Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Lieljuksis: atlaižot vērtēsim darba kvalitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janka
J
Es 12:12 13.Nov. Atzīmējot Latvijas proklamēšanas 90.gadadienu no robežsardzes tiks atbrīvoti 110 robežsargi (dzīvi cilvēki neiet runa par štata vietām)!!! Urāaa lai dzīvo Latvija!!! Priecīgus svētkus atbrīvotajiem robežsargiem!!!
Rācenis
R
vislabaak jau vajadzeeja pasludinaat komoonismu , tad iztiek bez naudas , nevienam nevajadzees zagt , visi buus paeeduši , mentuura ar nebuus vajadziiga...
Kāposts
K
Nu nākamajā solī atlaižam ārstus, ugunsdzēsējus, skolotājus, sētnekus - pensionārus uz mežu....argriežamies pie tautas medicīnas, pašmācības un galu galā pie naturālās sainiecības.
Cietpauri
C
Tā mūsu policistu cietpaurība ir tāda, ka jo vairāk atlaidīs, jo labāk. Jo jēgas no viņiem tāpat gandrīz nekādas. To vien prot, kā vienkāršos pilsoņus terorizēt par sīkumiem, bet, kad saskarme ar "likumīgajiem" vai tamlīdzīgiem, tad nevienam negribas krāmēties.
es
e
Ludzā jātlaiž no darba pensionārus,policistus-miličus.
Ampelmaņi
A
Nu ko tā viņu arodbiedrība tur ālējas - gribēja palielināt tās algas? Viņiem teica, ka nākamgad algas nevarēs palielināt? Teica. Vai viņiem teica, ka nākamgad būs laimīgs katrs, kurš saņems regulāru atalgojumu? Teica. Vai viņi biedēja, ka tad, ja nepalielinās algas, liela daļa policistu aizies citur? Biedēja. Vai algas nepalielināja? Nepalielināja. Nu tad lai tie, kuri solījās iet prom no policijas aiziet. Un nevienam nav ne jātiesājas, nekas. Tikai jāizpilda savi draudi - aiziet no policijas uz citu darbu.
dzeris - tam09.14
d
Par tādu algu diez vai tur var rīkot konkursu ar kādām milzīgām prasībām, un vispār, kas tad mums strādā tai paša policijas pārvaldē, valsts pārvaldē - eņģeļi, vai?
otlkats
o
Tikai neatlaid kukuļņēmējus (tādus, kā ceļu policists Krauja un tamlīdzīgus), jo citādi nebūs piramidālā "otlkata"
veel viens Kristaps
v
Bet nu vajag nedaudz taas rindas patukshot....savaadaak shameejie pa galam izlaidushies un galiigi bailes pazaudeejushi...turklaat, kaada ir publika, kas straadaa taa saucamajaa policijaa?!?!?! viena liela dalja ir neizdevusaas personibas, kas megina kaut kada veida kompenseet savus kompleksus....otra dala ir taadi kas vienkaarshi taisa kaut kaadu naudinu....un tad ir tresaa dala, kas neatsakaas no papildus darba, kur taapat nekas nav jaadara.....bet, protams, ir arii labi policisti, kas savu darbu dara godam....bet taadu ir 1 no 50!!!!!!!!!!
...
.
Pēctam tos kuri plakātus neturēja!
dzeris
d
Cik zinu, nekur citur nav tik daudz dažādi priekšnieki un priekšnieciņi, kā policijā, no kuriem nlabuma nekāda, varbūt ar tiem jāsāk? Bet sāks jau ar nepaklausīgajiem, kurš tad nezina, kā mums notiek "izvērtēšana".
Ruta
R
Vispirms atlaidiis tos kuri tureeja plakaatus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas