Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Lielākajai daļai partiju plānots brīvais balsojums par olšūnu ziedošanas ierobežojumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vaine
v
Latvijas politiskā elite sāp piepisties jau nu pa daudz cilvēkiem. Vai valdība negrib padiskutēt vai es savu spermu varu ziedot, vai nolaist poda?
Margarēta
M
Es saprotu, ka dažām labām klīnikām līdz ar olšūnu ziedošanas atļaušanu pavērtos plašākas biznesa iespējas, jo brauktu rietumnieki. Bet nu ... vai tiešām arī tas vēl Latvijā ir vajadzīgs. Vai nepietiek jau ar to, ka sievietes no laukiem UK fiktīvi precas ar pakiem, lai tiem ir uzturēšanās atļaujas (pazīstams rūpals). Jākļūst vēl par valsti, kas pazīstama kā baby farms paradise?
Margarēta
M
Ir valstis kā Indija, kur jau var "ziedot" olšūnas par nelielu samaksu un palienēt dzemdi, resp., iznēsāt bērnus bagātiem (un bieži vien veciem) rietumi pāriem. Tur ir vesela industrija un bērnufermas. Ņemot vērā LV līmeni, draud tas pats. Bet jāārstē tās hormonu sačakarētās ziedotājas un viņu vēži un depresijas būs par knapo nodokļu maksātāju naudu jau tā nepiejamajā, kvotainajā veselības aprūpes sistēmā.
jurs
j
Malači "no sirds Latvijai" ka iestājas par veselību un pret pārprastu brīvību!
Jāzeps
J
AR UNIKĀLU TEHNOLOGIJU PALĪDZĪBU SIEVIETI VAR ATBRĪVOT NO NEPILNVĒRTĪBAS,DĀVĀJOT BĒRNIŅU,=BET KĀDS IR SVĒTO RAKSTU SKAIDROJUMS. Bībele skaidro,-kad visas pasaules tautas ir cēlušās caur Dieva plānoto apsolījumu no pravieša Ābrahama sievas Sāras,100- gadu vecumā dzimušā dēla Īzaka.Visām apsolījuma tautām pieder garantēta vieta paradīzē. Bet no Ābrahama ārlaulības sakariem ar kalponi Hagari dzimušā dēla Ismaēla atzara ir cēlušās visas musulmaņu tautas. Par cik šis Ismaēls nebija Dieva plānots bērns,-tāpēc visām musulmaņu tautām ir sātana genētika,ar mūžīgo nolemtību ellē. No pasaules radīšanas līdz pasaules galam pastāvēs naidošanās,kari gēnu starpā. Antikrista genētika ienīdīs,karos ar Dieva genētiku. Spilgts piemērs Vecajā Derībā,-Ābels mīlēja Dievu,-pienesa upurim,visjaukāko,vistreknāko jēru.Dievs Ābela upuri atzina. Kains ar antikrista genetiku pienesa Dievam 2-ās škiras dārzeņus,-Dievs Kaina upuri neatzina.Kaina seja no dusmām pietvīka tumša,un viņš nosita savu miesīgo brāli Ābelu. Cilvēks ar antikrista genētiku,kēniņš Herods,lai neitralizēt bērniņu Jēzu lika Bētlemes un tās apkaimē apkaut visus 2-gadīgus puisīšus. Asinskārajam Hitleram arī bija antikrista genētika. Visu ko projektē Dievs,visam ir klātesoša mūžīgā mīlestības motivācija,kopā ar mūžīgās dzīvības genētiku. Tikai auglis,kurš radies divu cilvēku mīlestības rezultātā,=manto Dieva mīlestības genētiku,garantētu vietu paradīzē. Auglis,kurš aktivizēts ar tehnologiju palīdzību,=var veidoties,izaugt tīkams, veselīgs,gudris,izskatīgs,=bet viņam nebūs Dieva mīlestības genētikas, =mūžība jāpavada ellē. Kā jutīsies vecāki,audzinot jauku, tehnologiju ceļā iegūtu bērniņu,uzzinot,kad viņu jaukais bērniņš mūžību pavadīs ellē. Apustulis Pāvils māca,=viss man ir atļauts,bet ne viss man der. Dievs neļauj apsmieties,ko cilvēks sēj,to arī nopļaus. Iesaku noklausīties unikālu 5-min.video iesist=GUGLĀ= (ПРОФЕССОР В АДУ)
Kur ir tas sāls?
K
Homoseksuālismam -īpaši lesbismam tas ir svarīgi! jo dabīgi jau pie bērna tie netiek! bet laulāties nevar vismaz Latvijā - paldies Dievam! Ierobežojumi kavē lesbiešu vēlēšanos pēc bērniem - tāpēc arī liberasti sarosījušies
Citāts
C
Daudzi gan uzskata, ka nav ētiski paredzēt materiālu kompensāciju par olšūnas ziedošanu, jo tas rada uz dzimumu balstītu sieviešu ekspluatāciju, nostādot ziedošanu uz biznesa pamatiem. Altruistes būtu stipri mazāk, ja nesaņemtu atlīdzību. Pie tam, pietiekami daudz ir pētījumu par procesa kaitīgumu sievietes veselībai un iespējām radīt bērnus pēc olšūnas ziedošanas. kamēr nav pierādīts nekaitīgums, nevajadzētu to atļaut. Šajā ziņā interesanti ir vērot, kā Rietumos, cīnoties pret islāmā praktizēto "sieviešu apgraizīšanas" rituālu, norāda, ka tas jāaizliedz, jo nevajadzīgi kaitē sievietes veselībai. Šeit netiek atzīts, ka viņai ir tiesības darīt ar savu ķermeni, ko vēlas. Diezgan liela bezprincipialitāte vai dubultā morāle?
UZMANĪBU!
U
Jauniešu muļķības (vēlme nopelnīt ar savām olšūnām) izraisīti riski ir jāmazina, tas pats ar alkoholu: ir valstis, kurās līdz 21 gadu vecumam to nepārdod. Tas pats uz citām lietām, kur jauniešu vilina reklāmas, panseskuālisma ideoloģijas un cilvēku orgānu tirgošanas apšaubāmi lobiji
Sievietēm, kurām pašām nav vēl savu
S
tas ir ļoti riskants pasākums
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas