Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Latvijas Krievu savienības (att. partijas līdere Tatjana Ždanoka) politiķi pauž, ka būtu jādomā par sankciju mīkstināšanu, arī neredzot gaidītās pārmaiņas Krievijas politikā

Lielākā daļa partiju atbalsta sankciju saglabāšanu pret Krieviju

Lielākā daļa Eiropas Parlamenta vēlēšanās kandidējošo partiju atbalsta Eiropas Savienības (ES) sankciju saglabāšanu pret Krieviju, bet daži politiķi ir pretējās domās, liecina aģentūras LETA veiktā aptauja.

Lielākā daļa partiju - Jaunā Vienotība, Zaļo un zemnieku savienība, Progresīvie, Latvijas Reģionu apvienība, KPV LV un Attīstībai/Par! - uzskata, ka pašreizējā situācijā jāsaglabā esošais sankciju režīms un izmaiņas tajā iespējamas, redzot pozitīvas vai negatīvas pārmaiņas Krievijas politikā.

Savukārt nacionālā apvienība Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK un Jaunā konservatīvā partija (JKP) pauž, ka jau esošajā situācijā sankcijas vēl jāpastiprina, jo Krievijas politikā nav izmaiņu. JKP arī uzsver, ka būtu asi jāvēršas pret Krievijas propagandas kanāliem.

Partija Saskaņa uzskata, ka jaunas sankcijas nav jāievieš, bet izmaiņas esošajā sankciju režīmā ir iespējamas.

Tikmēr Latvijas Krievu savienības politiķi pauž, ka būtu jādomā par sankciju mīkstināšanu, arī neredzot gaidītās pārmaiņas Krievijas politikā.

 

Top komentāri

VVZ
V
Man nav skaidra viena lieta- kāpēc Ždanoka nesēž? Vienīgais izskaidrojums ir VDD selektīva pieeja- ja kāds puikā šmurgulis kaut ko uzraksta tīklā, tad sākas vajāšanas, bet, kad šī kundze ar līdakas smaidu atklāti grauj valsti- tad nekas! Savējie laikam...
Abrams
A
Zdanoka ir janosuta, viena virziena, uz Krieviju vai Zidiju, lai vina tur ieved kartibu.
Seniors
S
Zdanoka jau , nav vieniga , kurai nepatik Latvija ! Tas pats sakams ari , par SASKANU ! Nesaprou tikai vienu ! Ko dzivo LATVIJA , ja tads naids uz LATVIJU ? Vai tiesam , nevar izraidit , sos kadrus uz Krieviju ? Kaut gan , pedejos gados , Latvija sabraukusi uz dzivi , loti daudz Krievu .RIGA , JURMALA un lielakas Latvijas pilsetas , pilnas ar Krieviem . Pirms uznemt Latvija , lai iemacas runat - LATVISKI ! Kaut gan , daudzi nodzivojusi Latvija 20 un vairak gadus , NEMAK - LATVIESU valodu ! Kauns , par sadiem iebraucejiem !!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas