Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Lembergs: Valdības veidošanas procesos nepiedalīšos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kode
k
Puzes pundurim jau rādās halucinācijas. ka ZZS aicina koalīcijā, bet Hūte lepni atsakās :)
bumers
b
Ventspilnieks riktīgi neizprot savu ģeogrāfisko stāvokli. Nu bet labi, lai nu paliek - mums jau skolās citi iemācās tikai naudu saskaitīt - bet tas jau arī nav peļami. Lai labāk varētu saprast manu domu - ja Ventspils atrastos piemēram Saldus, vai Gulbenes, vai Bauskas vietā , vienalga , tad droši vien , ka Ventspilnieks neteiktu, ka viņš bez Aivara nevar elpot. Un Aivars protams dzīvotu kādā no šajām pilsētām. Ventspils - milzīga ( nu labi tikai normāli liela) tranzītpilsēta ar savu ostas terminālu. Tas ienes milzigus naudas līdzekļus. Un protams daļa tiek novirzīta pilsētas un tās iedzīvotāju vajadzībām. Tikai nesalīdziniet kā bija toreiz PSRS laikā. Tā bija pavisam cita politika un cita valsts ar citiem noteikumiem. Tas Ventspilniekiem acu gaišumam. Un priecājieties, ka vismaz šajā jomā Jums ir paveicies. Jums veiktos, ja arī pie vadības būtu Pēteris , vai Miķelis, ja vēlaties kaut vai hokeja aizsargs Plotnieks.
lato
l
aivar,tu esi smiekligs,tu pat izteikties vairs normali nevari,visur tev ienaidnieki un soross bruk virsu...vai tev naudas trūkst..?dzīvo savā puzē,staigā pa savu mežu,kuru tu citiem nelikumigi atņemi,iepercies veikalā TOP,kurā tev BERGMAŅAk-gs katru menesi konkreti atskaita...dzīvo un nesprēgā...kamēr vari dzivot...
bumers
b
"Diena" - ja Jūs esat ieinteresēti tajā, lai celvēki varētu lasit otrās , trešās u.t.t. lapas komentārus , tad sakārtojiet, saremontējiet savu programmu. Saprotami, Jūsu politiskie labvēļi ir viens pēc otra izgāzušies. Bet nu tāpatās ļaujiet ne tikai rakstīt komentārus, bet arī izdariet visu, lai var arī izlasīt komentārus citās lapās arī, ne tikai pirmo. Protams brīžiem atverās arī kāda cita lapa, bet reti. Citādi Jūsu radīto neērtību dēļ jūs zaudēsiet lasītājus un līdz ar to kritīsies jūsu reitings. Es protams neceru, ka jūs to darīsiet.
bumers
b
Beidzot prātīga doma no Jūsu puses Lemberga kungs. Sāta sajūta tomēr kādreiz jābūt. Ir tāds gudrs teiciens (droši vien par Jums gudrāks) māki apstāties īstajā laikā. Tad Jūs tikai vinnēsiet. Ticiet šim teicienam, tas ir spēcīgs. Jums ir pietiekami tāpatās ko darīt. Nebaidieties, ka Jums neatleks kāds nepelnīti liess kumoss, na haļavu, kā krievu valodā izsakās. Jums visa tāpatās pietiek. Es tā ceru. Un ja tomēr ir grūti nekrist kārdinājumā, tad varbūt palasiet pasakas , kuras droši vien bērnībā lasījāt. Tajās visas gudrības ir uzrakstītas. Visu cieņu, es vēlu Jums tikai labu.
ventspilnieks
v
lai slavets aivars....mes ventspilnieki pat paelpot nevaram bez viņa....
:)
:
šamais domā visus apšmaukt rikas stilā :) turpini vien, būsi drīzāk pie rikas :))
Pardõn-
P
(neiejaukšos)
mazjuksis
m
Vai blumbergunis spiidot TV Riigas tusos tiek apmaksaats no Ventspils nodoklju maksaataaju naudas?Kads no taadas zvaigzniites spiiguljoshanas metropolee labums ventspilniekiem?
Pilnīgi pareizi!
P
Pareizi, Blumbergs ir goda vīrs, viņam pat varēs uzticēt nest paciņas. Ja kas, tad es ar nē (nekandidēšu).
borcinsh
b
Blumbergs...(!?) saki man kursh it tavs "priekshnieks",...un es atbildeshu kam tu kalpo ! ja mainit - tad visu brigade !!!
  • 0
  • 0
vai tad tam kverplim
v
kāds vispār prasīja, ko viņš taisās darīt???
kuks
k
VAI TAD VIŅU KĀDS IR AICINĀJIS TO DARĪT...
:)
:
tipiski latvieši, lembis jaucas politikā- slikti, nejaucas atkal slikti.
latvieši
l
nicina kangaru - okupantu roklaižu, LKP CK locekli, pie tam - apsūdzēto smagos noziegumos....
  • 7
  • 1
Es viņu pilnībā atbalstu
E
jo viss laiks aizies lēkājot pa tiesām Latvijā un braukājot uz Anlijas tiesu, no kuras var arī neatgriezties.
Un
U
ja vēl pa ceļam uz Angliju kādā tumšā stūri satiks ļauno Sorosu - Puzes lakstīgala beigs dziedāt..
  • 4
  • 0
es gan vēl papētīšu,
e
jo rūdīti politiķi bieži runā pretēji tam,kā rīkojās,tātad drīzi sagaidāms,ka Lembergs sēdēs aiz galda un kopā ar Saskaniešiem veidos zilās govs zaļi sarkano valdību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas