Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Lielbritānijas Tirdzniecības kamerai Latvijā jauns priekšsēdētājs

Trešdien Lielbritānijas tirdzniecības kameras Latvijā (LTKL) priekšsēdētāja amatā tika ievēlēts Kamerons G.Grīvzs, pārņemot pilnvaras no Tima Meikina, kas darbību LTKL turpinās kā valdes loceklis, portālu Diena.lv informēja LTKL pārstāve Sabīne Zālīte.

K.G.Grīvzs ir pavadījis vairākus gadus Latvijā, pildot valsts vadošā partnera amata funkcijas uzņēmumā PricewaterhouseCoopers. Šajā uzņēmumā K.G.Grīvzs ir strādājis vairāk nekā 30 gadu, savukārt pēc pensionēšanās viņš nodibināja uzņēmumu SIA VCG, kas atrodas Rīgā.

"Esmu gatavs sadarbībai ar LTKL valdes locekļiem un kameras biedriem, lai arī turpmāk nodrošinātu kameras funkcijas un mūsu biedru interešu ievērošanu, protams, nezaudējot arī prieku par darāmo ikdienā!" uzsvēra K.G.Grīvzs.

1996. gadā dibinātā LTKL ir lielākā ārvalstu uzņēmēju apvienība Latvijā. Tās biedru vidū ir uzņēmumi gan no Latvijas un Lielbritānijas, gan arī no Zviedrijas, ASV, Somijas, Dānijas, Islandes un Norvēģijas. LTKL nodrošina uzņēmējiem iespējas tikties ar aktuāliem starptautiskiem ekspertiem, veicina savstarpēju tirdzniecību, kā arī atbalsta atbildīgu un ilgtspējīgu biznesa praksi Latvijā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas