Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Lībane-Šķēle: TP būtu pelnījusi vairāk vietu jaunajā valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
taciņa
t
Nu ko Tu Lībane te vēl vāvuļo, TP parādīja kas viņi ir par darītājiem (ne-da-rī-tājiem).Valsts izzadzēji.
Zelma Birzniece
Z
Sad un tad atgadinu Linkolna viedos vardus -"Var pievilt visus uz kadu laiku,var pievilt daudzus uz visiem laikiem,bet nevar pievilt visus uz visiem laikiem" Tautas partijai jaatceras sie vardi un ari musu tautas gudriba - Kad vadzis pilns,tad luzt.Tagad TP nodarbojas ar sevis slavinasanu.Zel tikai jauno cilveku,kuriem netiek ieaudzinata ciena valsts simboliem - 18.dec.ar kajam midija un atkritumu urna meta Latvijas karodzinus,bet Drosibas policija nekadi nevar izmeklet so gadijumu Acimredzot,Murnieces kundzei vajadzes uzmundrinat Reiniku.Gaidu
Paltraku Vilis
P
Kikijas vārdi ir bezdiens ūdenī! TP pelnījusi čoku, bet ne ministru posteņus!
kuka
k
TP savu jau ir parādījusi, visus šos gadus bijusi pie varas, rezultātā-čiks, būtu laiks ar cieņu atkāpties, sevi esat izsmēluši. Atļaujiet strādāt citiem.
Fors
F
TP būtu pelnījusi ar skaistu sū.ainu koku pa ribām un no siles nost! Ar visām libānietēm.
Zilite
Z
Q >> Urbim 18.03.2009 11:53 Paskaidrojiet , ludzu , detalizetak , ko Jus saprotat ar vardu vidusslanis ? Kadas iedzivotaju grupas seit jusuprat ietilpst ? Ka tas ir piemerojamas Latvijas apstakliem ?
Zilite
Z
un 06:05 Ja , Kristine Libane - Skele ir politike. Pie tam skaista , gudra sieviete. To ir gruti pardzivot , vai ne ? Vai vina ka politike Latvija parstav Jusu viedokli ? , - ir cits jautajums. Cik var noprast, Jus mac saubas, tapec savu sapi pauzat isteni - ar "latvijas -viries-stila" palidzibu ! Tas ir ari Jusu tiesibas , savas saubas darit zinamas citiem. Tomer - cik apnicigs , varetu ari pieminet , provincials - ir sis veids !
un
u
Protams, padauza, dauzījās pa Latvojas ceļu, visus mācīja kā pārgudra, tagad dauzās pa TP, tikpat pārgudra, tikai nezin kāpēc stulbi runā, stumda Zalānu. Politiķe? Šaubos. Prasta padauza no politikas.
Jā,protams, protams!
J
Protams, arābs vispirms pa kluso bija iestājies JL un tikai pēc tam publiski pateica šo to interesantu par Mākoņstūmēju. Ai, kā nav kauna Jaunajam Laikam! :-)))) Ko lai dara: vairumam sieviešu bērna piedzimšana nāk par labu arī viņu prāta spējām, citām...
Inga
I
Kā tad..., man savukārt šķiet, ka TP vajadzētu maksāt soda procentus par sliktu darbu valdībās - LV situācija salīdzinājumā ar citām ES valstīm ir vissliktākā. Kāpēc tautai tagad par to tik smagi jāmaksā?
lno
l
Briesmas valdībai var slēpties apstāklī, ka Jaunajam laikam tā līdzšinējā darbībā ir bijusi raksturīga vadīšanās pēc kāda sena principa: ja nespēj uzvarēt savu politisko pretinieku diskusijā, tad pievērsies viņa personībai - pasaki, ko tu domā par viņu personiski," klāsta TP pārstāve. ________________________________ Vai šis teksts nebūtu par pašu Šķēli un viņa sulaiņiem - Bērziņu, Kalvīti u.c.?
nu ģevka maška
n
tā kika pat nepiesarka
obā!!!
o
Spiedz kā vārna... krjāāk krjāāāāk krjāāāk krrjak krja... aizveries, visiem tikai traucē ar saviem gļukiem!
Nu.
N
Kas tā par tautas mīlestību TP,un tās radītājiem. Kā viņi var dzīvot zem tāda lāstu sloga.
AE
A
"Ja tas tā turpināsies, vadot valdību, tad es redzu pamatu spriedzei ne tikai starp JL un TP, bet arī starp JL un jebkuru citu koalīcijas partiju," viņa piebilst. ------------------------------------------------- ---------------------------- Ai, kā gribās to latviešu kašķi! Interesantri, vai pati to izdomājāt, vai kāds pasūtīja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas