Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lidostā Rīga pieejama informācija par vēlēšanu iecirkņiem ārvalstīs

Tie Latvijas pilsoņi, kuri vēlēšanu laikā izceļo uz ārvalstīm, par iespējām piedalīties 10.Saeimas vēlēšanās piektdien un sestdien starptautiskajā lidostā _Rīga _varēs saņemt Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) sagatavoto informāciju par 10.Saeimas vēlēšanu iecirkņu adresēm un darba laiku ārvalstīs.

Šī informācija vēlētājiem būs pieejama lidostas Rīga informācijas centrā un visos izlidošanas terminālos, informē CVK pārstāve Kristīne Bērziņa.

Pavisam 10.Saeimas vēlēšanām ir izveidoti 64 vēlēšanu iecirkņi 37 ārvalstīs, un 63 no šiem vēlēšanu iecirkņiem varēs nobalsot vēlēšanu dienā, 2.oktobrī. Vēlēšanu iecirkņi ārvalstīs balsotājiem būs atvērti no pulksten 7 rītā līdz 8 vakarā pēc vietējā laika

Balsošana vēlēšanu dienā netiks organizēta vēlēšanu iecirknī Kraistčērčā, Jaunzēlandē, kur nobalsot nebūs iespējams zemestrīces radīto postījumu dēļ.

Tā kā Saeimas vēlēšanās netiek lietots vēlētāju reģistrs, tad vēlētāji bez iepriekšējas pieteikšanās drīkst balsot jebkurā no ārvalstīs izveidotajiem vēlēšanu iecirkņiem. Lai piedalītos 10.Saeimas vēlēšanās, nepieciešama derīga Latvijas pilsoņa pase.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas