Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Lībane-Šķēle: jāatrod veids, kādā ievēlēt politiski pieredzējušu Valsts prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Visitor
V
Ja Mareks straadaas 12 - 14 stundu dienaa , TP labaa,tad vinjam fiziski neatliks laika Iekshlietu Ministrijas komandeeshanai.Tiiraa aakstiishanaas.
A.
A
Mums ir izvēle - nekādā gadījumā vēlēšanās neievēlēt TP. Mums ir arī iespēja vēlēšanās pateikt, ka tās nav notikušas, jo nav pietiekami labu kandidātu. Mums ir izvēle iziet no mājām lielā skaitā un visai skaļi pateikt TP un citiem nespējīgajiem, ka mēs esam viņu darba devējs... Jautājums ir tikai par to, cik mēs šīs izvēles iespējas izmantojam.
DD1
D
TP mums "iesmērēja" šo politiski nepieredzējušo cilvēku, kam vēl piedevām ir sirdsapziņas problēmas aplokšņu dēļ un varbūt arī nekvalitatīvu implantu dēļ.
Parastais
P
jau nedēļu kā plosto? Nabadziņš, marsieši visur rādās :((
Fricis
F
pmlks tieši Tu melo stāstīdams pasakas visas partijas pats noraidi.Varbūt gribi iestāstīt, ka JL ir partija kas mūs aplaimos.Piedod bet pašreizējā situācijā nonācām pateicoties JL Tieši pēc Repšes supergudrībām sākās šī jezga.Nekad nēsmu teicis ka jābalso par TP ,teicu ka jātiek vaļā no partijām.Vēl mums ir jāuzmanās no provokatoriem-sociālistiem ar komunistisku domāšanu.
...
.
Pareizāk būtu, ka prezidentu ievēl tauta, bet nevis šī zagļu varza...
Lelle
L
Lancmanis ir oranžs no galvas līdz kātiem, Ļena viņu labi baro ar oranžiem lašiem...
Lelle
L
Jāāā...nu čakenes vien mums ir trūcis prezidenta beņķī...
Po
P
Šādu tēzi atbalstot Lībane-Šķēle, protams, pieņem ka politiskais prezidents būs no Tautas Partijas vai kāds TP tuvs cilvēks. Bet kas ja politiskā konjunktūra ir cita, un tiek ievēlēta, piem. - Sandra Kalniete? Var galvot, kad tajā brīdī TP dziedātu pilnīgi citu dziesmiņu - uzsvertu, ka mums vajag ārpus partijām stāvojošu prezidentu u.t.t. Politiskais prezidents labs tikai tad, ja savējais.
JR
J
Latvijas politiskās virtuves pieredzējušais prezidents = Latvijas kraha turpinājums. Ja jau nav iespējams dabūt gudrus, godīgus, strādājošus politiķus, tad vismaz var uzturēt cerību ar tādu prezidenti kā VVF - gana labi būtu bijuši arī Imants Lancmanis, Anna Žīgure, Vita Matīsa.
pmlks
p
nu šitas ir tīrasiņu Tautas Posta (TP) grupējuma demagoģojas paraugs! "ļa, ļa, ļa piekrītu, ka TP ir slikti, bet citi vēlsliktāki, tāpēc jums vēlētāji ir jāizvēlas mazākais ļaunums un jābalso par mums Tautas posta (TP) grupējumu, lai mēs jūs kvaukšķus varētu drāzt viesos iespējamos veidos vēl 4 gadus!" Tā nav, meļa kungs! Citi nav sliktāki, bet citādi! Pie tam katrs savā veidā! Daži ir tik pat slikti, piemēram, tūdaliņi, zaļzemnieciskie naftinieki un mācītāji-kikbokseri, savukārt daži tādi paši tikai krieviski runājoši. Bet melīgumā TP grupējums ir tiešām vislabākais - tur viņus neviens nespēj pārtrumpot!
Fricis
F
Tautas partija ir slikta,bet atveriet taču acts,visas pārējās ir daudz sliktākas. Tur jau tā nelaime ,ka mums nav izvēles. kamēr netiksim vaļā no partijām dzīves nebūs.Man liekas ka mums var līdzē vienīgi diktators,jo trīs latvieši nav spējīgi vienoties un pieņemt kopīgu lēmumu . oieņemt kopīgu lēmumu.
Kāpēc
K
TP ierindas biedrs tik lielu interesi izrādīja par atkritumu apsaimniekošanu? Iespējams, paredzot, ka galu galā nāksies "apsaimniekot" paša izveidoto partiju. Lai veicas, Mākoņtēv!
pmlks
p
Tautas Posta (TP) grupējuma vadībā esošie "pragmātiskie piensaimnieki" sevi iedomājas par visviltīgākajiem pasaulē esot. :) Domā, ka ar saviem slinkā kalpa trikiem varēs visu pasauli apmuļķot! Galvenais, ka pašiem nepielec, ka visa viņu viltība ir kā cirvi pašapmierinātajos ģīmjos iecirsta un viegli atšifrējama! par piemēru var derēt kauč vai "pragmātisma un viltības pilnā zemnieku diplomātijas" uzvara Abrenes jautājumā! Domāja, ka izdosies attiecības ar krieviju salabot un savu biznesu bīdīt, bet dabūja vien "sprāguša ēzeļa ausis" un arī tās tikai solījuma veidā! :)
pmlks
p
tie 41% tiešām ir nopietni! katrā latvietī sēž zemnieks, kura dibens baidās no kunga rīkstēm, tāpēc cenšas visādi šmaukties un neteikt patiesību, ja par to iespējamas tās pašas rīkstes. Man pastāv lielas un pieredzē balstītas aizdomas, ka ievērojama daļa no šiem "neizlēmušajiem" jau ir izdarījuši izvēli par labu saskaņiešiem, tikai publiski to nekad neatdzīs pat anonīmajās aptaujās! Patiesībā Tautas Posta (TP) grupējumam tas nav bīstami, jo šamējie bez problēmām pragmatisku motīvu vadīti var biznesa un pat vlasts lietas kārtot krieviski, kā to lieliski nodemonstrēja Kikas vīrs Jūrmalgeitas laikā meklējot lielāko kretīnu ar kriminālnoziedznieku milušu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

VIDEOCITĀTS: Andra Šķēles runa Tautas partijas 11. kongresā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas