Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lielais mīnusu skaits nav bijis šķērslis iekļūšanai Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tautas balss
T
Cikz zināms, Linda Mūrniece ieņēma otro godalgotu vietu pēc Ievas Akkurāteres svītrojumu skaitā. Tāpēc Linda Mūrniece netika ievēlēta, jo tauta Lindu sodīja ar POLITISKO ATBILDĪBU. Lindai Mūrniecei no politikas jāiet prom, jo faktiski viņa nespēj strādāt tautas interesēs.
Tātad
T
Savukārt neapšaubāmais "plusiņu" līderis izrādījies pašreizējais premjers Valdis Dombrovskis, kuru īpaši atbalstījuši 77 168 vēlētāji, bet izsvītrojuši tikai 1327. =========================== Tur ir arī mans "+ "... lai veicas JAUNĀS valdības sastādīšanā!
Velta
V
Jūs sava komentāra pirmajā teikumā esat formulējis pašreizējās vēlēšanu sistēmas vislielāko nepilnību. Paldies.
nazis
n
Cik objektiivs rakstelis! A par paareejaam partijaam nekas nebija Lazdinjam sakaams?
Yol
Y
Tik padomā, vecais, lišķīgais partiju staigātājs Ābiķis atkal iekļuvis Saeimā! Kā lai uzticas šādiem vēlēšanu rezultātiem?
Yol
Y
Nu un kuri ir pārējie mērgļi?
K.
K
tie nav mīnusi. tie ir svītrojumi. ja kvadrātiņā ievelk mīnusi, saraksts skaitās negrozīts, nevis kandidāts izsvītrots. būsim precīzi! un neiedosim fonu domāt, ka vilkt mīnusus drīkst. nedrīkst! drīkst plusot un svītrot - garu svītru pāri visam vārdam un uzvārdam.
un
u
Pareizi. Vēl vajadzētu aizliegt deputātu "staigāšanu". Esi ievēlēts no kādas partijas, izstājies - lūdzu, noliec mandātu, par deputātu būs nākošais no šīs pat partijas saraksta. Tas pats ar ministriem. Aizgāji par ministru, viss, atgriezties par deputātu šajā Saeimā tev nav iespējams.
juris
j
Vai tas nav dīvaini, cilvēki ir skaidri pateikuši nē vienam pajolim, bet ar to ir par maz, jo redz citam pajolim ir vēl lielāks NĒ. Arī ar Kristovski ir ļoti dīvaini, manuprāt, kā var vērtēt tik polāri? Varbūt tomēr nepietiek tikai ar trīs variantiem ( + - un neitrāls ) varbūt vajag kādu baļļu sistēmu? Kā tas var būt, ka tik daudz mīnusu, bet Kristovskis ir ar mieru ieņemt jebkura ministra posteni? Ja Dombrovskis atteiktos, Kistovskis būtu pirmais, kurš plēstos arī par to. Bet viņš tak ir kārtējais Nasing spešals. Ko pierādīja Lato Lapsa, iznesot šamējo cauri.
;)
;
ko tie deput'ti vispaŗ dara?:) iedomājos 20 gadus pieēnm kaut kādus likumus, likumus, ierobežojumus 20 gadus 300 dienas gadā ??? vājprāts. tātad vēlreiz ar ko viņi tur tiešām nodarbojās (t.sk. katram ir n palīgi) ????
vuarzazi
v
10. Saeimas vēlēšanu likums ir labāks par iepriekšejo, aizliedzot balotēties reizē vairākos vēlēšanu apgabalos. Vēl varētu uzlabot atjaunojot starpkaru iespēju Papildināt balsojuma zīmi ar citu partiju kandidātu uzvardiem. (balsotā partija saņem balsi, citas partijas kandidāts saņem « + »)
yyy
y
Ne tikai Saeimā , bet viens otrs nekļūstot par deputātu raujās ministra krēslā.
zize
z
Paga paga; nav gluzi korekti: Plusu un minusu starpibas uzsversana rada prieksstatu, ka minusu parsvars norada uz vairakuma veletaju nepatiku pret konkreto kandidatu. BET tie veletaji, kas nelika ne + ne -, butiba NAV PRET konkreto kandidatu. Tapec si +/- starpiba manuprat neko daudz vairak neizsaka, ka kandidatu atpazistamibu un to, ka dalai veletaju ir izteikts viedoklis par konkretiem laudim. Neitralo veletaju viedoklis saja gadijuma ir izskiross.
zars
z
Tikai sitiens pa galvu "ar bomi" var atmodināt cilvēkus, kas snauž mūžīgi savos krēslos, un netaisās no viņiem šķirties NEKAD!
Normunds
N
Redziet to vēlešanu likumu jau uzrakstīja un apstiprināja tie kurus mēs tā centāmies izsvītrot.Kas kārtējo reizi pierāda ka Latvijas Saeimas vēlešanu likums ir jāmaina.Jo tas nekad nedos iespēju pilsoņiem reāli noteikt tos ko vēlamies ievēlēt!!!!!Sistēma sevi sargā!!!!Un laikam tikai vardarbība,vai vardarbības draudi liks Sistemai mainīties.Kā tas bija ar Rietumu ,,demokrātiju,,Pec Krievijas revolūcijas un Latvijā pēc janvāra notikumiem.Taču diemžēl Latvijā ne tik ļoti kā gaidījām!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas