Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lembergs: tādiem "plintes metējiem krūmos" kā Vilks jāmaina darbs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
caca
c
Paldies Vilka kungam par ieguldīto darbu mūsu valsts labā. Mēs lepojamies ar Jums! Beidzot mums ir gudrs un godīgs Finanšu ministrs.
Čiekurs
Č
Ko nu tagad? Bet aizdevēji Lembergu taču pasūtīja tālu jo tālu. Es saprotu, ka tad, kad Lemberga kungs pilnīgi pārņems varu valstī, aizdevēji naudas krānu aizgriež un valsts nespēj pildīt savas saistības pret valsts pilsoņiem. T.i., iestājas bankrots.
Edgars
E
2. Šādi kritizēt koalīcijas partneri nav goda vīram atbilstoši. ............................................... ............................................. Te nav runa par kaut kādu kritiku, ir vai nav gods!!! Tās ir pilnīgi divas dažādas lietas!!! Koalīcija un postenis, kuru Vilks ieņem. Ir nekavējoties jāsaka viedoklis par šāda līmeņa darbu, darba stilu, rīcību, kļūdām un nepilnībām, lai nav pie tā jāpienāk, pēc diviem gadiem, piemēram, kad jau būs kārtējā bedre, dēļ viena stiprajām, vai vājajām pusēm, ambīcijām, nolaidības u.c. Un visus tā vajag ķidāt! Vēl skaļāk un agresīvāk.
Edgars
E
Atbalstu Lemberga viedokli šajā jautājumā!!! Nedrīkst ar tādu attieksmi kārtot lietas un darīt darbus!!!!!!!!!! No pieredzes zinu, cik ļoti ir nācies cīnīties ar komercbankām lielu kredītu darījumu, nosacījumu strukturēšanā, utt. Ir jāpanāk rezultāts! Ja tāds ir uzstādījums un tas, kas valstij ir vajadzīgs. Izklausās pēc tāda čīkstuļa, kurš netic saviem spēkiem un par to vēl skaļi paziņo visiem! Es teiktu, ka šādā pieejā - cīņa jau gandrīz zaudēta. Tāds cilvēks nedrīkst ieņemt šādu posteni!!! Vienkārši nekompetents izrādās :( ... šinī ziņā visu cieņu Repšem!!!
Buba
B
Punduris gvelž par visu un visos mēdijos, izņemot to, cik tālu un uz kurieni viņu laipni "pasūtīja" SVF.
palicējs
p
Latvijas izzadzēji un izlaupītāji jau nav vainīgi, vainīgi ir tie, kuri nemākot piespiest, pārliecināt naudas aizdevējus parādus vai pagarināt aizdevumu termiņu . Ja tas izdotos, tad zēni mierīgi varētu visu turpināt. Taisni tādu cilvēku dēļ jau tie aizņēmumi ir valstij jāveic .
Latvijas mēsli
L
Vai tad Latvijā nekas cits nav vērā ņemams, kā šī pardeļa tukšo smadzeņu mēsli?
maaris
m
lai nu kāds tas Lembergs, šajā jautājumā viņam ir taisnība.
KLM
K
Mans boifrends šodien piedzērās Apinīša alu, man arī palika slikta garša mutē pat bez ziņu lasīšanas. Bet Kalvītis vienalga ir vainīgs
khm
k
Vai tad Diena nevar atrast nevienu, kam ir mazāk nekā 140 krimināllietas sējumi? Slikta garša paliek mutē, lasot ziņas.
Čiča
Č
VARBŪT JĀNOPER VISAS MEDĪJAS UN RAKSTĪT PAR SEVI?
???
?
"Lembergs nedeklarē prokuratūras arestēto daudzus desmitus miljonu vērto mantu"
TAVAS DOMAS tikai muldēšana
T
Tu, AIVAR lemberg, jau sen esi ZAUDēJIS TAUTAS UZTICīBU, savu tautu APZOGOT. Un patreizējie "pekstiņi" tevi NEGLāBS. Vari apsaukāt, "atriebties", jo tieši to tu dari. "Palīdzēšana" ir tikai tava kārtējā plātīšanās , jo īstenībā tu APSKAUD GODīGUS CILVēKUS, par kādu ne pārpērkot presi, ne kā citādi vairs nekad nebūsi. Ne visu var nopirkt. Būtu labāk izčibējis uz visām debess pusēm un ļāvis cilvēkiem strādāt, glābt, kas vēl glābjams, jo lielāko ļAUNUMU esi sastrādājis tieši tu, lemberg!
Dumš raksts
D
Dienai tomēr būtu jātur kaut kādu līmeni.
VA'
V
A kas tas, lūdzu, vispār ir par jēdzienu "godīgs"? Tāds, kurš nekad nemelo, bet vienmēr un visur "режет правду матку" - tas nu ir īsts kapraču lobijs. Kas nekad neapmāna - tad jāaizliedz šaha spēle - tur nemitīgi viens otru uz muļķi ķer. Tāds, kurš nezog? A kurš ta zog? Lai būtu zagšana, jābūt reālam un konkrētam cietušajam, cietušā žēlabai likumsargam, dažādiem lieciniekiem (tieši tāpat kā, ja no šķūnīša pazudis velosipēds). Varbūt tāds, kurš atdod citam to, ko var paņemt pats ir godīgs? Nē, tas ir muļķis - piemēram, ja ne pārāk talantīgs priekšnieks atdod ražošanas vadību talantīgam strādniekam: tā nekad nekur nav bijis un nebūs (ja nu vienīgi Muļķu zemē).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas