Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lembergs: Zatlers ir viens no reālākajiem prezidenta amata kandidātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Platas malas
P
Aivar, tās patmales platās malas slēpj kaut ko, kas nebūtu vēlams, lai TAUTA BEIDZOT IERAUDZīTU? Vai vienkārši - maza auguma cilvēki, ja ir nedroši, kā apgalvo psihoterapeiti, ar kaut ko "impozantu" cenšas sevi izcelt? Patiesība ir kaut kur pa vidam, vaine? MODE mainās un cilvēki arī. Vai ne tā?
KLM
K
Amizants skats - pirms kārtējās tiesas sēdes Lembergam ziedus pasniedz ''pateicīgās tautas tantiņas'' un deputātu kopa no Saeima - apsveicam ar ievēlēšanu par valsts prezidentu ! Un aiz tiesas zāles durvīm jau nostādīta godasardze - sveikt jauno prezidentu...Šāda reportāža no tiesas zāles momentā aplidotu pasauli - padarot Latvijas tēlu spožāku par sauli...
hmmm
h
"..Viens no viņiem, kurš, manuprāt, būtu piemērots šim amatam, no šīs iespējas ir atteicies." Viņš neatklāja, par kuru cilvēku ir runa:.. " --------------------------------- Lembe jau ir sācis runāt pats par sevi trešajā personā!
KLM
K
tagad sorosistiem, kas dzīvo viņa samaitātajās smadzenēs ................................................. ................................................. viņa samaitātajās smadzenēs reiz Ļeņins sarkanas olas dēja un Lemberga smadzenes tās izperēja
jautājums
j
Savulaik Lembergs, būdams PSKP CK loceklis, cīnījās pret imperiālistiem, tagad pret sorosistiem, kas dzīvo viņa samaitātajās smadzenēs.
jautājums
j
Kā 10:50 tad tā? I.Grigule taču neatbalsta kandidātu! +++ No kurienes tāda gudriniece izrakta? Vai taisnība runām, ka viņa savulaik braukusi jūrā uz kuģiem par pavāri vai oficianti?
KLM
K
Lembergs: ..''lielākā cīņa izvērsusies starp sorsistiem no vienas puses un pārējiem politiķiem no otras puses...'' ................................................. .................................. savulaik lielākā cīņa bija izvērsusies starp komunistu pakalpiņiem, piemēram, Lembergu no vienas puses un pārējo tautu no otras puses...Uzvarēja Lembergs - viņš tagad varenāks kā tauta, jo tauta nevar izvēlēties prezidentu, bet Lembergs, ka bijušais LKP CK loceklis, var..
padoms
p
?!, 18.03.2011 13:33 Tas patiešām ir LĀSTS Latvijai, ja persona, kas tiek tiesātA par smagiem noziegumiem- valsts nozagšanu- un, iespējams, būtu jātiesā pat par slapjākām lietām, iecels savējo Valsts prezidentu.... Bet vēl lielāks LĀSTS ir tas,ievērojama tautas daļa to neapjēdz.
Tupsis
T
Lemberga teiktais skan gluži tā, kā viņš teiktu - šodien ir labs laiks, reāli labs laiks. Neko jaunu un viedu viņš nepasaka - izlasi aptauju rezultātus un atkārto to, ko kāds ir jau teicis.
Lembergs
L
ir viens no reālākajiem ilgtermiņa Matīsa cietuma kandidātiem.
zemnieks
z
Dūklavs
Higgins
H
Huseins..un ceru kā tāpat arī beigs
zelma
z
piekrītu, ka mēģinās izbīdīt Daudzi vai Dūklavu un tad nomainīt Dombrovski! lai arī pati nožēloju savu balsojumu Saeimā par Vienotību, jo saskatu tās darbībā dažādas aplamas lietas(piem, čupošanās ar Aivaru... ), tomēr , ja nāks šitādi pie varas, tad arī pieļauju, ka tauta tik vienkārši nebūs apmuļķojama
KLM
K
Minhauzenu klāt te nepiniet tas bija vīrs ar lielu muti un tik pat lielu prātu - nekad mūžā kā hūte Ļeņinu par brāli neuzrunātu
YL
Y
Viestur, vai Tev šis šaubīgais tips ir kāds čoms?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas