Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lieģis: Latvijas attiecības ar Krieviju uzlabojas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivars Graudums
I
Es domaaju, ka Liegjis runaaja sapraatiigi. Bez tam armijai ir jaaciinaas pret aareejiem ienaidniekiem. Valsts iekshlietas kaarto policija. Ja riikojaas savaadaak, armija paarnjem varu valstii, tad tas ir apveersums. Taa kautkas notiek daudzaas neattiistiitaas 3. pasaules valstiis, ne Eiropaa.
jaunkareivis
j
Lieģis visaugstāk vērtē kareivjus un tiešos komandierus un par to viņš man patīk.
d
d
Lieģis ir liekulis i vašim i našim
YL
Y
Lieģim nav patiesa priekšstata par Krieviju un krieviem. Viņa apkārtni sastādot birokrāti un līdēji. Kur ir Latvijas kadeti Vestpointā? Somijā, Zviedrijā un Vācijā. Armijas pavēlnieks ir aviācijas ģenerālis bez aviācijas. Latvijas armijai alias dažiem kājnieku bataljoniem, štaba rotām un orķestruiem ir 3 veci čehu tanki, WW2 laiku zenitlielkgabali, nav neviena bruņurata. Tikmēr Igaunijas armijai ir 60 Sisu smu bruņurati - transportieri. Latvijas armija pērk kara kuģus ar mafijas starpniecību kaut kur 'Holandē vai Vācijā. Tikmēr tepat Somijā tos pa tiešo varētu nopirkt gan lētāk gan drošāk. Visbeidzot Lieģis nolikvidēja Latvijas armijas lepnumu - basketbola klubu ASK, klubu ar pasaules slavu. Vai viņš maz saprata ko dara?
dzeris
d
Nu, nu - man vairāk tīk Ronis!!!
Lelle
L
Imants Lieģis ir superīgs kadrs. Labākais ministrs Latvijā!
juris
j
Šito fruktu vajadzētu atlaist. Nu nepatīk man kaut kā visi tie iebraucēji no Rietumiem, kuriem bieži vien ir tik vienpusējs skatījums ...
Jansons (Brauns)
J
"Ja mēs raugāmies nākotnē kā kristāla bumbā, mūsu attiecības ar Krieviju, paldies Dievam, uzlabojas," Labāk būtu raudzījies nākotnē nevis kā zīlnieks, bet kā ar analītisku prātu apveltīts un ticamu informāciju nodrošināts pētnieks. Vai arī citādi: ja raugāmies kā kristāla bumbā (vai greizā spogulī), tad uzlabojas, bet, ja raugāmies ar skaidru saprātu, redzam veco asinskāro impērijas viepli, kas aizsedzies ar izteikumiem "brīvība ir labāka nekā nebrīve" u. tml.
Ringo
R
Es ierosinu vispār ignorēt to, ko sauc par "attiecībām ar Krieviju". Rezultāts būs tāds pats. Tikai ietaupīsies ļoti daudz laika un nervu. Un pašcieņa arī saglabāsies.
B
B
Man patīk,jo kompetenti strādā visa valdība ar premjeru Dombrovski priekšgalā,darbs ir visiem grūts,atbildīgs,kvalitatīvi izpildāms un pats darbs un motivācija daudziem arī vēl ar uguni jāsameklē.Darba rezultāti arī nebūs tik saldi jau rīt ,jābūt pacietīgiem,bet galvenais ik mirkļi jāpapildina savas zināšanas un kompetence,jo realizējamā produkta ražošana šodien prasa jau ļoti augsta līmeņa attīstību,zināšanas un starptautiskos sakarus,komunikāciju.Vislielākā slodze šodien uzlikta ir izglītibas sistēmai un zinātnei,ja tur mums būs kaut nelieli panākumi,būs panākumi arī citās nozarēs un būs iespējas kāpināt dzīves labklājību.
durnis
d
Ko nu tur runāt par SC ,TAGAD JAU KOPĀ TĀ VIEŅOTĪBA AR ŽDAŅUKAS INTERFRONTI...P''liners ar zīrgābolu rižo jau kopā kazožoku rauj... a lieģēns no PiSas tik ar balalaiku skrien...
mopsītis
m
Vienotībai labi žigli jāsāk mainīt kurss un jāforsē pielīšana SASKAŅAS CENTRAM. Laika vairs nav daudz, var nokavēt un pēc vēlēšanām var palikt vēl valdības aizdurvē. Pirmie soļi jau ir veikti - TB/LNNK un VL pasūtīti patālāk. Gaidam nākošos soļus. Varbūt pakaunināt Kalnieti par muļķīgu izrunāšanos?
durnis
d
Nu ko tad jēlīt nenosauci VIEŅOTĪBAS vecās staigules ,kuras ar bij klāt visās cūcībās... Štruntīgi naudiņu pelni ,ka pat jauno vēsturi neatceries...Vai vēl pie mātes pupa biji ,kad tie visi sū vārījās...
patriots
p
Kartejais Liega bla, bla. bla... Kapec Liegis, kuram ir militara vara rokas, neatbrivo Latvijas valsti no tas ienaidniekiem? Liega pirmais uzdevums bija apsudzet noziegumos pret Latvijas valsti, Latvijas iedzivotajiem un tiesat Godmani un Skele un publiski vinus nosaut Bikernieku meza par vinu veiktajiem noziegumiem pret cilveci, Latvijas valsti, ka Godmana (LC), (LC/LPP) un Skeles (TP) vadiba un vinu vadito partiju vadiba notika Latvijas valsts izlaupisana, tautsaimniecibas iznicinasana un nepieredzets genocids pret latviesu tautu Latvija valsts pastavesanas vesture. Vai tad armijas uzdevumos nav aizstavet savu tautu, valsti pret ienaidniekiem ieksejiem, arejiem? Latviajs valsti, latviesu tautu, pedejos 20.gadus, visvairak apdraud valsts ieksejie ienaidnieki Godmanis, Skele, Sleseris, Lembergs, Riekstins, Zalans, Slakteris, Veldre, Demakova, Kalvitis.....LC, TP, ZZS, LC/LPP, TB banditiskie grupejumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas