Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Līdaka: frāzi «Aizver muti» nevajag pārspīlēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
uguns
u
pilnīgi piekrītu "'sīkajam"' :)))Līdakam nevag tagad attaisnoties,viss ir kārtībā.Kam negadās!!!
balelins
b
Lidaka malacis, noteikti atceresos ja bus jabalso ka cilveks stingri iestajas par Latviju, ari patikami ka atzist ka parspilejis un ka tas nebija versts pret kada nacionalitati bet uzvedibu.
Petro
P
Pareizi, Kārli! Pilnīgi pievienojos Jūsu viedoklim!
Petro
P
Ko gan citu niknākajam Latvijas neatkarības nīdējām Kabanovam varētu atbildēt? Viņš taču ir īsts briesmonis mūsu Saeimā!
Made.
M
Ja Līdaka ir mēsls, kas ir Kabanovs ?
Kārlis.
K
Nešķīstās "trīsvienības"biedrīšiem Nikolajam Kabanovam, Abikam Eļkinam,Sergejam Malachovskim jau sen vajadzēja uzbļaut: "Biedri, turiet mutes! Neaizmirstiet, ka dzīvojat Latvijā, nevis Krievijā!" Un vēl. Sistemātiskā pārkrievošana PSRS, kas skāra vairākas paaudzes, tagad nes rūgtus augļus un ļauj krievam Buzajevam un nekrievam Plineram spriedelēt par nez kādu krievu lingvinistisko kopienu un paģrēt, lai šī - Eiropā, pirmoreiz tik dīvaini formulētā cilvēku kopa (bez etniskām atšķirībām)- tiek pie varas un lai LR pamattauta -latvieši dalās varā ar šo lielo blāķi .
Zilite
Z
V - eejam ! Nepareizs komentaars ! :)
V
V
Iedomājieties, cik komiski izskatītos, ja šis karogpatriots pēc saviem histēriskajiem brēcieniem ieraudzītu Kabanova vietā Hūti, zem šā no bailēm tūlīt peļķe izveidotos un ūsas nobirtu kā skujas!
čukča
č
ļoti labi un vieta pateica,ko tur žēloties un arī reklāma ir nostrādājusi ļoti labi,tas paceļ uzmanību pret atiecīgo tēmu,kur nu lielāka daļa russeņu izturas naidīgi pret Latvīju,tapēc ir jāparāda,ka mēs arī esam nikni,rrrrrrrrrrrrr.
viens no zoodārza
v
Diemžēl, man arī kadreiz patīka...
???
?
Pilnīgi bez jebkāda pārspīlējuma - Līdaka, tu esi mēsls un niecība! +++ Toties šodien, kad bija jāoilda SAIMNIEKA griba par tiesneša neiebalsošanu, mute bija ciet kā aizlīmēta!
Ak, vai!
A
Man pilnīgi vienalga, kuram uzbrēca, jo tas parāda paša vājumu un attieksmi pret sabiedrību! Tā ir tāda varas sajūtas izpausme, kura regulāri plūst no Saeimas nama. Krastiņš parādīja ar žestu, Līdaka nobrēcās! R I E B Ī GI!
gaga
g
nu, Lidaka! Esi vecis, neluncini asti! Esi skarbāks, kā Dobeļu Juris sakot, "Nāvi okupantiem""! Nevajag būt tolerantam, Tev ir svarīgs tav balsotājs, un tautai patī "stingra roka" nevis bezmugurkaulnieki! Esi tak vienots ar labo spārnu!
Līdaka ir OK
L
ar to sovjetu demagogu baru nemaz citādāk nevar.
SOS
S
SARKANFAŠISTU NOZIEGUMI PRET LATVIJAS TAUTU RAUD PĒC MŪŽA IESLODZĪJUMA . CĪŅA AR SARKANFAŠISTIEM BŪS BEIGUSIES, KAD PĒDĒJAIS BŪS PROM AIZ ZILUPES SAVĀ KIŠLAKĀ . TĀPAT VIŅI IR NOLĀDĒTI NO VISAS TAUTAS , ZEMĒ KUR VIŅUS NEIEREDZ PAT MAZI BĒRNI

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO


Lai noskatītos I. Līdakas uzstāšanos Saeimas sēdē, spied šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas