Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lembergu kontos vienots rokraksts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Senais
S
Es nerakstīšu linku, bet Google ierakstiet : Free download tildes birojs un atradīsiet.
Vientulais vilks
V
No JUSU mutes DIEVA ausi.VISU GAISU JUMS. Man ir anglu srifts un rezultata latviski iznak kludaini., jo nedzivoju LATVIJA
Daina
D
Nebojāsim nervus, bet smaidīgi un gaiši 2.oktobrī iesim pie vēlēšanu urnām, lai nobalsotu par Vienotību ar godīgu cilvēku un politiķi Dombrovski priekšgalā! Varam kādu izsvītrot, kādam pievilkt krustiņu, bet Vienotībai jāuzvar, ja gribam tikt vaļā no valsts izsaimniekotājiem un korumpantiem!
filozofs
f
šis laikam buutu tautas miiļaakais premjers , jo rassi vairaak nezags , čumaa jau sazadzies, vai beidzot nepietiks???.. viņam tik veel truukst imunitaates pret prokuratuuru , bet gan jau nopirks , teju 10 000 000 izgruudis izmetiis veel dažus , lietas jau uz labu virzaas , Maiziiti apeedis...
Vientulais vilks
V
Beidziet speletkomedijas un tautai malet acis. Man si jezga atgadina vecu anekdoti ka lapsa visu muzu nostaigaja aia bulla ceriba ka tam nokritis kule,
lapsa
l
Man liekas ka steidzigi pensionariem jasamazina pensijas jo citadi tadiem ka Mikelsonam un Lembergam var pietrukt miljoni! mes katru dienu avizes lasam ka vajag smazinat pensiju otro limeni un tt, tapec skaidrs ka visas nelaimes valsti ir vainojami pensionari.
qwerty
q
muļķis esi, par muļķi paliksi -- un no Tavas sūda naudas mūsu oligarhi pirks ferrari
izbijis valsts patriots
i
Toties vecais Ļeņina tilts,tur tev būs viss skaidrs. Ziemā tīrot sniegu tās jaunās saliņas pašķaidīs.
!
!
Godigi sakot, tik vienadi nobrugeta braucama dala un ietve, ka kanala mala, man liekas bistama - es nepieradis nejutu, kur beidzas ietve un sakas brauktuve. Un masinas tur tacu brauc. Piekritu Tev par to niansi - pat nobruget to vietu nevareja, neizmantojot shemu ar dela firmu. Tas ir tik siki un pretigi. Attieciba uz nomalem - to visu var nofotografet. Bus tas jaizdara, varbut pat 6x7 formata.
jet
j
Par šī komenta pirmo daļu. Redzi, tu tik daudz uzrakstīji, cik Ventspilī viss ir labi. Man prieks par ventspilniekiem! Bet vēlos atgādināt, ka ne Ventspils nafta, ne Latvijas kuģniecība nav bijušas un nav venspilnieku vai vēl jo vairāk Lemberga lolojums. Tas ir visas neatkarīgās Latvijas pēcpadomju mantojums. Tikai nez kāpēc Lembergs un daži citu pilsētu varenie iedomājās, ka, ja jau ģeogrāfiski uzņēmums atrodas konkrētā pilsētā, tad viss labums no tā ir jāsaņem tikai tai pilsētai. Sorry, bet Ventspils nafta ir parāk lielas stratēģiskas nozīmes uzņēmums ar pārāk lielu apgrozīju un peļņu priekš viena zvejniekciema. Tāpēc tik, cik vajadzēja pilsētai, Lembergs iedeva, bet, kas palika pāri - "kapitalizēja". Un pāri palika, ak vai, cik daudz. Kas attiecas uz tava komenta otro daļu, tad tur jau ir mūsu atšķirība, ka tev ir laime, ka kāds veikls padomju varas produkts, kurš tad bija pie varas un, izmantojot savu amatu un sakarus, pievāc pie rokām tautas īpašumu un tad tu vari viņam atstrādāt savu aldziņu. Pakalpiņa domāšana.
jet
j
Tu aizskāri man mīļu tēmu. Mītu par Ventspili kā skaistuma citadeli. Mītu tāpēc, ka tie, kas ne tikai bijuši pilsētas centrā, bet arī kārtīgi izstaigājuši tās Ventspils nomales, kas tūristiem nav paredzētas, zin, ka Ventspils ir sakārtota ne īpaši vairāk kā daudzas citas Latvijas pilsētas - Liepāja, Kuldīga, Valmiera, Rēzekne. Izbruģēt pilsētas centru nenozīmē sakopt Ventspili. Centrā var redzēt, ka ne tikai ietves, bet pat ielas ir izliktas ar smalkiem bruģakmenīšiem. Bet kas perifērijā? Kas guļamrajonos? Izdangātas ielas, sasistas laternas! Ventspilij ir labs PR. Starp citu, firma, kas bruģēja Ventspils ielas pieder Aivara dēlam. Ta ka ne tikai nauda, par kuru tika "sakopta" Ventspils nav tīra, bet pat pats sakopšanas pasākums nevarēja iztikt bez klajas korupcijas. Tad, kad Lembegs nobruģēs visu Venspili līdz pēdējai ieliņai (pilsēta nav tik liela, lai miljonu karalis to nevarētu atļauties), tad arī runāsim, ka viņš ir sakopis pilsētu.
Ance
A
Nu titavs nav tas sapņu tēls ar kuru kādam būtu jālepojas, pat ne repšem. Par rīklēm...lai kož, jo ātrāk attīrīsimies no sūdiem, jo vieglā kļūs elpot! Esi manāmi prostituējies, kā tad no leščinska pakalpiņa esi kļuvis par hūtaiņa apdziedātāju/apraudātāju?:) Vairāk maksā, vai kā? Dzirdēju, ka darbiņu spirķika-sigaretku kantorī uzteica, laikam tur tas iemesls? Bet man, īstenībā, vienalga:) Dari savu netīro un nepateicīgo darbiņu:) Tikai skaties, tālāk gan neej, sarainis nevienam nekad un neko ne piedod ne aizmirst!
!
!
Ja rokasgramatas.com cels gaisa kadus arzonu kontu izdrukas, tad redzesim, vai tas drupacas nav tikpat sikas, ka tas 300 Ls ziedojums, ko AL no sava konta reizi sesos gados kadam noziedojis. Bet iespejams vinam ir kads konts, no kura vins ziedo visiem - slimiem berniem un suniem. Starp citu, sakartota Venstpils - bruga ieliksana ir katra domajosa mera uzdevums. Katra. Tas nav nekas ipass. Absoluti nekas. Turklat prese raksta, ka ari saja gadijuma brugi ir ieklajusi arzonu firma! Tam cilvekam nav ne kripatas valstiskuma, bet ir alga 170 Ls menesi.
Peecis
P
Ņemot vērā naudas apjomu, kāds ir apgrozīts Ventspilī, un pilsētas izmērus, jābūt galīgi tupam, lai nevarētu sakopt pilsētu. Tās ir tikai drupačas no tā, kas ieslīdēja Lemberga un un citu darbonīšu kabatās. Bez ostas Ventspils izskatītos tieši tāpat kā pārējās Latvijas pilsētas. Tas ir tāpat kā Brunejā, kur ir bezmaksas medicīna un bezmaksas izglītība un visi dzīvo ļoti labi un arī ne jau tāpēc, ka karalis būtu ļoti saimniecisks, bet gan tāpēc, ka tā valstiņa ir viens liels naftas lauks.
experc
e
ka savulaik teica Adamsona kungs - sedesanas vaina..:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas