Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +25 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Lidojumi no Rīgas nenotiks vismaz līdz sestdienas rītam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Busins
B
Ja Jums vai Jusu pazinam ir steidzami janoklust Londona, varu piedavat braucienu ar 16vietigu businu 17.04.10 un 18.04.10, gala noklusim pec 28 stundam! P.S. Ludzu parsutiet so vestuli Jums pazistamiem cilvekiem, kam ir problemas ar noklusanu uz Londonu tuvakajas dienas! Janis Mob. 0037128742265
Lelle
L
Tie var nenotikt pat 2 gadu garumā...Kur garantija, ka tas vulkāns pieklusīs?! Nekur.
ieklausīties
i
Tas ir interesanti, tikko TV kāda kundzīte pārmetoši sūdzējās, ka viņai darbā jābūt. Un , rau, vulkāns neņem vērā viņas sūdzības. Cik labi būtu, ja cilvēki sāktu ieklausīties nopietnos brīdinājumos. Varbūt tad tik ļauni nenotiktu.
burts
b
What we wanted from Iceland was cash; what we got instead was ash (C) Simon Calder
plakanais
p
Pie reizes jāatgādina, ka gandrīz visas lielākās pasaules pilsētas atrodas ļoti bīstamu zemestrīču zonās. Un jo ilgāk tās nav notikušas, jo lielāka varbūtība, ka drīz būs.
Chiepa
C
Nevis 'visticamāk jāaizmirst' bet 'JĀAIZMIRST!'. Briti, pie kuriem mākonis bija jau vakar, paziņojuši, ka nekāda lidošana nebūs ne šodien, ne rīt. Tāpat neviens neķemas prognozēt, kad vispār kaut kas atsāksies, jo vulkāns Islandē turpina darboties. Iespējams, pat, ka tas tā var turpināties nedēļu, varbūt pat ilgāk!
WALA
W
nebūs gluži taisnība ka LV nav nekā, vienīgi jautājums vai ar lidostas meteo radaru/staciju ir pietiekami. Te drīzāk jāskatās uz to kas ir konkrētu aviokompāniju galamērķi, jo ~ puse Eiropas gaisa telpas ir tik tiešām "ciet" !!!
?
?
Piemēram, Krievijā mākonis netiekot ņemts vērā, jo esot izmērīts, ka tā koncentrācija ir nenozīmīga, taču Latvijā par to neesot iespējams pārliecināties. --------------------------- Visu naudu izlaupiijushi, pat meeraparaatiem nav sanaacis! Kaa domaajat, riitdien ap 14 buus kas mainiijies uz labo pusi?
WALA
W
vispār jau pareizāk būtu teikt ka ar pāris sīkiem vulkāniem netiks nodarīts nevis statistiski vērā ņemams kaitējums, bet pat matemātiski tas būs kā vien elektrona pazušana okeānā.
WALA
W
tiem kas te pa reizei iepīkstas par pasaules galu - kamēr zemes virzienā nekrīt asteroīds vismaz Mēness lielumā par zemes bojāeju ir pārspīlēti runāt, jā pilnīgi iespējams ka cilvēce iznīks, vai visa dzīvā radība kam vajadzīgs skābeklis nosacīti tīrā veidā (kā no gaisa), bet planēta zeme turpinās dzīvot savu dzīvi vēl ilgi pēc tam kad cilvēces šeit vairs nebūs. Un ja runājam par pasauli kura ietvertu visu kosmosu zināmo un nezināmo - ar pāris sīkiem vulkāniem netiks nodarīts pat statistiski vērā ņemams kaitējums !!!
Zane
Z
"Kā Diena.lv neoficiāli iepriekš noskaidroja no kāda zinoša aviācijas speciālista - ir maz ticams, ka situācija mainīsies uz labo pusi, neesot izslēgts, ka tā var mainīties uz slikto. " loti nozimigs & informaciju satuross teikums. superiga zurnalistika! ;)
WALA
W
Dažādos augstumos ir atšķirīgs vēja virziens !!!
interesents
i
tas ir, ņemot vērā, kur Islande atrodas attiecībā pret Eiropu, ir visai grūti saprast, kā mākoni uz Eiropu var atnest DR vēji. Varbūt DR vēji to tikai nes pāri Eiropai uz Latviju, savukārt no Islandes uz Britu salām virzās ZR vēji?
interesents
i
cool... 8) Bet tiešām DR vēji ir tie, kas nes mākoni pāri Atlantijai - no Islandes? Kaut kā neizklausās loģiski. Kāds var apskaidrot? ...Līdz ar valdošajiem dienvidrietumu vējiem vulkāna pelnu mākonis tiek pārvietots pāri Atlantijas okeānam uz Eiropu...
APuika
A
Global cooling: What happens if the Iceland volcano blows The potential eruption of Iceland's volcano Katla would likely send the world, including the USA, into an extended deep freeze. "When Katla went off in the 1700s, the USA suffered a very cold winter," says Gary Hufford, a scientist with the Alaska Region of the National Weather Service. "To the point, the Mississippi River froze just north of New Orleans and the East Coast, especially New England, had an extremely cold winter. "Depending on a new eruption, Katla could cause some serious weather changes." Eyjafjallajokull, the Icelandic volcano that has continued to belch lava, ash and steam since first erupting last weekend, isn't the direct problem. It's Katla, the noisier neighbor, that's the concern. If lava flowing from Eyjafjallajokull melts the glaciers that hold down the top of Katla, then Katla could blow its top, pumping gigantic amounts of ash into the atmosphere. Scientists say history has proven that whenever the Eyjafjallajokull volcano erupts, Katla always follows -- the only question is how soon. "If it (Eyjafjallajokull) continues to belch, then you worry," says Hufford. What's key in having volcanic eruptions affect the weather is both the duration of the eruption, and how high the ash gets blasted into the stratosphere, according to Hufford. For example, he says, Mount Pinatubo pumped ash for two days in 1991, and spewed it 70,000 feet into the stratosphere. This dropped temperatures worldwide about four degrees for about a year. "When volcanic ash reaches the stratosphere, it remains for a long time," reports Hufford. "The ash becomes a very effective block of the incoming solar radiation, thus cooling the atmosphere's temperatures." Scientists are continuing to monitor Eyjafjallajokull for signs of further activity.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

airBaltic brīdina pasažierus, ka lidojumi iespējams tiks atcelti arī pēc plkst. 00:00, 16.aprīlī.  Plašāka informācija par 17.aprīļa rīta reisiem tiks sniegta plkst. 19:30. Atcelti ir arī visi airBaltic lidojumi no lidostām Eiropā, Skandināvijā, Tuvajos Austrumos un NVS valstīs, kuriem bija paredzēts ierasties Rīgā laikā līdz plkst. 00:00.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jēkabpilī pārspēts jūnija karstuma rekords

Piektdien Zīlānu novērojumu stacijā, Jēkabpilī, gaisa temperatūra sasniedza +32,9 grādus, pārspējot ne tikai 28.jūnija, bet arī visa mēneša karstuma rekordu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas