Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Levits priekšroku atlaist Saeimu dod prezidentam, ne tautai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ausma
A
Vai tas, ka Vairu aicināja, piem., uz Davosas forumu, bet Zatleram jāaprobežojas vien ar ekskursiju uz reģionālo konferenci Šarmelšeihā neliecina, par Zatlera (ne)vietu starptautiskā politikā. Un lūdzu nepiesauc tautu. Tev vēl oranžais kurpju smērs uz rokām.
Ausma
A
Tas ir vispārīgi, ka nevar kalps atlaist kungu, tāpat nevar prezidents atlaist saeimu. Kas saeimu ievēl - tauta!, kas ievēl prezidentu - saeima, tātad tauta var atlaist gan saeimu gan prezidentu. Saeimas atlaišana ir reālas zāles pret nenormālo pirmsvēlēšanu reklāmas kampaņu. Cik bieži koalīcija spēs reklamēties? - reizi gadā, pusgadā? Man pietiek apņēmības tos ērmus aizslaucīt.
juris
j
domāju ka tauta tagad būs sapratusi kas ir vvf , būs sapratusi ko nozīmē prezidents zatles. kuram interesē visvairāk tieši latvijas ekonomika dzīve latvijā vvf skraidelēja par pasauli , sevis dēļ mēs tagad zinam kas viņa bija un kas viņa ir ,ļoti cenša diskriminēt zatleru , it sevišķi pēc zatlera vizītes asv kur viņš tika uzņemts kā retais kāds. viņpopuliritāte aug gan latvijā gan starptautiski. būsim lepni par savu prezidentu cieņu un godu viņam . jamēs centīsimies saprast pareizās lietas , tad arī mūsu dzīve ies kalnup
Edgars
E
Satversmi grozot, jāskatas vispārīgi, nevis uz konkrētām personālijām, kas nāk un iet. Dzirdēju Levita interviju, starp citu, viņs teica, ka viņa prieksā liktie Satversmes grozījumi nedrīkstētu attiekties uz pasreizējo prezidentu un Saeimu, lai par siem jautājumiem varētu objektīvāk spriest. Tā ir gudra doma.
Ausma
A
Levits aizmirsis par politisko zupu Latvijā, dzīvodamies pa "Airopu". Ja tāds lempis lemj tiesu Eiropā un pārstāv Latviju, tad man metas zosāda. Nevar kalps atlaist kungu, tāpat nevar prezidents atlaist saeimu. Kas saeimu ievēl (tauta), tas arī to var atlaist. Saeimas atlaišana ir reālas zāles pret nenormālo pirmsvēlēšanu reklāmas kampaņu. Cik bieži koalīcija spēs reklamēties? - reizi gadā, pusgadā? Man pietiek apņēmības tos ērmus atlaist.
Politologe
P
Piekritu Egilam Levitam. Satversmi japapildina ar apdomu un acumeru, dodot tiesibas vienlidz gan tautai, gan ari prezidentam priekslaicigi atlaist Saeimu. Un ja prezidents to daris vajadziga bridi, tad tautai vairs nebus jasasprindzinas.
nifjodas
n
Levits dzied Latvijas Himnu "Dievs svētī Latviju"...pie Zatlera Rīgas pilī, piedaloties prezidenta izveidotajās Satversmes vētīšanas komisijās, kas no Jūdu zemes ķeniņa ir labi atalgotas
čiepa
č
Jums abiem ir tiesības ievēlēt Saeimu. Un ne jau uz mūžu, bet uz nieka 4 gadiem! Vai ar to nepietiek? Visvairāk plosās kūdītāju brigāde ar Dienu priekšgalā un vēl tie, kas ar prātiņu apdalīti un nesaprot dzelžaino loģiku un konsekvenci, ko mūsu Satversmes izstrādātāji ielikuši šajā valsts pamatlikumā.
...
.
Ja saeimas priekšsēdis dodot valsts apabalvojumus prezidentam atļaujas atgādināt par doto uzticību ...
čiepa
č
Jāsāk domāt, ka Levits tiešām vēl labu Latvijai. Kaut vai palasot komentārus internetā, kļūst skaidrs, ka tauta ir emocionāla, neracionāla un manipulējama. Kolektīva bezatbildība..., jo kūdītāji nekad neuzņemsies atbildību par sastrādāto.
Zaks
Z
Ljoti atvainojos"Brošām"ir vērtība, lasīt "ķīniešu bižutērija"
Limpopo
L
Ļoti smieklīgi!Zooloģiskajā dārzā atrastais atlaidīs savus atradējus. Simprocentīga nevarbūtība.
Zaks
Z
Būtu jau pareizi, bet mums jau nav prezidenta (kautkāds mūdzis jau ir no zoodārza izmucis, un tagad sevi sauc par prezi un apkarina ar brošām sevi), bet ne tautas gribēts un vēlēts:)
ZJB
Z
Kas tas Levits tāds ir? Aiz kā šamais ir autoritāte?
101
1
Bet VVF arī tā īsti nenostājās pozīcijā,lai tautai ir tiesības atlaist Saeimu,viņa tikai ierosināja,ka tādām tiesībām jābū prezidentam,bez iespējamām sekām,ka pēc tam Saeima atlaiž pašu prezidentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas