Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lembergs vēlēšanu rezultātus sagaida mājās, malkojot šampanieti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elizabete I
E
Par rakstu . 1. Lembergs nebrauc uz Riigu. 2. Lembergs eed vieglu eedienu piedzerot sampanieti draugos. 3.Lembergs gulj nakti sakot no plkst. 23.00 4.Lembergs grib oficiaalo exit. Secinaajums - neiebliiveet maaju ar kraamiem , bet vislabaak dzert viagru !
Anninja
A
Lembergs joprojam dzivo padomjlaiku kokonaa: ' visu var nopirkt' fantazijaas. Pasaule pa to laiku ir mainiijusies tomeer bijusais komjaunatnes aparatciks lembergs cer tikt atkal zirgaa. Daziem laudiim pietiek ar sakoptiem ventspils apstadijumiem, lai lidz muuza galam ar asaraam aciis pieluugtu isso mafiozi. Kaadas ir lemberga kvalitaates: tadu nav, ja neskaita padomjlaikos kultiveeto metodi 'taisiit politiku pa telefonu pec principa: TAS IR MUSEJAIS, MES VINU ATBALSTAM vai ari TAS NAV MUSEJAIS, ELIMINEJAMS TATAD. Vai tad vel nepietiek ar PSRS murgu gadiem, vai atkal kaads sailgojies peec aparatciku dikteetaas pseidodziives? urbanovica varza unb lembergs abi ir vienas moneetas divas puses katra savaa valoda. Nebuutu paarsteigta, ja atklaatos, ka abiem vienots budzets, vismaz no krievijas donoru puses. Sis komentaars visdriizaak tiks tuuliit izdzeests ar LATVIJAS CENZUURAS PELEEKO ROKU.
majakovskis
m
Ješ ananasi, rjabčikov žuj, ģeņ tvoi pasļedņij prihoģit, buržuj!
ciniķis
c
Tas, ka Lembergs nebrauca uz Rīgu vakar, man šķiet ļooti aizdomīgi. Varbūt tāpēc, lai nevajadzētu atbildēt uz jautājumiem tipa - "kā jūs plānojat sadarboties ar sososīdiem" vai jautājumu tipa - "A priekš kam jums vienotība, ja jūs varat samesties ar SC un PLL un pārņemt varu?". Tie ir ārkārtīgi nopietni jautājumi. Priekšā Lembergam ir tiesa - vai vienotība var garantēt, ka viņu nenotiesās? Fig viņu zina, bet jauns tieslietu ministrs no pašas ZZS vai SC visticamāk viņam to nodrošinātu. Ja par tieslietu ministru no vienotības raujas Loskutova kungs, tad pat zirgam skaidrs, ka Lembergam nekādu personiskās drošības garantiju tā īsti nevar būt. Viņam visā šajā teātrī pats svarīgākais ir tieši šīs personiskās drošības garantija. Ja ASV vēstniecība saka - ej kopā ar vienotību un mēs dodam šo garantiju, tad viņš ies ar vienotību. Ja nē, tad var notikt lielākā un negaidītākā hohma - vienotība ar VL opozīcijā.
!
!
Nebalsoju par Lembergu - man tas nav iespējams vai saprotams. Bet daudziem droši vien labprāt patiktu pašiem blēdīties un krāpties. Lemberg, nebeidz kā Guntis Ulmanis!
Valters
V
izlasi nesen izdoto Lato Lapsas grāmatu "Kā Nozagt Miljardu" par Lembi un tu šitā vairs nerunāsi, domas mainīsi diametrāli; par tiem faktiem, kas tur sakopoti viņam jau pirms vēlēšanām būtu bijis jāsēž īslaicīgajā. Es par Lembi domāju, ka cilvēks jau labs, izskatās gana atvērts, omulīgs un pozitīvs, bet zagt pilsoņu naudiņu šitādā apjomā no VN nevajadzēja.
cd
c
Dažs visu mūžu nomocās Sev mantas kaudzēm raust; Tam mati raizēs sirmojas Un zagļi neļauj snaust. To mūžīgi kalpina rūpes un darbs, Un galā tak kapenēs grauž viņu tārps.
ivs
i
Par ātru sapriecājas Aivars,uzvarēja taču Valdiņš.Nebūt par premjeru Ventspils kruttēvam nekad.Vēl arī cietums karājas virs galvas.Būs atkal naudu maisiem tērēt advokātiem , tiesnešiem un zaļajiem zemnieciņiem ,lai glāb no nārām,kādu likumiņu,salmiņu ,kur pieķerties.
Pi(l)sonis
P
Bildīte labu labā:))))
KLM
K
PLL vieta ir pie paraš....... .............................................. .................. ar nunčukiem pie parašas šlesers kameras biedriem skaidroja savas paražas visādiem tur rumpīšiem - bijušajiem naudas pumpīšiem
Lux
L
ZZS + VL + Vienotība = labākais variants valdošai koalīcijai.
tauta lēma
t
Vai PLL maitā komentos gaisotni?PLL vieta ir pie paraš.....
vēlētājs
v
Apsveicu Lembergu! Tauta vēlēja, lai Viņš un Vienotība būtu kopā! Āmen! mazie strīdiņi lai nolīdzinās!
Šampēteris
Š
Šampanieti var dzert visi. kam Stendzenieks nav veidojis pirmsvēlēšanu kampaņu.
bijushajs
b
shis "ZZemnieks" smejas , bet ir vel tie kas vinu raudat ........ (ventasbalss, krievu redakcija) ------- Вальтер 02.10.2010, 11:11 а у меня 2 тыщи с лишним лат брал за приватизацию. ------- Saules 03.10.2010, 00:25 а у меня 2 тыщи с лишним лат брал за приватизацию----------------И мне Лемберг задолжал столько же.Так как, дума прислала мне официальный отказ на приватизацию в 2004 году.А кто нибудь по суду, вернул себе деньги ?Вроде Е.Гарбузова выиграла несколько исков.Согласен оплатить судебные издержки!...Надо торопиться,пока Айвар еще на свободе,и имущество не конфисковано.Похоже ,он не на тех поставил,наверно нюх потерял...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas