Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

LI direktors: Latvijas negatīvais tēls ir politika, arī Lemberga tiesas prāva

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Metsasisu
M
Vācieši izgrieza no sava organisma nacisma augoni un iur veselīga labklājības tauta. Krievi paikuši pie sava tikpat noziedzīgā komunis un kā ir klaidoņi tā ir. Pie vaiena ar komunismu saģiftjot latviešus.
Lemberga draugi.
L
Lemberga draugi tagad sāk apmētāt Kalniņu ... Lemberga draugi laikam iedomājas, ka Latvijā nav nekāda korupcija un mēs neviens nedrīkstam domāt citādi, itsevišķi lietās kur pats Lembis iesaistīts. Tas faktiski ir loti jauki un amizanti, ka Lemberga draugi iedomājas, ka mums būtu viņiem jānotic. Tie kuri mētājas ar mēsliem paši sāk tā ne vairs tik jauki "smaržot"...
lno
l
O. Kalniņa spriedelējumi par 2. pasaules karu - kārtējais spļāviens Latvijas tēla virzienā.
laine
l
Ojārs Kalniņš ar savu pilnīgo radošo un organizatorisko impotenci ļoti veicina Latvijas tēla negatīvo šķautni. Apbrīnojami, ka viņu nevar aizvākt, vai vismaz likt aizvērties. Cik ilgi jau!
Obelisks
O
Latvijas negatīvais tēls ir proporcionāls Ojāra Kalniņa bezdarbībai.
Lelle
L
Loh! Viltniece! Aizveries!!!!!
Pavēste
P
Arī Rietumos notiek skandāli. Tomēr visā pasaulē ie pieņemts, ka aizdomās turamos līdz patiesības noskaidrošanai atstādina no amatiem. Te nē.
!
!
Mister, jūs esat iestrēdzis tajā direktora krēslā. Ideju nav, izpildījuma nav, ir laiks kaut ko mainīt. Runā, ka pasaules mainīšana sākas no sevis. Labas reklāmas vien nevar neko sasmelt, jo 1) tās ir jārāda tikai attiecīgajai publikai, 2) tās neveido iespaidus, ko katrs pats iegūst, nonākot te. Un galvenokārt iemesls ir tāds,ka mēs esam nabadzīga nācija. Lexus nenozīmē absolūti neko. Tas ir uz rietumu bankas līzinga.
Dollija
D
Runa "neiet" ne par ko.
TanteSidra
T
Lelle 08:36 _...Tas beņķis ir uztaisīts vienam parazītam, lai tas uz nabadzīgās tautas rēķina varētu trekni veģetēt...tika pieņemts lēmums ka to kantori klopēs ciet, bet atkal iedeva tikai algām!!! naudu un nu viņi turpina tur sēdēt un glupi ļurināt..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ to benjkji taisija prieksh VVF bet mantoja cits. vinjam ir kautkas jasaka ja zhurnalisti piebazh pie deguna mikrofonu. savu domu nav un tadelj teikt nav ko. kad pasaka tad liekas ka ir palaidis garam iespeju pakluset.
Dollija
D
Ak, manu dieniņ, cik kusls raksts! Nu pilnīgi nekas nav pateikts! Kam tāds "profesionālis vajadzīgs?
TanteSidra
T
"...diemžēl par Latviju daļēji tādas domas ir, ka te kaut kādā līmenī korupcija notiek..." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nu baigi gudra doma. baigi vertiga intervija. Latvijas gaishakie prati, The best people of Latvia.
Jukums
J
Korupcija, vainīgo nesodīšana, postošā apzināti pret cilvēkiem un valsti vērstā sociāli - ekonomiskā politika, ekonomiskais sabrukums, bezdarbs un nabadzība kā sekas. Un cilvēki nejūt, ka kāds vismaz ko mēģinātu mainīt. Acīmredzot, nākamas velēšanas atkal būs garām - ja vien pie varas nenāks SC ar neprognozējamu nacionālo politiku. Acīmredzot, augšas vēl nav sapratušas Ukrainas mācību un cer, ka izspruks nesodītas.
Lelle
L
"LI direktors: Latvijas negatīvais tēls ir politika, arī Lemberga tiesas prāva" un arī ar paša LI direktoru, jo nez vai kāds Latvijas iedzīvotājs vispār zina ko viņš dara tajā LI direktora krēslā! Tas beņķis ir uztaisīts vienam parazītam, lai tas uz nabadzīgās tautas rēķina varētu trekni veģetēt...tika pieņemts lēmums ka to kantori klopēs ciet, bet atkal iedeva tikai algām!!! naudu un nu viņi turpina tur sēdēt un glupi ļurināt... Kad vienreiz tas viss beigsies???
AD
A
No BNS publikācijas izriet - ja negatīvie fakti tiktu SLĒPTI, tad Latvijas tēls būtu pozitīvs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas