Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Līdz nedēļas beigām var ziņot, kur mācību braukšana Rīgā traucē satiksmi

Rīgas domes Satiksmes departaments (RDSD) aicina iedzīvotājus līdz 4.aprīlim ziņot, kurās vietās rīta un vakara sastrēguma stundās mācību braucieni kavē pārējo transportlīdzekļu satiksmi. Šobrīd RDSP saņēmis 148 iedzīvotāju ziņojumus.

Kā ziņots, šā gada februārī stājās spēkā grozījumi Ceļu satiksmes noteikumos, kas pašvaldībām sniedz tiesības savā administratīvajā teritorijā noteikt ceļus, pa kuriem laikā no plkst. 7.00 līdz 10.00 un no plkst. 16.00 līdz 20.00 aizliegti mācību braucieni. Pēc priekšlikumu apkopošanas ierosinājumi būs jāizskata Rīgas domē, kura varēs lemt par .

Lai apzinātu iedzīvotāju viedokli, kopš 6.marta Rīgas domes Satiksmes departaments aicina iedzīvotājus ziņot par to, vai un kurās vietās mācību braucieni sastrēguma stundās papildus apgrūtina pārējo transportlīdzekļu kustību un būtu ierobežojami, Dienu informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ieva Prauliņa.

Iedzīvotāji ir aicināti izteikt savu viedokli Rīgas domes Satiksmes departamenta mājas lapā vai rakstot vēstuli RDSD. Apzināts tiek arī pilsētas sabiedriskā transporta, maršruta autobusu, vieglo taksometru pārvadātāju un autoskolu viedoklis.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas