Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Lībane-Šķēle ciena Zatleru par spēju būt neitrālam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hmm...
H
Nuuu... Tautas partijas komplimenti... Mani tas dara aizdomīgu.
baltaste
b
vai tā madāma nemaz nezin, kas tas tāds karmas likums, iesaku vēlā vakarā paklausīties TV1 Kļavu Pēteri!
ekonomiska pieeja
e
Govs ir apprecēta, lai mautu. Tas ir lētāk, nekā algot PR-ščiku.
kaija
k
kopš kura laika Kikī kāds ko jautā?
juzis
j
Darbus, kas redzami pa lielu gabalu, nevar aizsegt ar vārdiem. Ja to dara, tad arī šie vārdi kļūst par darbiem, kas daudz ko izsaka par runātāju. Diemžēl, jebkura Jūsu uzstāšanās izraisa pretējo efektu, vēroju to TV diskusijā un pārliecinājos arī lasot šo īso BNS ziņu. Cilvēkiem uzreiz ir acu priekšā viss, kas darīts mantas sakrāšanai, varas pozīcijas iekarošanai, un tas ir noteicošais. Varbūt, ka muļķīgi daru, to Jums teikdams, vajadzētu ļaut, lai maldināt sevi ar domu, ka spējat diplomātiski un argumentēti izteikties, diemžēl, tas nav atkarīgs no Jums.
anglosaxis
a
Zatlers ir lielisks prezidents. Bet latvietis latvietim latvietis. Un zināt, kāpēc Latvijā ir problēmas? Ne jau tāpēc, ka slikts prezidents, Saima vai valdība, bet tāpēc, ka mēs paši esam skaudīgi, nenovīdīgi, raudoši un čīkstoši, uz visiem rejoši. Un tāpēc neko labāku neesam pelnījuši.
vaļa
v
atradusies vērtētāja, būtu paklusējusi, visu ko šķēlis samācījis, to arī pūš vaļā. Neviens tāpat par pilnu neņems, memmīt! Sēdi mākoņos un klusē!
Terorists
T
Tad jau ģimenītei jauns projekts galvā,jo tāpat nekas nenotiek.
Aha!
A
Iespējams arī cienītu Kampējkundzi, ja viņa spētu palikt neitrāla pret nākošo saeimu.
Asterix
A
TP PR pakalpojumu sniedzeeji ir sanjeemushi uzdevumu veicinaat veco, apbruzhaato, sabiedriibaa ne paaraak cieniito TP politikju nomainju pret mazaak zinaamajiem, pozitiivaak veertejamajiem. Un ar visai primitiiviem saukljiem Kiki tiek virziita uz kaut kaadu amatu. Kaadu...veel nav skaidrs. katraa zinjaa ir skaidrs, ka Kiki atgriezhas politikas skatuvee. Divi varianti -- vai nu situaacija ar valsti un taas izzagshanas sheemaam, partiju TP un taas paarteerinjiem un to atmaksu, Digitaalgeitas lietu un citaam lietam...ir loti sliktaa staavoklii un Kiki ir pirmais vai peedeejais trupmis Pukju Andra piedurknee, vai arii TP tieshaam visai primitiivaa veidaa meegjina atjaunot savu reitingu un cer, ka partija nav veel mirusi. Vai arii..veel viens variants - Kiki nekad nav plaanojusi atgriezties poltikaa, vinjas atgrieshana ir imitaacija, taada, ko visi atpaziist. Un TP mirst, lai Shtokija izpildijumaa pie varas tiktu paarbeegushie, bet pashaakai publikai nezinaamie TP biedri.
Minjona
M
Kristiāna Lībane-Šķēle ciena un mīl (?) Andri Šķēli par viņa spēju nozagt valsti un sagādāt kādreiz pat cieņu raisošai politiķai Kristiānai Lībanei materiāli bezrūpīgi nodrošinātu dzīvi mākoņos. Kristināna Lībane-Šķēle, pienācis nu gan Jums tagad laiks izmantot iespēju un paklusēt. Ja esat apzaguši savu valsti, tad dzīvojiet mierīgi savos Mākoņos, baudiet saulrietu un neleciet uz āru, priecājoties, ka pagaidām vēl MaizīšJānis vēl nav uzlicis rokudzelžus Eduarda papucītim. Bet, Kristiāna, pienāks, pienāks reiz laiks, kad par saviem darbiem katrs atbildēs. Arī Andris un pat mazā jaukā čiepiņa Kristiāna.
Clash
C
Piektā kolona ir Krievijas gāzes kolona.
vecais-2
v
Vai kādam te interesē multimiljonāra sievas, pašas jau miljonāres viedoklis vienalga par ko? Paši zoodārzā atradāt un ielikāt, paši arī slavējiet. Mums atliek cerēt, ka pēc četriem gadiem izdosies to patmīlīgo āmuru nobīdīt nost un dabūt kādu vēsturē un politoloģijā izglītotāku. Lai iet atpakaļ par vetārstu. Pie cilvēkiem jau nevarēs laist!
ABC
A
Nu, Tavs variants, kad galvā tā viela, par kuru Jurģis teica, ka no tās nevar izcept pīrādziņu, ir vēl sliktāks par vati vai salmiem, jo ne vate, ne salmi nesmird.
anglosaxis
a
Nu tad tik turpiniet. Ko gad citu jums iesākt, ja galvā vate vai salmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas