Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Liegs smēķēt arī uz peroniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Latvijā smēķētāju, kas par nodokļu maksātāju naudu dzīvosies vai dzīvojas pa Gaiļezera vēža kūrortu, ir desmitiem tūkstošu. Apt. 2 miljonus gadā tas izmaksāja pirms 3 gadiem. Bet tu saki - nodokļi. Ļurba arī maksā nodokļus - par šņabi, ko dzer, lai brauktu reibumā.
Ass
A
Ir tikai viena bet ļoti nozīmīga problēma - KURŠ šo smēķēšanu/nesmēķēšanu kontrolēs? Sobrīd neviens nespēj panākt nesmēķēšanu Rīgas Autoostā, kaut aizlieguma zīmes tur vēl nesen bija uz katra staba.
Higgins
H
savukārt es maksāju nodokļus lai tādus teļa pakaušus uzturētu pie dzīvības ar infarktiem un plaušu vēžiem
Dolārs
D
Vēl jau te viena doma pasprukusi garām. Vakar bija diskusija par to, ka vajadzētu dubultot sodus par auto vadīšanu alkohola un/vai narkotisko vielu reibumā. Jebkurš narkologs pateiks, ka nikotīns ir stipra narkotika- sākam sodīt tos smēķētājus, kas ir pie stūres. Sodos savāksim uiuiuicikdaudz latu. Vienīgā problēma- arī policisti paši smēķē, nemaz nerunājot par deputātiem (kā jau šodien bija noprotams pēc uzvilktās lūpas- tas pats Štokijs velk uz nebēdu). Līdz ar to- tik drīz vis neizdosies aizliegt narkotiku tirgošanu pārtikas veikalos, preses kioskos, benzīntankos...
Laimonis
L
Tas, ka smēķētāji, īpaši pilsētā, nodara lielu postu līdzcilvēkiem, ir skaidrs jebkuram izglītotam cilvēkam. Saeimas Sociālo un darba lietu komisija ir vai nu negriboši nevarīga vai padumja, ja nevar aizliegumu attiecināt uz pieturvietām. Runas par to, ka, lūk, nevarēs likumu realizēt dzīvē, raksturo tos cilvēkus, kas vēlas ļaunumu atzīt par normu. Cilvēkam, kas sastopas ar smēķētāju – nekauņu, ir 2 iespējas: - ja fiziskā sagatavotība atļauj, to netīreli, ja neklausa aizrādījumam, vienkārši aiz apkakles aizvākt patālāk un vēl iekaustīt, ja spirinās; - ja spēka nepietiek, jāatiet pašam; īpaši tas attiecas uz bērniem.
Teodora
T
Jā, jā - aizliegsim smēķēt uz perona- tas ļoti labi. Bet kā ar alkoholisko dzērienu lietošanu uz peroniem?
Greex
G
Sen bija laiks patramdīt tās smēķus sūkājošās "ļizavetas smerdjaščajas".
pakausis
p
protams ka jebkuraa diskusijaa ir jaabuut oponentiem.. es godiigi sakot smeekjeejot maksaaju savu naudinju tiem tabakas industrijas paarstaavjiem, taapeec noteikti uzskatu ka shaadaa komisijaa jaabuut paarstaaveetam arii smeekjeetaaju viedoklim.. ne tikai shitiem tiiraa gaisa faniem kuriem maizi nedod - ljauj kaut ko aizliegt..
Chiepa
C
Un lūdzu, lūdzu - noteikt arī aizliegumu smēķēt arī sabiedriskā transporta pieturās, uz trotuāriem un parkos! nesaprotu, kādēļ man kā nesmēķētājam jācieš tas, ka nav iespējams normāli sagaidīt tramvaju vai trolejbusu, vai pa trotuāriem un parkiem pārvietoties, jo vienmēr atradīsies kāds smēķētājs, kas pūtīs sejā savus cigarešu dūmus!
Higgins
H
sūtīt jau protams vari..bet nāksies vien pašam doties norādītajā virzienā:D
I'm a Barby Girl
I
urrā! cik derīgu darbu veic mūsu deputāti... kādi gudri un lietderīgi likumi! aizmirstam slimnīcas un budžetu; tagad mūsu valdības prioritāte ir - smēķet vai nesmēķet transporta pieturā.
na
n
kada starpība kur es smēķēju. pašli jūs na....
Alberts Einšteins
A
Lūdzu, aizliedziet smēķēt arī sabiedriskā transporta pieturās. Piemēram, 25 metrus ap stabu.
!
!
Labi! Visatļautības laiki iet uz galu. No otras puses, sabiedrība strauji noslāņojas un lumpenizējas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas