Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lielākie tukšsolītāji - Kristovskis, Vējonis un Lembergs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotības Klibā zos(e)
V
Tas ir Vienotības triumfs, tautiņa!!! ___________________________________ Jau šogad maijā atklātībā nokļuva Veselības ministrijas ziņojums, kurā rakstīts, ka no jūlija neatliekamo palīdzību sniegs vairs tikai trīs slimnīcās Rīgā un septiņās - reģionos. Kad ar neoficiālā ziņojuma saturu iepazinās potenciāli slēdzamo slimnīcu vadītāji, viņi neslēpa savu sašutumu. No amatpersonu sacītā izrietēja, ka agri vai vēlu veselības aprūpes organizētāji sāks slimnīcu skaita samazināšanu. Ministrija cenšas ievērot Starptautiskā valūtas fonda (SVF) ieteikumu slēgt slimnīcas ēkas un samazināt gultu skaitu. SVF aprēķinājis, ka kopā ar vēl citiem pasākumiem nozarē 2011. gadā varētu ietaupīt 13,5 miljonus un tikpat arī 2012. gadā. Ja slimnīcu skaits tik krasi tiek samazināts, tas nonākot pretrunā ar Ministru prezidenta Valda Dombrovska ("Vienotība") vadītās valdības deklarācijā norādīto: "Pārorientēsim veselības aprūpes sistēmu prioritāri uz pacientu interesēm. Nodrošināsim vienmērīgu veselības aprūpes pakalpojumu saņemšanu visā valsts teritorijā." Cēsu slimnīcas vadītājs Guntars Kniksts uzsvēra, ka lokālo neatliekamās palīdzības slimnīcu likvidēšana krietni apgrūtinās mediķu pieejamību pacientiem un sadārdzinās pakalpojumus, jo ambulatorā palīdzība un dienas stacionāri nereti izmaksā dārgāk nekā ārstēšanās slimnīcā. Kniksts pastāstīja, ka Cēsu slimnīca līdz gada beigām būs hospitalizējusi vairāk nekā septiņus tūkstošus pacientu un šajā ziņā daudz neatpaliek no Vidzemes slimnīcas Valmierā. Kur ārstēsies tūkstošiem slimnieku, ja jau tagad uzņemšanas nodaļas ir pārpildītas, vaicā Kniksts. Arī Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājs, bijušais veselības ministrs Ivars Eglītis nesaprot, kā slimnīcu likvidēšana var radīt ekonomiju. Vienīgais ietaupījums varētu būt uz cilvēku mirstības rēķina - mazāk cilvēku, mazāk raižu. "Ietaupījuma vietā būs liels sociālais troksnis, konflikti un histērija. Ja es būtu pašreizējo politiķu vietā, tad liktu uzsvaru uz nelegālā biznesa apkarošanu. Atliek saņemt ciet vienu smagās automašīnas fūri ar kontrabandas cigaretēm un tiktu izglābta viena lokālā slimnīca," sacīja Eglītis. Slimnīcu vadītāji uzsvēra, ka visnožēlojamākais ir tas, ka valdībai nav loģiska veselības aprūpes attīstības plāna, un vaicā, kā lai strādā un attīsta iestādes nākamajiem pieciem gadiem, ja nezini, vai pēc pusgada vairs būsi slimnīcas vadītājs.
rausis
r
Ja kas, UK studenti ielās izgāja un pat policija dabūja pa krāgu, jo pirms vēlēšanām tik solīts, ka studiju maksa nemainīsies. Vismaz viena no partijām tā solīja un savas balsis uz to savāca.
Nilss
N
Pilnīgi piekrītu! Vēl gribu pieminēt, ka Borim Cilēvičam, Николай Николаевич Кабанов un Ivanam "Briesmīgajam" Klemenķevam var pilnīgi uzticēties.
Ēlerte
Ē
Jūs aizmirsāt Štokiju!
ABOUT
A
Kā jau ziņots, pazeminātās likmes valdība iecerējusi saglabāt, taču šo otrdien nobalsoja, ka tās būs nevis 10%, bet gan 12%, tajā skaitā arī presei. Ar līdzīgiem apgalvojumiem televīzijas publikas priekšā uzstājās arī Vienotības līderis Ģ.V.Kristovskis. Jautāts par likmes celšanu apkurei, viņš atbild: "Tuvākajā gadā to nevar izdarīt. Tātad nē." KRISTOVSKIS IR DAIĻ-DIR-SĒJU KONKURSA UZVARĒTĀJS :((((((((((((((((((((((((((((((((( UN ŠITAIS CUCEKS IR VIENOTĪBAS VADĪTĀJS :((((((((((((((((((((((((( GO HOME U-TU-VANAG!
Rivuls
R
kaut atrak to huti ieliktu cietuma, gaiss tiraks paliktu
pļurrrrr
p
kakātāji.klucīti pēc klucīša liek tautai uz galvas.
Ēriks
Ē
Šāda analīze ir laba lieta, tomēr drusku maldīga, jo rada iespadu, ka valdība nietilpstošās partijas nav maldinājušas. Ja valdībā būtu, piem., PLL šo kungu grēki blakus Šlesera daiļmuldēšanas mākas nobāl'juši un nnozīmīgi!
dīvāni gan
d
Viņu nav valdībā, prasa tiem, kas ir pie varas
nu ja
n
Šitie trīs glumekļi ir tikai maza daļa no visa pārējā lielā meļu bara.
tramtrallalā
t
VIENALGA,BET JŪS UZĶĒRĀTIES,HAHAHA.
yris
y
labi atceros Lemberga uzstāšanās un arī solījumus,ko viņš teica,proti, ka pirmkārt esot jārunā ar valūtas fondu par termiņa pagarinājumiem un šīs frāzes tika izteiktas vairākas reizes. Taču ar to tas arī ir izbeidzies.Tāds pats melis,kā visa Vienotība,nu tad atliek secināt;;tāds ar tādu sader,kā cimds ar roku.
Arturs M
A
VĒLAMS un SOLĪT ir divas dažādas lietas.
Terorists
T
Un titulu ,,VALDOŠIE MEĻI" godpilni var piešķiņķot VIENOTĪBAI.Sākot ar lozungu ,,ALAIST SAEIMU" līdz lozungam ,,NODOKĻUS NEPACELSIM,NEVIENU NEAPDALĪSIM UN BŪSIM PAIJIŅAS".
globa arī teica,ka būs kirdi
g
ja jau šitie sāk Debilovski kritizēt, tad jāsaprot , ka katastrofa ir tuvu . Šitai valdīšanai var runāt pie viena gala vai otra, vienalga nesapratīs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas