātu, cilvēku ar nevainojamu reputāciju, pie tam slimu cilvēku, 2 grupas invalīdu.
KLM
K
Un cik vēl advokātiem ! .......................................................... ........... Un cik vēl zilo govju saimniecēm, maksājot par svaigu ziedu piegādi pirms katras tiesas sēdes !
lala
l
a kurš ir tas nabaga korespondents, kuram ir jābūt morālajai maukai un jāapraksta visas šīs cūcības par prieku jaunajam īpašniekam? ceru, ka bojārs pats.
ak
a
Nu redz , kā lembergs prot to kaku vārīt un grozīt. LK Lemberga vadībā krāpj valsti , nemaksā nodokļus un blēdās uz velna paraušanu, taču nabaga pensionāriem uzmeties par aizstāvi un savilcis sarkanās līnijas. Lembergam pie vienas vietas pensionāri un viņu nabadzība , tāir tikai un vienīgi pensionāru balsu zvejošana nākamajām vēlēšanām . Uzdodas par labdari , bet nekaunīgi izmanto un apzog vecus cilvēkus.
standzinieks
s
Un cik vēl advokātiem!
KLM
K
Neturi sveci zem pūra. Pastāsti, ko Lembergs Latvijas labā izdarījis? ................................................ ............................................................ ..................... Savāds gan šāds jautājums - sagādājis labi apmaksātu darbu daudziem izmeklētājiem un prokuroriem. Un tas nav mazsvarīgi - viņi visi maksā nodokļus valsts kasē, tā stimulējot valsts uzplaukumu !
kaulainā
k
Tai bildē lembergs pēc paša nāves izskatās.
alberts
a
Lembergs medijos para dās KATRU dienu tikpat ka Jumalas "jauna viņļā" klauni TV.
KLM
K
Lemberga kungs ir Latvijā tautas ļoti augsti novērtēts politiķis, kurš ir izdarījis ļoti daudz Latvijas labā.... .................................................. .................................... Pilnībā piekrītu Jūsu novērojumiem - to pat ir pamanījusi Anglijas Karaliskā tiesa, uzstājīgi pieprasot Lemberga kungam zvērēt par visu, ko šis biedrs izdarījis Latvijas labā...Protams, žēl, kā biedrs Lembergs, būdams pēc dabas kautrīguma iemiesojums, nealkstot pēc slavas, kavējas ar atbildi Karaliskajai tiesai...
Dzens
D
Vai "Diena" Lembergam pajautāja, kā viņam ar veselību?
LETA
L
Partijām „Latvijai un Ventspilij” un ZZS jādod vērtējums Aivara Lemberga politiskajai atbildībai. Pēdējās ziņas, kas nāk no Apvienotās Karalistes, kur Anglijas un Velsas Augstākajā tiesā notiek tiesas process tā dēvētajā „Latvijas kuģniecības” (LK) kuģu fraktēšanas lietā un kur viens no atbildētājiem ir Aivars Lembergs, visnotaļ kārtējo reizi pierāda, ka Aivars Lembergs nekādā ziņā nedrīkst atrasties Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja, Ventspils brīvostas valdes locekļu amatos. Var jau uzskatīt, ka vaina vēl nav pierādīta, bet līdz konkrētu apstākļu noskaidrošanai, viņam būtu pienākums apsēsties uz tā dēvēto „rezervista soliņu”. Vēl vairāk, ja Aivars Lembergs sevi uzskata par godprātīgu, tad viņam tāpat, kā Saeimas deputātam Jurim Silavam (Saskaņas Centrs), pašam būtu jāizrāda iniciatīva un nekavējoties jānoliek Ventspils pilsētas domes deputāta mandāts, kā arī jāatsakās no visiem amatiem, kurus viņš ieņem Ventspils pašvaldībā, tās iestādēs, kapitālsabiedrībās, biedrībās. Pieņemu, ka arī kolēģi no „Latvijai un Ventspilij” (L&V) un ZZS neko nezināja par Aivara Lemberga iespējamo saistību ar vērienīgo AS „Latvijas Kuģniecība” (LK) izsaimniekošanu, kā rezultātā daudz miljonus zaudējumus cieta LK, tās akcionāri, tai skaitā Valsts Sociālās Apdrošināšanas Aģentūra (VSAA) un tās klienti - pensionāri, bezdarbnieki u.c. personas. Par cik iespējamā izsaimniekošanas lietā viens no cietušajiem ir Valsts Sociālās Apdrošināšanas Aģentūra (VSAA) un tās klienti, tai skaitā vairāk kā 527 000 Latvijas pensionāru, partijām L&V un ZZS ir jāveic publisks Aivara Lemberga politiskās atbildības izvērtējums. Apstākļus pastiprina fakts, ka LR Labklājības ministriju kopš 2002.gada vada ZZS pārstāvis, kuras pakļautībā ir VSAA. Ivars Landmanis Ventspils pilsētas domes deputāts
KLM
K
gluda kā sālsezera virsma ..................................................... ........................... būtu jau burvīgi, ja tik pat gluda būtu Lemberga virsma - bez zvērestiem Karaliskai tiesai, bez 140 apsūdzības sējumiem, bez pilniem ar naudu maisiem, nu piepūstiem ar tukšiem gaisiem, bez kārtējām sakām kaklā, kuras nu jāārstē Vācījā....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas