Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lībane-Šķēle: Ēlertes veiksme politikā būtu atkarīga no spējas pielāgoties, ka vērtēs viņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
BOKAS JAUNKUNDZE
B
GAN JAU VĒLĒTĀJI LĪDZ VĒLĒŠANĀM SAPRATĪS KO VĒRTS IR SC. NEKO SC NAV VĒRTS UN NEDOMĀ , KA LATVIEŠI PADOSIES KRIEVU PARTIJU OKUPĀCIJAI . MUMS PIETIKA AR 50 GADIEM , TĀ KĀ NECERI. LATVIEŠI NEATDOS KRIEVIEM LATVIJU , NEPARKO.
Berta
B
Šī politiskā m... Kristiāna zaudējusi jebkādu sajēgu, kamēr pati nav pat Sarmītes pazoļu vērta.
Человек
Ч
SC jau šobrīd ir 19-20 %, bet visas trīs latviskās partijas, JL, SCP un PS, kopā gūst atbalstu tikai 13-14 % vēlētāju.
Человек
Ч
Чем больше латышских партий будет, тем лучше. Пусть они сходятся, расходятся, потом снова сходятся, Новое время, ПиСа, СэЦиПе, тевземцы и прочие придурки. Ļoti cerīgi skatos uz Ēlertes piedališanos šajos procesos, jo ja viņai izdevies nogremdēt veiksmīgu uzņēmumu Diena, jo vairāk izredžu nobankrotēt jau bez tā samēra nepopulāras partijas JL, SCP vai PS. Pēc pēdējiem reitingiem, no tiem trijiem politiskajiem spēkiem šobrīd tikai JL ir droši 7 %, PS knapi knapi pārvar 5 %, bet SCP tālu bezdibenī, mazāk par 2 %. Lai jums veicas, Ēlertes kundze, droši gremdējiet tos idiotus!
zvirbulēns
z
Ēlerte kundze! JL savārīs tādus mēslus, ka visi, kas ies kopā ar viņiem var vispār neiekļūt Saeimā, un, ja Jūs to nejūtat, nesaprotat, tad, patiesi, būtu labāk, ja Jūs politikā vispār neiesaistītos.
zvirbulēns
z
Tu domā, ka ABC ir pederats ???
ha ha
h
ja tādi smerdeļi kā gm un pedodifili kā ABC sevi uzskata par latviešiem tad teiciens par kašķīgo vergu tautu ir balata patiesība
ABC
A
Aber nu taisni tā! Pacelsim latiņu mākoņos un pateiksim skaidri un gaiši: kārtīgam līderim jābūt iesaistītam visos iespējamajos visnetīrākajos skandālos, sākot ar pedofiliju un beidzot ar policista sabraukšanu, bez tāda līdera neviena posta partija nekādi nevar pastāvēt - tas ir kā āmen baznīcā.
Prātiņ nāc mājās
P
ēlerte un līdere! Smejos! ši naidpilnā sieviete,šī bezvīra sieviete, kas bērnu atradusi dzērumā,ši viltus miljonāre. Pacelsim standarta latiņu! Līderiem jābūt ar kārtīgu ģimeni, bez miljonārisma pagātnē. Bondarā un Riekstiņā es redzu īstus līderus. Tā ka Tautas partija atdzims un t';a atkal g;us labus rezult';atus Saeimā.
gm
g
"nu kur tad ir tas tīrais un baltais antiņš, kas nāks un saliedēs mūs, kašķīgo vergu tautu?" ---------------------------------------------------- ------------------------------------------------ Mees, aciimredzami, esam no dazhaadaam tautaam. Latvieshi nav ne kashkjiigi, ne vergu tauta. Iegaumee to kaartiigi, luudzu. Un izmazgaa muti peec tam kad esi nogaanijis pats savu tautu, smerdeli.
Kuiļu Žanis
K
un LC norietā vēl vairāk!
balanss
b
Lasītājus vairāk interesē Ēlertes viedoklis, cita starpā - par ierindas biedra sievas politiskās karjeras prognozēm. :)
:):):)
:
jums zem andrīša,labi ir izdevies pielāgoties un tad vēl,vai tad ar andrīti nav ko runāt,ka te ar saviem spriedelējumiem mani tracinat....
Vilis
V
Izlasot iepriekšējos "komentārus", kļūst skaidrs Ēlertes jaunais projekts - realizēt savas ambīcijas, kuras neizdevās Dienā. Un arī taktika ir tā pati - neko konstruktīvu piedāvāt nevar, tāpēc visu balstīt uz savu konkurentu gānīšanu. Padzīšana no dienas neko ne pašai Ēlertei, ne viņas kompānijai neko nav iemācījusi
un
u
Lai Kika labāk paskaidro, kāpēc viņa bija Šķēle-Lībane, tagad kļuva Lībane-Šķēle. Un vai Kika domā, ka pati pa 15 gadiem ir kļuvusi kaut vai viduvēja politiķe. Domāju, ka Kika nekad nekļūs par politiķi. TP norietā ir liels viņas nopelns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas