Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Lembergs: Valsts uzņēmumus pārdos aizdevējiem; premjers: izteikumi ir populisms

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tantite
t
Ventspils patik, bet Lembergaa buusu kludijusies. tads pats demagogs un melis ka Kvadratshakaali.
Dusmīgais
D
Pilnīgas muļķības!!! Enerģētikas likuma 20.1pants, kas Saeimā pieņemts saskaņā ar tautas nobalsošanas rezultātiem, nosaka: (1) Kā valstiski svarīgs tautsaimniecības objekts akciju sabiedrība "Latvenergo" nav privatizējama. Visas akciju sabiedrības "Latvenergo" akcijas ir valsts īpašums, un tās nav privatizējamas vai atsavināmas. (2) Pļaviņu, Ķeguma un Rīgas hidroelektrostacijas uz Daugavas, Rīgas 1. un 2.termoelektrocentrāli, elektroenerģijas pārvades tīklus un valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" īpašumā esošos elektroenerģijas sadales un telekomunikāciju tīklus un iekārtas nevar izmantot kā ķīlu kredītu vai citu saistību nodrošināšanai, un šie objekti kā neprivatizējama manta var pāriet un būt vienīgi tādu kapitālsabiedrību īpašumā vai valdījumā, kuru visas kapitāla daļas ir valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" īpašums un kuras nevar privatizēt vai atsavināt. (3) Ja akciju sabiedrība "Latvenergo" tiek reorganizēta, jaunizveidotais tiesību subjekts ir valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" tiesību un saistību pārņēmēja un uz to attiecināmi šā panta pirmajā un otrajā daļā minētie noteikumi. Tātad, kaut vai šī likuma minēto pantu dēļ Lemberga apgalvojums ir izskatāms par pilnīgi absurdu un tukšu demagoga pļāpāšanu.
kuš pele
k
Pēc vēlēšanām visu minēto pārdot var tādā gadījumā, ja valdību būs sastādījis Lembergu Aivars
Upucis
U
Tikai Latvenergo vadītāju meklēsim ārzemēs!!? Vai tad pašu cilvēki nav spējīgi vadīt savu uzņēmumu ? Par ko mūs grib pataisīt Jaunais laiks, vai kaut ko līdzīgu Flika uzņēmumam. Kāpēc necenšamies virzīt un audzināt savus nacionālos kadrus, bet gaidam kārtējo ārzemju jefiņu, kas iesēdīsies Latvenergo krēslā un strādās uz savu un savas valsts kabatu, varbūt arī uz savu kabatu. Kāpēc nepiedāvāt to piemēram Rubesai, bijušjai Stataoil direktrisei, augsta līmeņa vadītājai.
hm
h
Ja Dombrovskis vērsīsies tiesā par katra kretīna VIEDOKLI, kas tad vadīs valsti? To jau ventspilnieks tikai gaida, lai izceltos strīdi. Tas viņam dotu tribīni kārtējai "atklāsmei"
Klaidocičš
K
Interesanti -" nacionālais" oligarhs rūnā par internacionālo kolēģu mērķiem! Un atkal tantuki teiks:"Bet Ventspils ir tiks skaisti sakopta!"
pamela
p
Esi satraucies,ka Kaln meiers nepaSPĒS TEVI "ATTAISNOT"UN TU NETIKSI PIE Iztirgo'šanasd,Vai neesi jau gana sakampis?Bez Maizīša redz cik šustrs palicis!Tauta KLAUNUS mīl ,tapēc tāds reitings.Miljardieris paliki Ventspilī,varu iedomāties kāds būsi kad savāksi visu Latviju.Būs nebeidzami kari starp kampējiem VISĀ Latvijā. Nedod Dievs!Būtu savācis (AŠ)2 un Urbi ar Nilu sev.Labi kadri taču.
cony
c
Ja valdības vīri ar katru populistu un muļķi tiesātos,tad viņiem nebūtu laiks ne darbam ne atpūtai.Un tāds populists,muļķis un liels zagļis ir arī Lembergs,ne par velti par viņu neatslābstoša interese prokuratūrā un apsūdzību lietas daudzu sējumu garumā jau Latvijas tiesu namos.
JOZUPS
J
lembergam arii info sniedz kosmos,lej tautai uudeni ausiis un domaa gan jau salies'u.
Ventspils Muļļa
V
prokuratuurai ir informaacija ,ka valsts izzagta un lielaako kušķi nokampis Lembe...
Lelle
L
"Tad šādi rimusevici, repuses, abolaines, dumrovski, slakteruki u.c. baidīsies sēsties sev nepiemērotos krēslos..." Tu nez kapēc aizmirsi vēl šķēli, šlosaru, lembi, resno bēziņu, veldri, kraukli, leiškalnu, demakovieti, muižnieci, verzeni u.c. vampīrus, kuri barojas no tautas sviedriem un asinīm.
Lelle
L
Arv šito ļurināšanu Lembergs ir izvirzījis nopietnu apsūdzību Dombrovskim un visai valdībai. Ja tā nav taisnība, tad Dombrovskim par apmelošanu būtu jāgriežas tiesā, citādi, patiešām, viars nevar saprast, kas šinī muļķu zemē notiek. Bet tas, ka valstij piederošie meži ar skubu tiek mērīti un formēti zemesgrāmatā, ir fakts, KAPĒC???, ja visus šos garos gadus tas netika darīts???????
X?x?x?
X
Tas Lembis ir Ventspils un ZZS pa..,labāk turi ciet savas žaunas,kā Līdacis jums teica
Martins1
M
Es nebrēkāju un tāpat neesmu apgalvojis, kurš stāsta vairāk patiesību, kurš demogoģiju. Pirms spriežu iedziļinos katra cilvēkā personīgā motivācijā. Pieļauju, ka Tu zini daudz, bet operē tikai ar daļēju info, tātad stāsts par vienādo attieksmi pret visiem politiskajiem spēkiem neiztur kritiku. Tu taču neesi dievs, kas mīl visus vienādi. Tavā otrajā rindkopā gan pilnīgi piekrītu tam, kad valstī trūkst likums, kurš nosaka politisko, civiltiesisko un kriminālo atbildību par pretvalstiski pieņemtajiem lēmumiem. Atturēšos no personāliju nosaukšanas, jo tu tavas simpātijas jau uzskaitīji...
Lelle
L
Latvijas valsts meži tiek intensīvi uzmērīti un ienesti Zemesgrāmatā, pie tam tūliņ tiek palaista valsts mežu meliorācijas un mežā ceļu projektēšana un būvniecība, kura bija apturēta. Tas man liek domāt, ka kautkas tomēr te tiek gatavots. Par tautas līdzekļiem tiks viss ideāli sakārtots, bebru aizsprosti likvidēti, ceļi sabūvētu un tad būs viens privātkampiens. Par Lattelekom un Dzelzceļu nevaru neko pateikt, jo esmu patālu no tā, bet par mežiem zinu visu. Ka tik Lembergam šoreiz nebūs taisnība! Mēs jau neviens nezinam ko mūsu bāliņi un par cik kuram ir notirgojuši un cik pašiem personīgi par to apsolīts! Bet mani tas īpaši neuztrauc, jo pienāks brīdis, kad, pēc ārzemnieku iejaukšanās, viss atnaķs atpakaļ šai valstij un tautai, tikai vai vairs te kāds latvietis būs palicis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas