Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Lieģis: nožēlojami, ka valdībai jālemj par Šlesera kokiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VISLIELĀKAIS KRETĪNS
V
KAMPĒJCŪKA IR RADĪJIS PIRMO DARBAVIETU GADA LAIKĀ ! VISMAZ 3 DARBAVIETAS VĒL BŪS ..........
ziņa
z
Tikai tas līdz MK nekādīgi nevar nonākt, ja likumu ievēro ierēdņi! Šoreiz tas nonāca, jo Pieminekļu inspekcijas korumpanti pieņēma pretlikumisku lēmumu!
Populists
P
Lieģa kungs runāja pēc būtības ! Ne jau Hlevickis, Milušs, Lasmanis vai Volbrugs bija tie "kungi" Jūrmalā. Tā ir Latvijā nelaime, ka "mūzikas pasūtītāji" netiek saukti pie atbildības. Ministru kabinets ir tāds pats "izpildītājs", kā es,- Gvido Harijs Volbrugs. Ceru, ka arī viņus kādreiz tiesās un sauks pie atbildības.......(ne jau Maizītis vai Loskutovs) !
Čiko
Č
Mans kaimiņš, bez atļaujas nozāģēja vecu ceriņkrūmu,kurš no vecuma bija sagāzies.Būtu jūs redzējuši,kas par šūmēšanos bija!Ka lai nozāģētu tādu sīkumu,bija jābūt entajām atļaujām,komisijām un saskaņošanām.Bet te,salasās vesels MK un spriedelē par galīgām muļķībām,jo skaidrs,kā diena,ka Šlesers nedrīkst nocirst nevienu koku,kur nu vēl tik daudz.Tāda,lūk pie mums DEMOKRĀTIJA!
Lieģis ir nožēlojams
L
Lieģis ir nožēlojams politikānis
ieliktenis
i
Lieģis jau pats neko nav izdarījis - kā visgudro ārlatvieti viņu iebāza diplomātiskajā dienestā,kur viņš iepazinās ar Kalnieti, bet pārējais jau tikai tehnikas jautājums
politikānis Lieģis
p
Stulbākais, ko ministri var darīt, ir balsot "pēc deguniem". Šitais man patīk - transformāciju (vai jebko citu) viņa īpašumā atbalstu. Šitais man nepatīk - transformāciju (vai jebko citu) viņa īpašumā neatbalstu.
Ministram vajadzētu būt
M
Kādā veidā "šis indivīds" bija iesaistītts Jūrmalgeitā? Vai tā, ka viņam zvanīja un runāja par politisku vienošanos, vai arī viņš deva vai ņēma kukuļus?
pamela
p
Izlasiet uzmanīgi ministra teikto un mēģiniet sagremot! Šoreiz JL galīgi autā,jo varu derēt,ka tas bija no Dombrovska puses teijāters ar neierašanos darbā tieši vakar un kur tad mūsu "cīnītājs"par taisnību REpše?Vai pēc Jakāna pulvers aptrūcies?Premjeram redz; vajag "spiediena"pierādījumus?!Pats jau arī ir to vēstījis,tad viņam jātic,bet jūrmalniekiem dokumentus,foto,video utt.galdā? Tas viss iepriekš jau bija saskaņots.Lūkosim par kādu cenu JL ar Dombrovski pārdevās Lesčinskim.
mazulis
m
Man kaut kā likās, ka MK neuzdrošināsies šadi balsot. Bet es kļūdījos. Viņi arī. Viņu kļūda maksās dārgi.
goga
g
Nožēlojams ir Lieģis uz mūsu varenā Aināra fona!
Dollija
D
Hn... Interesanti, interesanti, kā viņi to darīs?
krabis
k
Satiksmes ministrs ir Gerhards, nevis Eberhards, ja kas. :-)
Kirils
K
Vismaz vienam ministram vēl ir gods un sirdsapziņa saglabājusies. Prieks par Lieģi, bet kauns par pārējiem. Par Dombrovski nezinu - redzēs,vai kad atbrauks atpakaļ, sasauks MK vēlreiz, lai šo apkaunojošo lēmumu pārskatītu.
Higgins
H
wow, Barbara Ālīte,..."finanšu ministrs Einars Repše (TP) "...šitas gan ir labais..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas