Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Lidosta "Rīga" būs pieejama jebkurai taksometru firmai

Lidosta \'\'Rīga\'\' turpmāk ikvienam taksometru uzņēmumam dos iespēju sniegt taksometru pakalpojumus lidostas teritorijā, iegādājoties speciālu caurlaidi. Šī caurlaide dod tiesības taksometru pakalpojumu sniedzējiem izmantot lidostas \'\'Rīga\'\' taksometru stāvvietu pie atlidojošo pasažieru izejas un saņemt atbalstu no lidostas puses taksometru pakalpojumu organizēšanā, informēja lidostas "Rīga" pārstāvis Mārtiņš Langrāts.

Konkurss par tiesībām sniegt taksometra pakalpojumus lidostā beidzās bez rezultātiem, jo Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) aizliedza slēgt līgumu ar uzvarētājkompāniju "Riga Taxi". Konkurss un tā norise izpelnījusies lielu kritiku - gan prasība par 10 000 latu iemaksu konkursa nolikuma saņemšanai, gan tehniskās prasības, kas būtībā izslēdz no pretendentu loka visas Rīgas taksometru kompānijas, kuru autoparkā nav jaunākās paaudzes luksusa klases automašīnu.

Lidosta gan šobrīd neatklāj sīkāku informāciju par caurlaides cenu un kādi būs nosacījumi, lai uzņēmums varētu caurlaidi iegādāties.  "Lidosta nedēļas laikā iepazīstinās interesentus ar caurlaižu izsniegšanas noteikumiem un kārtību, kāda taksometru vadītājiem jāievēro," klāstīja M. Langrāts. Savukārt IUB lēmumu lidosta sola pārsūdzēt tiesā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas